După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

România va intra în Schengen cu brățară electronică de monitorizare?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „România va intra în Schengen cu brățară electronică de monitorizare?”

 • Maestre noi ne imbatam cu apa rece. Pai parca NATO stie tot ce misca. Polonezii intr-un final au spus ca nu pot monitoriza orice centimentru. Daca NATO a pus la cale diversiunea de ce n-a ripostat? Am citit azi cum au renuntat israelienii la celebrele rachete Patriot si si-au construit celebrul Iron Dom. Chiar nu va dati seama ca avem de-a face cu niste amatori si impostori? Si azi s-a pornit ancheta pt 8 militari care furau benzina de la baza Nato din Romania!!!! In plina alerta de razboi romanii inca fura benzina . Probabil ca si polonezii. Vai mama noastra maestre. La Nato ma refeream.

 • Buna seara. Pt durerea de git a face un ex ORL uneori o patologie amigdaliana cronica poate da dureri importante pina la nivelul urechii. Trebuie un ORL ist fr, musculatura faringiana poate sa fie interesata.

 • Stimate Maestre ,
  Durerea de care e responsabila acel muschi , e o boala „profesionala” : tineti toata ziua capul pt lectura „intepenit ” intr-o anume pozitie .
  Nu mai luati pastile , mai bine masati zona cu un unguent pe care vi-l va recomanda la farmaci . Puteti schimba unguentul pana gasiti unul care sa va satisfaca .
  Exercitii fizice :
  puteti face doar exercitiile pt gat ( desi ar fi recomandat sa le faceti pe toate) din filmul
  https://www.youtube.com/watch?v=wGxbmF6R2nM
  Sanatate !

  • Maestre o observatie mai intai. Tocmai de ziua dumneavoastra doar un singur comentariu. Ar trebui sa va puna pe ganduri. Cat priveste Shenghenul, exista un cantec o strigatura, nu o stiu pe de rost si nu am rabdare sa caut acum, dar suna cam asa: scoala-te Ioane, trezeste-te Gheorghe. Continuam sa avem o atitudine de prosti si de slugi in secolul 21 cand toata lumea se mira cum de e razboi in Europa in acest timp. Din ce spuneti dumneavoastra cel mai tare presedinte al Romaniei a fost Iliescu. Eu personal sunt e acord cu asta. Ca sa linisteasca maidanezii a acceptat MCV-ul si ce sa vezi comunistul Iliescu baga Romania in UE si a bagat-o si-n NATO. Restul, sustinuti de occident pamant de flori. Nimic. Dar daca dumneavoastra care sunteti citit aveti atitudunea aceasta melteanul ce zice? Pai avem MCV pt ca formatorii nostri de opinie au o astfel de atitudine. Tapalaga este un neica nimeni care a intrat in arhiva SIPA cu alta maimuta numita Danilet s-o sprijine pe mama betiva urangutan Macovei. Stapanii nu sunt chiar prosti si ginesc curvele din start. De aceea unul ca Tapalaga are bani de mancare, ca Tolontan care l-a omorat pe Condrea si nu a rezolvat nozocomialele. Astia nu sunt oameni sunt niste jigodii. Tolontan are face un bine omenirii sa-si dea foc in piata publica pt ca sunt prea multi viermi pe pamant. Intr-o democratie adevarata Tapalaga ar trebui sa fie cersetor. Am o stire pt dumneavoastra. Se opune Austria. Dar cu toate ca este ziua dumneavoastra nu-mi place ca luati apararea unor astel de starvuri. Natia romana nu a avut noroc niciodata. Doar ghinion.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog