Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

România va intra în Schengen cu brățară electronică de monitorizare?

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „România va intra în Schengen cu brățară electronică de monitorizare?”

  • Maestre noi ne imbatam cu apa rece. Pai parca NATO stie tot ce misca. Polonezii intr-un final au spus ca nu pot monitoriza orice centimentru. Daca NATO a pus la cale diversiunea de ce n-a ripostat? Am citit azi cum au renuntat israelienii la celebrele rachete Patriot si si-au construit celebrul Iron Dom. Chiar nu va dati seama ca avem de-a face cu niste amatori si impostori? Si azi s-a pornit ancheta pt 8 militari care furau benzina de la baza Nato din Romania!!!! In plina alerta de razboi romanii inca fura benzina . Probabil ca si polonezii. Vai mama noastra maestre. La Nato ma refeream.

  • Buna seara. Pt durerea de git a face un ex ORL uneori o patologie amigdaliana cronica poate da dureri importante pina la nivelul urechii. Trebuie un ORL ist fr, musculatura faringiana poate sa fie interesata.

  • Stimate Maestre ,
    Durerea de care e responsabila acel muschi , e o boala „profesionala” : tineti toata ziua capul pt lectura „intepenit ” intr-o anume pozitie .
    Nu mai luati pastile , mai bine masati zona cu un unguent pe care vi-l va recomanda la farmaci . Puteti schimba unguentul pana gasiti unul care sa va satisfaca .
    Exercitii fizice :
    puteti face doar exercitiile pt gat ( desi ar fi recomandat sa le faceti pe toate) din filmul
    https://www.youtube.com/watch?v=wGxbmF6R2nM
    Sanatate !

    • Maestre o observatie mai intai. Tocmai de ziua dumneavoastra doar un singur comentariu. Ar trebui sa va puna pe ganduri. Cat priveste Shenghenul, exista un cantec o strigatura, nu o stiu pe de rost si nu am rabdare sa caut acum, dar suna cam asa: scoala-te Ioane, trezeste-te Gheorghe. Continuam sa avem o atitudine de prosti si de slugi in secolul 21 cand toata lumea se mira cum de e razboi in Europa in acest timp. Din ce spuneti dumneavoastra cel mai tare presedinte al Romaniei a fost Iliescu. Eu personal sunt e acord cu asta. Ca sa linisteasca maidanezii a acceptat MCV-ul si ce sa vezi comunistul Iliescu baga Romania in UE si a bagat-o si-n NATO. Restul, sustinuti de occident pamant de flori. Nimic. Dar daca dumneavoastra care sunteti citit aveti atitudunea aceasta melteanul ce zice? Pai avem MCV pt ca formatorii nostri de opinie au o astfel de atitudine. Tapalaga este un neica nimeni care a intrat in arhiva SIPA cu alta maimuta numita Danilet s-o sprijine pe mama betiva urangutan Macovei. Stapanii nu sunt chiar prosti si ginesc curvele din start. De aceea unul ca Tapalaga are bani de mancare, ca Tolontan care l-a omorat pe Condrea si nu a rezolvat nozocomialele. Astia nu sunt oameni sunt niste jigodii. Tolontan are face un bine omenirii sa-si dea foc in piata publica pt ca sunt prea multi viermi pe pamant. Intr-o democratie adevarata Tapalaga ar trebui sa fie cersetor. Am o stire pt dumneavoastra. Se opune Austria. Dar cu toate ca este ziua dumneavoastra nu-mi place ca luati apararea unor astel de starvuri. Natia romana nu a avut noroc niciodata. Doar ghinion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *