Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

România va intra în Schengen cu brățară electronică de monitorizare?

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „România va intra în Schengen cu brățară electronică de monitorizare?”

  • Maestre noi ne imbatam cu apa rece. Pai parca NATO stie tot ce misca. Polonezii intr-un final au spus ca nu pot monitoriza orice centimentru. Daca NATO a pus la cale diversiunea de ce n-a ripostat? Am citit azi cum au renuntat israelienii la celebrele rachete Patriot si si-au construit celebrul Iron Dom. Chiar nu va dati seama ca avem de-a face cu niste amatori si impostori? Si azi s-a pornit ancheta pt 8 militari care furau benzina de la baza Nato din Romania!!!! In plina alerta de razboi romanii inca fura benzina . Probabil ca si polonezii. Vai mama noastra maestre. La Nato ma refeream.

  • Buna seara. Pt durerea de git a face un ex ORL uneori o patologie amigdaliana cronica poate da dureri importante pina la nivelul urechii. Trebuie un ORL ist fr, musculatura faringiana poate sa fie interesata.

  • Stimate Maestre ,
    Durerea de care e responsabila acel muschi , e o boala „profesionala” : tineti toata ziua capul pt lectura „intepenit ” intr-o anume pozitie .
    Nu mai luati pastile , mai bine masati zona cu un unguent pe care vi-l va recomanda la farmaci . Puteti schimba unguentul pana gasiti unul care sa va satisfaca .
    Exercitii fizice :
    puteti face doar exercitiile pt gat ( desi ar fi recomandat sa le faceti pe toate) din filmul
    https://www.youtube.com/watch?v=wGxbmF6R2nM
    Sanatate !

    • Maestre o observatie mai intai. Tocmai de ziua dumneavoastra doar un singur comentariu. Ar trebui sa va puna pe ganduri. Cat priveste Shenghenul, exista un cantec o strigatura, nu o stiu pe de rost si nu am rabdare sa caut acum, dar suna cam asa: scoala-te Ioane, trezeste-te Gheorghe. Continuam sa avem o atitudine de prosti si de slugi in secolul 21 cand toata lumea se mira cum de e razboi in Europa in acest timp. Din ce spuneti dumneavoastra cel mai tare presedinte al Romaniei a fost Iliescu. Eu personal sunt e acord cu asta. Ca sa linisteasca maidanezii a acceptat MCV-ul si ce sa vezi comunistul Iliescu baga Romania in UE si a bagat-o si-n NATO. Restul, sustinuti de occident pamant de flori. Nimic. Dar daca dumneavoastra care sunteti citit aveti atitudunea aceasta melteanul ce zice? Pai avem MCV pt ca formatorii nostri de opinie au o astfel de atitudine. Tapalaga este un neica nimeni care a intrat in arhiva SIPA cu alta maimuta numita Danilet s-o sprijine pe mama betiva urangutan Macovei. Stapanii nu sunt chiar prosti si ginesc curvele din start. De aceea unul ca Tapalaga are bani de mancare, ca Tolontan care l-a omorat pe Condrea si nu a rezolvat nozocomialele. Astia nu sunt oameni sunt niste jigodii. Tolontan are face un bine omenirii sa-si dea foc in piata publica pt ca sunt prea multi viermi pe pamant. Intr-o democratie adevarata Tapalaga ar trebui sa fie cersetor. Am o stire pt dumneavoastra. Se opune Austria. Dar cu toate ca este ziua dumneavoastra nu-mi place ca luati apararea unor astel de starvuri. Natia romana nu a avut noroc niciodata. Doar ghinion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *