Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Regrete ale românilor că nu sunt la CM de fotbal din Qatar

Lumea bună a fotbalului mondial se reunește în Qatar pentru turneul final, ediția 2022.
Din păcate, fotbaliștii români se vor uita la televizor la competiția care debutează duminică, 20 noiembrie.

Ca împătimit după jocul cu balonul rotund, personal regret foarte mult că prima echipa a țării noastre nu se regăsește printre participantele la acest regal fotbalistic.
La fel ca mine, regretă și toți suporterii români ai acestui popular sport.

La rândul său, fotbalistul echipei naţionale a României Andrei Burcă a declarat că el şi colegii săi regretă că nu s-au calificat la Cupa Mondială din Qatar dar a subliniat că atât au meritat în preliminariile CM 2022 încheiate anul trecut.

,,Regretăm că nu suntem la Cupa Mondială, dar nu e timp pentru regrete. Atât am meritat în acel moment, trebuie să fim realişti. Aia a fost valoarea noastră, nu am putut să ne calificăm. Sper că după ce am terminat grupa din Liga Naţiunilor să fi corectat anumite probleme pe care le-am avut şi începând cu această acţiune să construim din nou ceva pentru a avea încredere începând cu martie. Grupa noastră din preliminariile Campionatului European este una echilibrată. Însă trebuie să plecăm cu convingerea că trebuie să ne batem la locul 1. Pentru că dacă te baţi la locul 2 nu ai marjă de eroare”, a spus fundaşul.

„O participare la Campionatul European este ultimul vis pe care îl mai am de îndeplinit. Îmi doresc foarte mult să ajung la un turneu final cu echipa naţională a României. E cel mai important tricou pe care îl îmbrac şi este o onoare pentru mine. Am titluri şi cupe câştigate, mi s-a cântat şi imnul Champions League, dar participarea la un turneu final ar fi cea mai mare realizare pentru mine”, a adăugat Burcă, aflat în cantonamentul primei reprezentative de la Mogoşoaia.

În opinia sa, jucătorii români trebuie să îşi schimbe mentalitatea pentru a reuşi să se califice la un turneu final.

„Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, gândirea, concepţia asupra jocului pentru a putea face performanţă. Şi trebuie să nu mai cedăm atât de uşor. Mi se pare că uneori, când întâmpinăm anumite dificultăţi, spunem că e greu sau că nu putem. De aceea trebuie să intrăm mereu încrezători pe teren şi să dăm totul la fiecare partidă”, a explicat el.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa două partide amicale, cu Slovenia, în 17 noiembrie, de la ora 18:30, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, şi cu Republica Moldova, pe 20 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Zimbru din Chişinău.

Din păcate, acesta este nivelul nostru. Unii se pregătesc să joace în Qatar cu cele mai bune echipe de fotbal, noi ne antrenăm pentru veșnicul nostru partener de jocuri internaționale, echipa din Republica Moldova. Personal, cred că nu putem să facem față nici măcar moldovenilor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *