Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Române, nu uita, ce vom vota, asta vom avea!

Astăzi este vineri, 13 noiembrie 2020, și dacă lucrurile vor merge tot așa, peste patru săptămâni vom avea alegeri parlamentare. De fapt, nu dacă lucrurile vor mai merge tot așa, ci dacă pseudo-președintele nu va primi un telefon sau un e-mail… de unde trebuie și se va întoarce cu 180 de grade. Am zis 180 de grade, fiindcă aceasta este girueta de serviciu a figurinelor întoarse cu cheița spre a da bună dispoziție onor publicului spectator din elitele puterii europene și trans-oceanice.

Sunt, bineînțeles, multe voci, oameni de înaltă ținută profesională și morală, care cer, cu argumente și dovezi, să nu ne riscăm sănătate sau chiar viețile numai pentru a-i face hatârul chiriașului de la Cotroceni. Deci, să amânăm pentru la primăvară alegerile parlamentare. Dar ce mai contează asta, de vreme ce personajul o ține langa-danga că „democrația nu poate fi pusă între paranteze”. Prin democrație el înțelegând instaurarea unui regim dictatorial, adică fără opoziție parlamentară și, în primul rând, fără PSD. Într-o primă fază în Legislativ și după aceea în viața politică. Visul de aur al pseudo-președintelui, dar de care sunt tot mai mari șanse să se aleagă praful, la votul din primăvară, după cât de haotic și descreierat gestionează guWERNul nu numai pandemia ci și țara.

Se pune, așadar, întrebarea: avem noi soluție și soluția pentru a dejuca planurile odioase ale numitului Klaus Werner Iohannis și ale camarilei sale? Răspunsul este foarte simplu: noi, românii, indiferent de naționalitate , de profesie sau de religie, trebuie să ieșim din stadiul larvar de populație și să ne regăsim, să ne asumăm, și să ne exercităm calitate fundamentată, aceea că suntem un popor, poporul român. Și nu putem face asta decât dacă, pe 6 decembrie, ieșim în număr cât mai mare la vot pentru a-i asigura Opoziției democratice un procent necesar pentru a putea accede la guvernare. De fapt, un scor electoral atât de puternic în fața căruia pseudo-președintele Klaus Iohannis va trebui să cedeze.

Ușor de zis, dar greu de făcut! Din cel puțin două motive.

  1. Chiar dacă acest procentaj va fi asigurat, odioasele mecanisme ale sistemului au multe posibilități de falsificare a rezultatelor în favoarea acoliților iohanissimului multilateral dezvoltat. Cazul „sacii de voturi de la sectorul1” este de acum emblematic și antologic. În plus, ultra-reformata (in)justiție va valida cu ochii închiși frauda. Asta în condițiile în care Tanti Uniunea Europeană are mari îngrijorări că (in)justiția de spațiul carpato-pontico-dâmbovițean nu este lăsată să își facă mendrele. Cât îl privește pe Marele Aliat Strategic, chiar că nu mai este cazul să discutăm dacă ne gândim la modul în care au fost numărate voturile și la foarte multele nereguli semnalate la recentele alegeri prezidențiale.
  2. La rândul său,această absolut intolerabilă stare de lucruri va fi cinic și perfid speculată de către agitprop-ul aservit chiriașului din Palatul Cotroceni și poate să conducă la o demobilizare în masă a electoratului/ Electorat care, pur și simplu nu va mai ieși la vot. Invocând, nu fără oarece dreptate, scuza „de ce să mai merg să votez, dacă tot ce vor alții iese la scor?” Idee care, din păcate, s-a instalat confortabil în mentalul colectiv și pe care mă tem că nu o vom putea schimba așa de repede.

Nu contest, ar putea exista și posibilitatea ca, dacă rezultatele la alegerile parlamentare vor fi fraudate, masele, poporul să iasă în stradă. Posibilitate reală, dar la nivel teoretic, de principiu, fiindcă, practic, nu aș putea da exemple relevante de protest public după mânăreala flagrantă de la alegerile locale. Recunosc, până la un punct au dreptate și cei care spun că nu mai are nici-un rost să mai protestăm, de vreme ce pe cei din clica de manipulatori ai regimului iohannisist îi doar fix în cot de protestul nostru. Și chiar mai mult, pe această pasivitate mizează atunci când își fac mendrele, fără rușine și fără frică de Dumnezeu!

Foarte adevărat, dar, în acest caz, stimate electorat atât de repede demobilizat, dă-mi voie să nu te mai cred și să nu te mai susțin când, după ce legislativul și executivul care vor rezulta din alegerile furate din 6 decembrie îți vor tăia din leafă, din indemnizația copiilor sau poate și din pensie. Nu, dumneata ai avut ocazia să faci ceva, adică să votezi, dar ai preferat soluția călduță- de fapt lașă, dă-mi voie să ți-o spun de la obraz – a statului bine mersi „acăsică”.
De aceea, nu pot să pun punct acestor notații decât cu un scurt și categoric mesaj: „Române, nu uita, ce vom vota, asta vom avea!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Române, nu uita, ce vom vota, asta vom avea!”

  • Alegerile sunt doar praf in ochi pentru naivi. Tableta va hotari exact conform ordinelor venite de la Berlin, Paris sau Washington. Cei care ar trebui sa pazeasca stana au fost cumparati. In colonie nu mai hotaresc demult romanii.

  • Romane, nu uita, ce ne dorim…aia vom avea!
    cheia…asta e: Dinamica Dorintelor.
    ‘votul’…e deja un efect, cauza e…cei care voteaza.
    or…cei care voteaza sint un efect, cauza fiind dorintele dorite prin neam…de-a lungul vremurilor.

  • Pentru Geo.Măi propagandist neomarxist,ce nu este adevărat in ce spune domnul Cionoff? Cit il mai pupi in cur pe padinsah si pe cărătorul lui de oliță siz si sică mandolină bețivul?Marș la căcat idiotule

    • Mitocane! Eu nu l-am laudat niciodata nici pe Iohannis si nici pe Orban, ba, mai mult, i-am criticat când a fost cazul!
      Ionele, treci la reeducare, ca aduci prejudicii pesedeului, exprimându-te ca un golan pe site-uri respectabile!

      • Da’ n-a prea fost cazul sa-i critici. N-asa? Muahahahaha!

        • Interesantule, când cu operatiunea „Sparanghelul nemtesc”, am fost singurul care am scris pe aici ca PSD ar trebui sa introduca motiune de cenzura, când, la confinarea din primavara, au discriminat persoanele în vârsta, am scris împotriva lor… Tu, care sustii aiurea ca nu esti nici pro-, nici pro-, când ai scris ceva rau despre pesedisti??? Sau, te pomenesti ca astia nu au gresit niciodata.
          P.S. Iar te-ai întâlnit pe undeva cu prietenul tau diliu, de îi imiti râsul acela debil?!

  • Nu pot sa cred! Nici un propagandist pesedist nu ar fi reusit sa-si serveasca partidul atât de bine cum ati facut-o dv., maestre Cionoff!
    Parca ziceati ca sunteti un jurnalist independent…
    .
    „… după ce legislativul și executivul care vor rezulta din alegerile furate din 6 decembrie îți vor tăia din leafă, din indemnizația copiilor sau poate și din pensie…” … (???) … Nu pot sa cred!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *