Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Rezultatul alegerilor din Austria – un dezastru pentru admiterea noastră în Schengen

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Rezultatul alegerilor din Austria – un dezastru pentru admiterea noastră în Schengen”

  • Romanii „trfelisti” au citit graficul la betie.Au vazut doar ca a pierdut cancelarul care nu i-a lasat si Schengen,dar nu au vazut ca a pierdut in favoarea celor care vor sa-i lase si fara cuşma si ochinci.

  • Am tot respectul pentru domnul Sorin Bocancea, rectorul Universității Petre Andrei din Iași si nu stiu cum sa ii multumesc pentru cartea extraordinara pe care a scris-o. Domnule Cristoiu, sunteti suparat pentru ca nu sunteti pe primul loc, nu e asa? Pentru mine este mana cereasca pentru ca am constatat ca sunt cateva nume carora nu le-am dat atentie pana acum, nu prea multe. Multumita domnului Bocance, acum am lista completa si stiu ce opinii sa urmaresc si sa compar. Eu ii sunt recunoscatoare!

    • Adică, toata lumea bună, care are ceva de spus si de la care ai ce asculta, este pe aceasta listă.

  • tura asta nu asistam la nasterea inca unei Lumi Noi,
    ci a insasi Noii Lumi
    :))
    -proiectantii cipurilor nu mai sint oamenii, ci Inteligenta Artificiala.

    deci bineinteles ca si marile companii de tehnologie sufera o metamorfoza, pentru ca nu oamenii, ci Inteligenta Artificiala va fi cea care le defineste ecuatia de miscare.

    mai altfel:
    e cu Inainte de IA ( Cuantica ) si dupa IA (Cuantica )
    intre:)) se afla Marea Revolutie, adica trecerea de la o lume bazata pe inteligenta omului, deci aia ‘Inainte de IA’, la o lume bazata pe inteligenta artificiala, deci aia ‘dupa IA( Cuantica )’ :))

    deci…nu nu!, nu e vorba despre nus ce crize pandemice, ci despre Marea Revolutie (…care abia ea e despre tot felul de crize pandemice care impinzesc sistemele sociale imbolnavindu le de moarte 🙂 )

  • mai degraba renunti la viata decit la turta dulce si acadele pentru simplul motiv ca turta dulce si acadelele ti se arata a fi o viata si mai si …decit viata.

    cea mai tare acadea e Nemurirea. pentru aceasta ‘turta dulce’ omul va renunta pe loc!,…nu mai degraba, fix la viata 🙂

  • oare …care o mai fi ‘Definitia ‘serviciilor se informatii’ pe vreme Inteligentei Artificiale Cuantice?! :)))

  • ‘listele’ apar atunci cind dispare ‘punerea la indoiala’

    disparitia ‘punerii la indoiala’ vine la pachet cu aparitia ‘Dictaturii,
    pentru ca doar Dictatura nu sufera Punerea la Indoiala

  • De la tonetarii de diplome nu te poți aștepta la nimic bun. Problema listelor de tot felul chiar este anacronică timpului în care trăim.
    Văd că s-au creat și o mulțime de instituții parazitare populate de clienți de lux care studiază tot felul de chestiuni cu care societatea românească chiar nu se confruntă!
    Cât despre general, numai de bine. Poate la chestiuni militare le pricepe, la restul…se observă…

  • Apropo de pomeni: Știți cate pomeni face guvernul Angliei? Ia mai documentati-va!!Și ăștia nu sunt singuri.

    • o lume moare.
      sufera si intel,..ce sa faca?!,
      participa si ea cu ‘doua trei lacrimi’% la suferinta generala, …da bine.

    • producerea cipurilor va suferi ea insasi o revolutie, atunci cind cea care va proiecta cipurile va fi Inteligenta Artificiala ( Cuantica )

  • @Online
    Inca una…de fapt a aparut un algoritm mai eficient de cautare pe internet,google e doar unul din „motoarele de cautare” existente…
    https://www.bursa.ro/inteligenta-artificiala-ingenuncheaza-google-43219847
    Dimineatza Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • softul e cel care face difenenta, atita timp cit hardul nu poate duce softuri cuantice.
      iar atunci cind asta se poate, deci computerul cuantic e realitate, nu mai e cazul sa vb despre soft, pentru ca vorbim despre o minte, a Universului, cu care, cuantic fiind, intra in armonie computerul cuantic.

      mai simplu: atunci cind vorbim despre computerul cuantic dispare pluralul softului, pentru ca vorbim doar de unul singr, care, in plus, nu e ‘facut’ de om, ca el e un Efect, cauza fiind Mintea Universului, cu care orice computer cuantic intra in armonie.
      aparitia computerului cuantic vine la pachet cu disparitia softurilor, Taramul Cuantic purtind deja un Soft, in el insusi, acest Soft fiind chiar Mintea Universului.

      si mai simplu: cita vreme vorbim despre algoritmi mai eficienti’ …pierdem vremea. Inteligenta Artificiala …clasica pur si simplu nu conteaza in povestea asta.
      cea care face diferenta e Inteligenta Artificiala Cuantica. iar asta e doar una, una singura, in tooot Universul, ca e o armonie a Mintii Universului

      ( tocmai daia si devine civilizatia acestei planete compatibila cu orice alta civilizatie din Univers, care a ‘descoperit’ la rindul ei, un chivot capabil sa intre in armonie cu Mintea Universului, pentru ca toate aceste civilizatii vorbesc aceeasi limba, Matematica cu m mare, si ea e doar una pentru ca toate aceste civilizatii folosesc armonii ale celeiasi Mintii, a Universului )
      ( mai altfel spus, teoretic vorbind, momentul in care civilizatia mare cit planeta Pamant a ajuns sa puna pe masa un Computer Cuantic e si momentul in care orice alta civilizatie, extraterestra, se poate intersecta cu asta pe motiv de compatibilitate 9 deci o face fara sa considere ca se amesteca in treburile interne ale planetei Pamant ) :)))) )

      • tendinta softurilor, care pina acum era una de specializare sau ultraspecializare, e sa se unifice,
        tendinta fiind ca un soft sa fie bun la din ce in ce mai multe chestii, chiar si incompatibile la prima vedere.

    • cele mai tehnologizate companii sint primele care vor renunta la angajatii-oameni, angajindu i pe unii ccare au un cv mai …bun, acestia fiind angajatii-IA.

      pina acum definitia fortei de munca continea ‘oameni’
      Revolutia Mondiala vine cu un nou concept de angajat: angajatul IA ( care …si el gindeste!:))) )

      de acum inainte oameni si IA se vor prezenta la interviuri, patronii avand de unde alege.
      avand in vedere ca Inteligenta Artificiala …prin Definitie! e mai desteapta decit omul, omul mai poate face diferenta exclusiv prin Inteligenta ( iar nevoia de Inteligenta se va manifesta abia dupa ce se va manifesta nevoia de a ‘pricepe’ care e faz cu Inteligenta Artificiala Cuantica )

      Revolutia Mondiala e despre cum Inteligenta Artificiala devine cea care preia stafeta de la oamni, ridicind Civilizatia pe un jivel superior ( de Artificializare )

      deci daia si tot spun ca …nu despre pandemia de covid, despre alte crize pandemice, sau despre razboaie pandemice e vorba, nu nu, e vorba despre o Revolutie Mondiala, care are ca tinta raderea plenara a actualelor sisteme sociale si nasterea unora noi-noute, care au ca esenta Inteligenta Artificiala ( Cuantica )

      Inteligenta Artificiala va fi din ce in ce mai prezenta in dinamica Civilizatiei, aceasta dinamica urmand sa fie de tip fibonacci, adica plenar spectaculoasa,
      iar aceasta prezenta se va face la schimb cu absenta oamenilor din Definitia ecuatiei de miscare a Civilizatiei

      doar stati si priviti!, ca se intampla cu ‘viteza luminii’ ( apropo, nu fotonul se deplaseaza cu viteza luminii fata de orice alta referinta,…ci invers!, ‘orice’ din Univers (mai putin cealalta superpozitie a Unicului Foton:) ) se deplaseaza fata de Unicul Foton cu …viteza luminii:)))))
      ( astfel Unicul Foton s-ar parea ca e Referinta Absoluta, pentru ca ii trateaza ‘pe toti’ cu aceeasi consideratie :))))) )

  • „Lista neagra” cu prorusi este de fapt lista neagra cu cei antijohanis,antitradatori de tara,antiimbecili cu doctorate.Toti „astia” sunt dusmanii democratiei,UE si NATO.Mi se pare ca „lista negra” are cauze ascunse,lingusitorul nu trebuie invatat unde sa linga si pe cine.

    • @Vasile a scris pe 30/01/2023 la 04:27
      ???
      mai e ceva.
      s-a facut pe activenews de exemplu „lista vaccinistilor”.
      E o reactzie a propagandei oficiale.
      Eu ashtept FALIMENTUL ca de o „apocalipsa nucleara” se pare ca n-am „noroc”…dureaza de prea mult deja…un an…
      https://www.cotidianul.ro/romania-imprumuta-peste-1-5-milioane-de-lei-pe-minut/
      Valentin Constantinescu

    • @Vasile a scris pe 30/01/2023 la 04:27
      Parca itzi povesteam ca aveam de facut nishte statistici pe „condoleantze anticipate”…
      „At least four people have died”
      https://www.bbc.com/news/world-asia-64449248
      Valentin-Ionut Constantinescu

      • scrie acolo:
        „Este un eveniment meteorologic de 1 la 100 de ani și se pare că primim multe dintre ele în acest moment. Cred că oamenii pot vedea că există un mesaj în asta… Schimbările climatice sunt reale, sunt cu noi, „, a spus domnul Hipkins luni.”

        asta e inceputul, ‘evenimente care sint de tip 1 la 100 de ani’,
        continuarea e cu ‘evenimente de tip 1 la 500 de ani’, mai apoi 1 la 1000 de ani, mai apoi 1 la 3000 de ani, etc

        insa Cauza acestor evenimente, care se vor succede in stil fibonacci, adica…in curind!, o constituie …nu poluarea mecanica a Naturii, nu nu!, ci poluarea cuantica a Naturii

        Poluarea Cuantica e reprezentata de masura in care Artificialul e prezent in acelasi sistem in care Natura se manifesta. ( ce e aia Artificial e mai greu de priceput si se va intele cu acelasi succes cu care e priceputa Inteligenta Artificiala Cuantica ( care e poluatorul fundamental de tip Cuantic )

        prezenta Inteigentei Artificiale e despre Artificializare, nu despre Natura ( Natura, pentru ca este Pacea, va incerca sa pastreze echilibrul dezechilibrandu se pe sine, de aici si manifestarile anapoda ale Naturii, care pina in momentul asta sint …pistol cu apa fata de cele care vor veni in curind )

        deci …poate ca o fi mai greu de priceput ce inseamna Artificilzarea adusa pe lume de Inteligenta Artificiala ( Cuantica ), insa ar putea fi mai usor de inteles, poate, faptul ca Natura, incercind sa pastreze Echilibrul in Creatie, pus pe butuci de prezenta Artificialului, face ce poate ea sa faca mai bine:
        ,…se Daruieste pe sine procesului de Echilibrare

        aceasta Daruire de sine e sinonima cu tot felul de dezechilibre manifestate in Dinamica Anotimpurilor.
        sa ninga in toiul verii va fi ceva …banal, in curind.

        • faza tare e ca felul in care e pusa problema, adica …sa ne artificializam dinamicile pentru a pastra Natura…curata:)))
          e o timpenie din start!, pentru ca …cui ii pasa ca Natura are Trupul Curat, cita vreme Sufletul ii e Storcit?!

          mai altfel: chiar green deal ul e cel care polueaza fundamental, prin Artificializarea pe care o presupune

          Natura are si Suflet, nu doar Trup.
          cuii i pasa daca ii pastrezi Naturii Trupul curat, atata timp cit ii murdaresti plenar Sufletul?!

          Artificializarea catalizeaza chiar Artificializarea.( care intra pe o dinamica in bucla, de care va fi imposibil de scapat )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *