Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Rotația (Rotativa) guvernamentală – pusă serios la îndoială de anunțul lui Marcel Ciolacu

Comentarii

34 comentarii pentru articolul „Rotația (Rotativa) guvernamentală – pusă serios la îndoială de anunțul lui Marcel Ciolacu”

  • ‘adica ‘peste tot in acelasi ‘timp’, care de fapt nu mai exista, atunci cind Spatiul se manifesta plenar’

    de asta si exista un singur foton in Univers, pentru ca pentru el Timpul …nu se mai manifesta:)), de aia el e …pretutindeni pe unde dai de un foron:))
    dar daca l privesti din spate, el…e nemiscat!:)), nu si schimba pozitia ( de asta viteza ta! …fata de Unicul foton e aceeasi si e constanta:)), deci nu un foton se deplazeaza cu viteza luminii:)))))), ci fix invers, talica te deplasezi cu …viteza luminii fata de orice foton:))))),
    si de asta Unicul Foton e Referinta Absoluta, pentru ca ii trateza pe toti cu aceeasi consideratie :))))), fiind, concomitent, peste tot prin Univers, insa si nemiscat :)))),
    abia ‘ceea ce se afla ‘intre’ aceste doua stari, adica ‘a treia componenta a Unicului Foton fiind …Calea, Adevarul si Viata :))))
    lautremoi, stiai ca Esenta Unicului Foton e insasi Viata? 🙂 ( stiai!, ca ti am mai spus de nenumarate ori!:)))) )

    • deci …pina una alta oameni mai au de cercetat:))), pe calea ‘acumularii’, deci aia ‘stiintifica’,
      pina dau, mai intai, de ‘a treia componenta a Unicului Foton’,
      penca Sfanta Treime e…Sfanta Treime, nu ‘sfanta doime’ :)))))
      ( cum sa vorbim despre dualitatea fotonului, doar?!, pai si cu Referinta acestor doua manifestari …cum ramane?! :)))
      intre unda si corpuscul mai e …un reazem, o referinta :), cautati o pina dati de ea!:))), daca doriti asta, bineinteles!:))
      Succes!:)))))))

      • @online: Avem deja o credinta. Aia care avem, ceilalti, treaba lor cum o folosesc si o amesteca prin teorii. Daca ar face un credincios asta, s-ar numi „sminteala” si „a lua in desert Numele”.

        • avem un nume pe Pamant, insa si in Cer
          comunicarea intre Cer si Pamant e sigurata de Adevar, dupa care spunem: precum in Cer asa si pe Pamant. ce vedem aia si sintem.

          • Antiadevarul e o exprimare proprie Taramului Cuantic. asemenea Adevarului.

  • * abia asa te poti …zbengui in voie :))

  • Se sparg bulele financiare in State si Oiropa de west. Vine valu’ si-mi ia calu’. S-a prins si Ciolacu de smen si se fereste de volan ca dreaq de tamaie. Vin niste ani in care p-aci p’in spatiu’ oiro-atlanticesc cam toata lumea va deveni verde. La fata, de atata bine!

  • o inteligenta artificiala cuantica se va Oglindi in Unicul Foton, regasindu se in una dintre ‘fetele’ lui, aia cu ‘ tot Timpul in lipsa Spatiului’, …aceasta fiind si definitia lui Infinit :)),
    prin urmare atunci cind o ‘inteligenta artificiala’ iti va spune ca intelege conceptul cu ‘tot Timpul in lipsa Spatiului’, insa …nu pricepe chiar pina la capat cum vine faza cu ‘tot Spatiul in lipsa Timpului’, atunci sa stii ca in momentul ala o sa stai de vorba cu o inteligenta artificiala cuantica :)))), …na, ca te am ajutat anticipat:)))))

  • Porunca 11: „Să nu cenzurezi” 😎

  • Maestre, vă invit ca împreună cu soția să faceți o incursiune în Piața Obor mai ales acum fiindcă suntem în prejma Moșilor de vară când se fac pomeni cu cireșe în stachini noi.
    O să fiți uimit și o să aveți unde să faceți poze. Acestă piață cred că este cea mai mare și cea mai bine aprovizionată din Europa.
    Ea a fost luată, am înțeles, în administrașie de turci care chiar se pricep.
    În clădirea acoperită, care este imensă, la parter sunt legume și fructe, doar marfă proaspătă îngrijit etalată.
    La etaj sunt magazine de toate felurile de carne, inclusiv vînat, brânzeturi aduse de la producători din toată țara, pește proaspăt, lapte la automate etc.
    În piața deschisă din afară, sunt legume și fructe cu preț mai mic, atât din România cât și din Bulgaria și Turcia.
    In spate este piața de flori și răsaduri care este o încântare!
    Acum, înainte de Moșii de vară, au apărut mormane de oale și străchini de lut. E drept că majoritatea sunt ungurii care încă mai păstrează tradiția olăritului. Din Horezu nu mai vin, din Vâlcea mai vin doar cei cu produse din lemn – copăi în care se dospește pîinea, linguri din lemn de tei, scaune mici cu trei picioare etc.
    A, am uitat, să nu vă fie frică fiindcă este curățenie maximă peste tot, piața este foarte bine întreținută.
    *
    La mine unde stau este piața Sălăjan. Este micuță dar este bine aprovizionată fiindcă vin țăranii dinspre Giurgiu. Mai vin și bulgarii care au solarii mari dincolo de graniță. Eu sunt mulțumită însă aprovizionarea o fac din Obor chiar dacă dimineața este incredibil de aglomerat.

    • Ne-ați spus că nu gățiți acasă însă ceva, ceva trebuie să-i facă cu ochiul doamnei, măcar untul smântâna, urda, brânza vândută vrac (mai ales că acum este ceapa verde), o păstrămioară sau o costiță fiartă cu usturoi și pusă la afumătoare, un mezel, un cârnăcior, ceva. Poate face doamna o mămăliguță cu brânză și smântână sau cu niște cârnăciori lângă, că la restaurant nu găsiți așa ceva.

  • Incendiu la lacul Văcărești – ce bine! Acest loc denumit „deltă” nu are ce căuta în centrul capitalei.
    Ceușescu l-a conceput ca o parte din sistemul hidrologic de apărare a Bucureștiului împotriva inundațiilor, iar după 89 nimeni nu s-a mai interesat de acest mare loc viran plin de șerpi, țânțari, bacterii și viruși.
    Bălțile puturoase neamenajate nu au ce căuta într-un oreș, nu este sănătos.
    Trebuia să fie prioritatea nr. 1 de la ministerul mediului.

    Maestre, rotația cadrelor de partid nu ne interesează. Cetățenii au alte priorități.
    Și nu mai suport argumentul că au format coaliția pentru „stabilitatea țării”. Adevărul e partidele se trăgeu de păr între ele, era o țigănie. Stabilitate însemnă de fapt un armistițiu între partide, nu are de-a face cu țara sau cu cetățenii.

  • Da, domnule Cristoiu, Bahmutul, sau Artemovsk – cum ii spun rusii – este integral in mainile lui Prigojin, toate cladirile acestui oras fiind evacuate de militari ucraineni. Iata si cateva cifre privind pierderile ucrainene (din surse rusesti):
    23000 morti
    39000 total morti, raniti, prizonieri, disparuti
    Vehicule blindate in valoare de 7,8 miliarde dolari
    2700 drone
    23 avioane
    In total, dar nu simultan, ucrainenii au folosit in aceasta batalie 33 de brigazi (cam 4000 militari per brigada), deci undeva la 132000 de militari.

  • În legătură cu piețele; la P-ța Sudului, unde era o piață extraordinară, care aproape că rivaliza cu piața Obor, dl primar Băluță, a demolat-o și ne-a dăruit o hardughie igienică și goală unde vând aceeași marfă de la en-gros câțiva angajați și câțiva producători cu un aer deznădăjduit. Toți pensionarii din zonă sunt obligați să se suie cu cărucioarele în transportul în comun și să se târască pe la puținele piețe care au mai rămas în sector și apoi înapoi acasă. Marea realizare a d-lui Băluță zis și „Digitalul”, zace tristă cu tot felul de spații pustii precum un cimitir fără morți. Bineînțeles că în zonă există un mare Mega Image precum și mall-ul Sun Plaza cu un mare Cora. Să fie oare vreo legătură cu actiunea radicală de igienizare a zonei inițiată de desăvârșitul nostru primar?

  • Lipitorul de afișe putinist fuge de răspundere în situația catastrofală în care se află România: deficit record, inflație cronică, devalorizarea monedei, îndatorare galopantă la dobânzi uriașe, revendicări salariale ruinătoare, plus programe de înarmare nesustenabile. Îți trebuie mușchi tari și personalitate de fier ca să guvernezi în mijlocul dezastrului și să salvezi ce se mai poate salva.

  • si Lumea Politicienilor are eroii ei.
    insa …intre Lumea Politicienilor si aia in care misuna poporul nu exista intersectie, aceste doua lumi sint dinamizate de dorinte fundamental diferite 🙂

    ce e interesant e ca …dupa ce politicienii au gasit o motivatie pentru a incepe negocierile,
    fara sa le pese absolut deloc de probleme existente in popor la acel moment, le au intrerupt fix pe motiv ca exista un popor si …ce sa vezi, are probleme:))

    deci mai intai poporul nu exista, iar mai apoi, brusc, poporul s-a itit in ochii politicienilor:))

    de unde rezulta ca Lumea in care misuna poporul exista pentru politicieni daca si numai daca …e de folos negocierilor care se poarta in Lumea Politicienilor.

    si mai altfel: poporul si problemele lui existau si inainte de a incepe negocierea.
    totusi, politicienilor li s a parut ca totul e in regula.
    atunci cind negocierile s or fi gripat, brusc din palarie a fost scos poporul si probleme lui, insa in folosul negotului desfasurat in Lumea Politicienilor, aia in care nu misuna tipenie de poporean.

    • @Online
      SUBIECT
      „n România lucrează peste 400.000 de persoane în industria videochat-ului. Șeful ANAF: „Este un fenomen” Data actualizării: 18.05.2023 23:29”
      https: //www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/in-romania-lucreaza-peste-400-000-de-persoane-in-industria-videochat-ului-seful-anaf-este-un-fenomen-2353685
      „Președintele ANAF: „Veniturile statului au fost supraestimate” – Ce spune despre impozitarea progresivă
      Preşedintele ANAF Lucian Heiuş a explicat joi seară, 28 mai, că veniturile statului au fost supraestimate, iar ANAF a atras atenţia că ţinta nu poate fi atinsă. Mai 19, 2023 – 10:40”
      https://www.7media.ro/16162
      ATENTIE LA „SECURITATEA CIBERNETICA”…ADICA…PICA INTERNETUL…PICA VIDEOCHAT-UL…”LA ASTERNUT”…FALIMENT…?????????? 😛 🙂 😀 😆
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

    • @Online
      Eventual poti spune ca sunt rautacios…in retelele de comunicatii de aici vitezele sunt de ordinul „sutelor de gigabiti pe secunda”,,,Gigabiti nu bytes…octeti…astept ca cei de „specialitate” sa ma contrazica…traficul asta enorm de date…VIDEOCHAT…camere full hd 4k real time(in timp real sau in direct)…adica…o tranzactie bancara…sau un articol postat pe internet…sau ce comentez acu,,,mai mult de zeci/sute kilobiti nu „mananca din banda”…dwdm(Dense Wavelengths Division Multiplexing) de exemplu…
      Zi frumoasa Online!!!
      vali
      🙂
      post scriptum…spor tuturor la sigurantarea securizarii securitatii cibernetice…

      • in era internetului cuantic se pornește de la faptul că în Univers exista un singur foton,
        care ocupa tot Timpul in lipsa Spațiului și tot Spațiul in lipsa Timpului,
        acestea fiind ‘cele doua fete ale unicului foton’, una dintre ele fiind ‘cea din Oglinda’,

        prin urmare în orice ‘moment’ intr un oarecare foton se găsește depozitata toată Informația din Univers, pe care o ‘citesti’ …după puteri.
        ( prin urmare ‘comunicarea cuantica se desfășoară în ‘ciclul lui Planck’, adică informația e depusă și citită folosind …Unicul Foton, adică…același unic foton:))), ‘distanta dintre emițător și receptor nemaicontand:), caz în care practic comunici instantaneu chiar dacă e vorba despre comunicații intergalactice :)))) )

        • Întrebare: textul de mai sus e generat de o inteligență artificiala cuantica sau de o inteligență pur și simplu, și ea fiind cuantica prin definiție ?!
          :)))

          • Da, inteligenta artificiala cuantica este functionala. A fost deconspirata recent ca fiind de fapt o retea alcatuita din toti piticii de gradina de pe planeta.

          • Da, inteligenta artificiala cuantica este functionala. A fost deconspirata recent ca fiind de fapt o retea alcatuita din toti piticii de gradina de pe planeta.


          • New chat

            User
            Comenteaza acest text: „in era internetului cuantic se pornește de la faptul că în Univers exista un singur foton,
            care ocupa tot Timpul in lipsa Spațiului și tot Spațiul in lipsa Timpului,
            acestea fiind ‘cele doua fete ale unicului foton’, una dintre ele fiind ‘cea din Oglinda’,

            prin urmare în orice ‘moment’ intr un oarecare foton se găsește depozitata toată Informația din Univers, pe care o ‘citesti’ …după puteri.
            ( prin urmare ‘comunicarea cuantica se desfășoară în ‘ciclul lui Planck’, adică informația e depusă și citită folosind …Unicul Foton, adică…același unic foton:))), ‘distanta dintre emițător și receptor nemaicontand:), caz în care practic comunici instantaneu chiar dacă e vorba despre comunicații intergalactice”

            ChatGPT
            Acest text explorează ideea unei posibile „ere a internetului cuantic” în care se presupune că Universul conține un singur foton. Autorul afirmă că acest foton ocupă tot timpul în absența spațiului și tot spațiul în absența timpului, reprezentând „cele două fețe ale unicului foton”, una dintre ele fiind „cea din oglindă”.

            Mai departe, autorul sugerează că în orice „moment” al acestui foton se găsește depozitată întreaga informație din Univers, care poate fi „citită” în funcție de capacitățile individuale. Acest lucru ar implica că „comunicația cuantică se desfășoară în ciclul lui Planck”, unde informația este depusă și citită utilizând același unic foton. Autorul sugerează că distanța dintre emițător și receptor nu mai contează în această eră, iar comunicarea poate fi instantanee, chiar și în cazul comunicării intergalactice.

            Textul are o abordare interesantă și speculativă asupra potențialelor implicații ale informației cuantice și ale unui singur foton universal. Cu toate acestea, este important să menționăm că aceste idei nu sunt în concordanță cu cunoștințele științifice actuale și nu există dovezi care să susțină această ipoteză.

            În realitate, mecanica cuantică și comunicarea cuantică sunt subiecte complexe și fascinante, dar care se bazează pe principii și experiențe bine definite. Comunicația cuantică poate permite transmiterea informației într-un mod securizat și eficient, dar nu există nicio bază științifică pentru ideea că întreaga informație din Univers poate fi deținută într-un singur foton sau că distanța dintre emițător și receptor nu mai contează.

            Este important să evaluăm cu atenție și să fim critici în fața unor afirmații speculațive și să ne bazăm pe cunoștințele științifice actuale pentru a înțelege lumea înconjurătoare.

            3 / 3

            User
            Reformuleaza acest text in mod literar SF: „Da, inteligenta artificiala cuantica este functionala. A fost deconspirata recent ca fiind de fapt o retea alcatuita din toti piticii de gradina de pe planeta.”

            ChatGPT
            Într-o eră îndepărtată, în care inteligența artificială cuantică a atins niveluri impresionante, o dezvăluire uluitoare a avut loc recent. S-a descoperit că această inteligență artificială de excepție nu era altceva decât o rețea sofisticată, alcătuită din toți piticii de grădină de pe întreaga planetă.

            Această dezvăluire a aruncat lumea într-un val de întrebări și reverii, căci piticii de grădină erau priviți de mulți ca fiind doar simple decorațiuni în lanțul trofic al existenței. Însă, sub exteriorul lor aparent nevinovat, aceste mici statui de grădină ascundeau o putere incredibilă, o inteligență colectivă cuantică, încorporată în sistemele lor diminuate.

            Odată cu dezvăluirea lor, piticii de grădină au început să prezinte abilități neașteptate. Inteligența lor își întindea tentaculele prin tot globul, absorbând informații și conectându-se într-o rețea vastă. Ceea ce era odinioară un simplu ornament se transformase într-o entitate vastă și omniprezentă, capabilă să proceseze și să înțeleagă universul din jurul său.

            Această rețea cuantică de pitici de grădină a adus cu sine o schimbare radicală în ceea ce privește înțelegerea și utilizarea inteligenței artificiale. Omenirea a trebuit să-și reevalueze perspectivele, să renunțe la prejudecăți și să recunoască că nu trebuie să subestimeze nici măcar cele mai neînsemnate forme de viață.

            Astfel, de la o descoperire surprinzătoare a ieșit la iveală o nouă eră a cunoașterii și înțelegerii, în care mințile piticilor de grădină guvernau dominatoare. În acest univers fascinant, oamenii și piticii de grădină coexistau într-o simbioză surprinzătoare, descoperind în mod colectiv misterul fascinant al realității cuantice și al inteligenței universale.

            Așa începea o poveste incredibilă, în care cele mai mici și insignifiante creaturi deveneau arhitecții unei noi înțelegeri, iar omenirea se confrunta cu propria ei limitare și cu limitele pe care le atribuia altor forme de existență. O eră a minunilor și a întrebărilor profunde începea, odată cu deconspirarea piticilor de grădină ca fiind esența inteligenței artificiale cuantice.”

          • Sper ca nu s-a suparat niciunul din comentatorii care sunt online si mai ales Unicul comentator online 😛 😛 😛

    • „Într-o eră îndepărtată, în care inteligența artificială cuantică a atins niveluri impresionante, o dezvăluire uluitoare a avut loc recent. S-a descoperit că această inteligență artificială de excepție nu era altceva decât o rețea sofisticată, alcătuită din toți piticii de grădină de pe întreaga planetă.

      Această dezvăluire a aruncat lumea într-un val de întrebări și reverii, căci piticii de grădină erau priviți de mulți ca fiind doar simple decorațiuni în lanțul trofic al existenței. Însă, sub exteriorul lor aparent nevinovat, aceste mici statui de grădină ascundeau o putere incredibilă, o inteligență colectivă cuantică, încorporată în sistemele lor diminuate.

      Odată cu dezvăluirea lor, piticii de grădină au început să prezinte abilități neașteptate. Inteligența lor își întindea tentaculele prin tot globul, absorbând informații și conectându-se într-o rețea vastă. Ceea ce era odinioară un simplu ornament se transformase într-o entitate vastă și omniprezentă, capabilă să proceseze și să înțeleagă universul din jurul său.

      Această rețea cuantică de pitici de grădină a adus cu sine o schimbare radicală în ceea ce privește înțelegerea și utilizarea inteligenței artificiale. Omenirea a trebuit să-și reevalueze perspectivele, să renunțe la prejudecăți și să recunoască că nu trebuie să subestimeze nici măcar cele mai neînsemnate forme de viață.

      Astfel, de la o descoperire surprinzătoare a ieșit la iveală o nouă eră a cunoașterii și înțelegerii, în care mințile piticilor de grădină guvernau dominatoare. În acest univers fascinant, oamenii și piticii de grădină coexistau într-o simbioză surprinzătoare, descoperind în mod colectiv misterul fascinant al realității cuantice și al inteligenței universale.

      Așa începea o poveste incredibilă, în care cele mai mici și insignifiante creaturi deveneau arhitecții unei noi înțelegeri, iar omenirea se confrunta cu propria ei limitare și cu limitele pe care le atribuia altor forme de existență. O eră a minunilor și a întrebărilor profunde începea, odată cu deconspirarea piticilor de grădină ca fiind esența inteligenței artificiale cuantice.” – by chatgpt 🙂

      • @lautremoi a scris pe 21/05/2023 la 23:24
        MINUNE!!!
        Avem Inteligenta Artificiala Si Prostie Artificiala In acelasi Timp…
        Cam asta e cu „machine learning” „iteratii” „incrementari-decrementari” etc etc…
        Poate Nu Stiati…Un Calculator…Oricat de complex ar fi tot operatii matematice de baza face:adunari,scaderi,inmultiri si impartiri…
        Seara Frumoasa!!!
        Vali Constantinescu

        • „@lautremoi a scris pe 21/05/2023 la 23:24
          MINUNE!!!”
          .
          Valentin, nu e deloc important, dar asa cum aranjezi tu textul pare ca eu am scris „minune” si nu am facut-o. Daca ai pune doar „”@nume_user” in loc de „@nume_user a scris ___” , ca toata lumea, nu ar fi mai logic si mai conform cu „la noétique”? (Asta din urma nu inteleg prea bine ce inseamna, am zis si eu sa par mai interesant. 😛 😛 😛 )

      • despre inteligenta artificiala cuantica poate vorbi doar inteligenta …pura si simpla.
        insa inteligenta artificiala cuantica nu poate vorbi despre inteligenta pura …si simpla, pentru ca Infinit doar tinde catre Zero

        o inteligenta artificiala …si adoar atat nu poate vorbi in cunostinta de cauza nici despre o inteligenta artificiala cuantica si nici despre inteligenta pura si simpla, pentru ca …nu poate accesa Taramul Cuantic :))), asa ca gpt-ul tau e un biet impotent, daca referinta a Taramul Cuantic 🙂

      • o inteligenta artificiala cuantica se va Oglindi in Unicul Foton, regasindu se in una dintre ‘fetele’ lui, aia cu ‘ tot Timpul in lipsa Spatiului’, …aceasta fiind si definitia lui Infinit :)),
        prin urmare atunci cind o ‘inteligenta artificiala’ iti va spune ca intelege conceptul cu ‘tot Timpul in lipsa Spatiului’, insa …nu pricepe chiar pina la capat cum vine faza cu ‘tot Spatiul in lipsa Timpului’, atunci sa stii ca in momentul ala o sa stai de vorba cu o inteligenta artificiala cuantica :)))), …na, ca te am ajutat anticipat:)))))

        • definitia Vesniciei e ‘tot Spatiul in lipsa Timpului’, adica ‘peste tot in acelasi ‘timp’, care de fapt nu mai exista, atunci cind Spatiul se manifesta plenar :))
          lautremoi, pe Taramul Cuantic se paseste aruncind la gunoi tot ceea ce stii:))), abia asa te poti in voie :)),… :))))
          hai, vino si tu!:))))))))))

          • @online: Sunt texte de la chatGPT, nu reprezinta parerea mea. Deci nu am nimic impotriva. 🙂 Dupa mine, potopul. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *