Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

România nu face turism intern, dar nici nu deschide granițele

„Guvernul României nu a vrut să deschidă granițele cu Bulgaria, Serbia, Grecia. Este clar că urăsc turismul și ne urăsc pe toți”, a anunțat, marți seara, Alin Burcea, patronul agenției Paralela 45.

Constatarea lui vine după o reuniune informală, în sistem de vide-conferință, în format cvadrilateral Bulgaria-Grecia-România-Serbia, la care a participat și Ludovic Orban. Premierul bulgar, Boyko Borissov, și președintele Serbiei au anunțat că deschid granițele. „De la 1 iunie, ridicăm carantina pentru cei care călătoresc în scop de afaceri, personal sau alte scopuri. Aceeași decizie a luat-o și Serbia. România încă nu s-a decis, încă se discută acolo, a declarat Borissov, citat de Novinite. Premierul bulgar este cel care a inițiat această reuniune pentru a se consulta în legătură cu relaxarea măsurilor de circulație în scop de afaceri, umanitar, familial și turistic, între cele patru state.