Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

România9 a început la 5 fix

Emisiunea lui Ionuț Cristache a fost mutată din prime-time la ora 17. Astăzi a fost prima emisiune, invitat fiind Ion Cristoiu. A fost mutat și din studioul imens în unul mai mic. Vă prezentăm imagini cu ce s-a întâmplat înainte de a începe emisia. Nici operatori nu a avut, dar nici nu era nevoie, au camere inteligente. În schimb, în regie a fost mare foială. Și emoții. Și solidaritate.

Emisiunea văzută din regie.

Discuțiile de după.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „România9 a început la 5 fix”

 • felicitari dlui Cristache pentru tot ce a realizat pana acum.
  rusine conducerii sau ce o fi la TVR acum. este jenant si incredibil ce se intampla.
  don,t worry dle Cristache cine v-a apreciat pana acum va fi alaturi de dvs. in continuare no matter
  ora cand veti fi difuzat.
  nu dezarmati ! viata e lunga – sper sa fie o cumpana de moment cum se zice.
  important e sa ramaneti vertical.
  numai bine va doresc !

 • Citesc cu interes ca d-na Gradea exploateaza din plin decizia CCR si spune ca se intoarce in TVR , pre multi ii va popii ? Poate va avea si timpul necesar, posibil cateva luni,o noua contestare la CCR un termen asa mai spre toamna ca doar vine vacanta judecatoreasca. Sper sa aiba intelepciunea sa nu-l readuca pe Cristache la ora 9 sa astepte decizia instantei la contestatia acestuia care mai mult ca sigur ii va fi favorabila. Daca va decide administrativ instanta va respinge actiunea ca lipsita de obiect iar cand va fi reinstaurata diva de la Craiova il va trimite din nou la ora 5. Asa o decizie a instantei ramane valabila indiferent cine vine la conducere. 9 va ramane 9 !

 • L-am apreciat intotdeauna pe Cristache si sper sa ramana același tip obiectiv si cu coloana vertebrală. Ce sa zic ?! A mai avut si ceva minusuri , ca de exemplu, in emisiunea cu Barna parca n- a avut suficiente argumente si a fost infrant de logoreea invitatului.
  Apropo, ati observat ca pe cei de la putere nu-i poti opri atunci cand incep sa vorbească. Parca le e frică sa audă ca spun numai tampenii.

 • O Golanie tipica „aliantei” PDL_PNL. Cum era de asteptat , PNL a ajuns pe locul prostului ! Uram „succesuri” din partea viitoarei Presedinta . Rusine , „Bratienilor” !

 • In afara de schimbarea orei de difuzare Ionut Cristache mai are o problema ,trebuie sa-si diversifice invitatii numai cu d-l Cristoiu nu e deajuns mai ales ca opiniile acestuia sunt cunoscute. Acum va fi si mai greu, dat fiind ora total nepotrivita, sa aiba invitati in direct.

 • Da, dar la ora 9 am avut ocazia sa o vedem pe Armand debitand aceleasi explicatii puerile cu rictusul ei specific, ce placere ! Nu inteleg de ce nu-i spune cineva sa nu mai incerce sa zambeasca ca-i iese doar o strambatura. Ne pregatim de Catu. Se pare ca ora 9 va fi rezervata doar membrilor coalitiei. Sa vina fiecare sa-si spuna povestea cu teme prestabilite, fara sa fi deranjati de intrebari sensibile.Apropo,cine conduce TVR dupa decizia CCR de invalidare a conducerii ?

 • E o catastrofă de la ora 17 emisiunea România9!Să le fie rușine celor de la TVR.Și mai țin persoanele o oră în picioare,nu mai au scaune?Să se facă o petiție,să mute emisiunea la ora 21!E dezastru ce se întâmplă ,nu se va schimba nimic!!!

 • Dacă Orban tradeaza și oamenii lui votează moțiunea de cenzura, Catiu nu mai are nici o valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *