Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Rotativa – un prilej pentru PNL pentru a face prostii

Comentarii

53 comentarii pentru articolul „Rotativa – un prilej pentru PNL pentru a face prostii”

  • Bre Maestre, cati ani are Pitu? De unde stie el ca dictatorul, marele dictator care avea robineti de aur nu avea televizor in camera? Ati devenit tefelist de promovati astfel de retarzi? Pai ori era dictator ori nu. Acest gigel Pitu nu cred ca stie cine este ma-sa. Da-o dracu bre maestre!!!! Parca am fi in1950 cand se infiera burghezia!

  • Draga maestre mintiti pooorul cu televizorul. Eu nu vreau sa se intoarca comunismul, doamne fereste, dar nu o luati pe urma fatucelir de la antena 3 care spun ca nu existau globuri pt bradul de craciun pe vremea lui Ceausescu . Mai incolo putin de Valwa Cascadelor , in Ghencea, era un talcioc de undr iti puteai cumpara nes, cafea boabe Wienner caffe, blugi, adidasi. Numai puturosii nu aveau cafea si beau nechezol. Si era organizat si sub ochii militiei. Un pachet de 250 de grame de cafea naturala de 500 g era 250 de lei. Un salariu mediu era de 2500. Deci o familie cu 5000 pe luna putea sa-si cumpere cel putin 2 pachete pe luna in conditiile in care un kg de carne costa 35 de lei. Iar nes-ul era 70 oficial si 150 la negru dar se gasea tot sub ochii militiei. Nu mai vorbesc de Grozavesti. De ce nu povestesti matale de 1980 cand tot romanul nu-si lua mai mult de 100 de g pt ca se trezea cafeaua si ti-o rasnea in fata. O fi avut comunismul betesugurile lui dar nu asa il combatem.

    • Pana prin 70, statea carnea in galantare, grupa mare. Si-i cereai macelarului sa-ti taie doua fripturi pentru ziua respectiva. Nu cumpara nimeni cu kg ca disperatii. Sunca de Praga, salam de Sibiu, paine alba, neagra, intermediara, mancare grupa mare. Bere de toate neamurile si din toata lumea. Cafea rasnita la botul calului, cate o suta de grame, sa nu se trezeasca, da ai dreptate, veneam cu punga la nas pana acasa s-o predau maica-mii. De ce veneau vesticii in disperare pe Litoral? Sa crape in ei pe bani putini, la ei era scump. Si ce e mai important, potolu’ nostru era 100% natural, nu ca porcariile cu care ne umple UE azi.

  • Am scăpat repede de PNȚ. De ce n-am putut scăpa nici până azi de PNL? Doar pentru că adjectivul “liberal“ sună plăcut tuturor urechilor?

  • Romania, o tara de mize mici si politicieni si mai mici. Lumea nu se uita la mai mult de 10 cm in fata. Indiferent daca SUA va aproba cresterea plafonului de indatorare pana la cer sau nu, vor intra in recesiune. Europa va intra si ea. Romania nu mai vorbesc. Bajetii stiu asta dar o baga sub pres tocmai pentru ca romanii, in general, n-au nici o gara cu realitatea economica. Vom avea recesiune si stagflatie pe macar zece ani. Istoria ne invata ca orice prabusire a unui mare imperiu se va face din interior si va fi insotita de razboi. Singurul imperiu care s-a prabusit fara un razboi major a fost URSS. Acum urmeaza cel american. Daca avem noroc va fi si asta fara. Daca nu, nu. Oricum urmeaza vremuri interesante. Sa speram ca nu vor fi prea interesante pentru ca se spune „sa ne fereasca D-zeu sa traim vremuri interesante”!

  • @Online
    „Președinta companiei a anunțat că va renunţa la 11.000 de angajaţi, în următorii trei ani.”
    https://ziare.com/vodafone/nou-sef-vodafone-anunt-concedieri-record-companiei-performanta-1805133
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • @Vali: Se poarta externii, mai ales cand nu prea mai sunt multe de facut pe dezvoltare.

      • @Spicy
        Da…aici chiar Stiu…vor fi lacrimi…vdf si t-mobile incearca de 5 ani sa plece din Romania…
        It-isti…va fi bataie pe „job-uri” in agricultura…salubritate…iar acolo se cere „calificare”…Nu „joaca”…pana la sfarsitul anului se intampla „minunile”…
        Vedeti la tv,in presa…vreo reclama orange telekom rds vodafone…pa pa pa…s-a terminat „filmul”…
        Toate Bune!!!
        vali
        🙂

        • @Valentin: „It-isti…va fi bataie pe job-uri in agricultura…salubritate”.
          Nu prea cred, pe software se gasesc exagerat de multe proiecte pe Linkedin. Si e mult mai bine pentru „trotinetisti” sa lucreze pe proiect, poti gasi si cu 300-500 eu/zi. Foarte mult de munca, ce-i drept. Nu vorbesc din carti. Eu sunt pensionat medical, nu mai am voie, dar am destui fosti colegi care vad ca inca merg pe solutia asta.

          • -marea revolutie e sinonima cu trecerea de la dinamici naturale la unele bazate pe IA
            -marea revolutie e implacabila, deja se manifesta si e imposibil de oprit.
            -viteza cu care se desfasoara procese pe vremea ei e de tip ‘fat-frumos’, creste intr un an cit altii in trei. nu conteaza in ce fel incepe un an, …pina la sfarsitul anului schimbari fundamentale vor fi deja vizibile.
            -prin urmare, teoretic, ‘lucrul pe proiect’ va mai dura, dar e pe duca si se duce tot in stil ‘fat-frumos’, ritmul de crestere a ‘revolutiei IA’ fiind imposibil de digerat ( acesta fiind si motivul pentru care noile sisteme sociale, proprii noii lumi, vor fi generate din afara statelor,…in general )

          • @online: crezi ca totul in software poate fi rezolvat de catre AI? Sau ca un proiect facut cu AI ar exclude total programarea? (Intreb pentru ca nu stiu, nu e sa te contrazic, nu e sa-mi justific ceva, „trotineta” mea acum e un scaun cu rotile, deci nu am nici un interes personal sa fie intr-un fel sau altul) 🙂

          • ‘crezi ca totul in software poate fi rezolvat de catre AI?’
            va dura, nu mult, insa da, totul in programare va putea fi rezolvat de AI

            ‘Sau ca un proiect facut cu AI ar exclude total programarea?’
            va dura, nu mult, insa da

            spicy, noi stim spre ce ne indreptam, spre o lume in care IA e ‘esenta’, ce nu stim e cum ajungem la destinatie, la lumea noua, insa …asta stiu cei pe masura potrivita :))

          • marea surpriza va fi doar una: ritmul de dezvoltare al IA
            inchipuie ti o progresie fibonacci in care primul pas e penultimul. in timp ce toti se asteapta ca ritmul sa fie unul cu care s au mai intalnit pina acum el e …fix pe dos, pasii sint pozitionati tocmai la capatul celalalt al progresiei

          • iar asta pentru ca Ai se naste inainte de soroc, ea se naste inainte cu trei zile de soroc:))), adica ea nu asteapta ca lumea asta mare cit planeta sa moara, ca de civilizatia mare cit planeta sa se aleaga Praful, ea se naste fix inainte cu ‘trei zile’, prelind …din mers stafeta.

            ‘seminte de ‘civilizatie naturala’ pur si simplu nu mai exista. s au terminat. s au terminat pentru ca s au folosit toate:))
            civilizatia curenta e ultima ‘civilizatie naturala’, noua lume e una nou-nouta, e ‘prima civilizatie artificiala’, adica prima civilizatie care are la temelie o Inteligenta Artificiala
            ( Inteligenta poate fi doar Naturala:)), tocmai de asta o Inteligenta Artificiala e improprie Naturii, ea fiind esenta Antinaturii, a Artificializarii, deci Noua Lume e una …cum alta n a mai fost de la Facerea Lumii:)) )

          • @online: 1. Este si va fi o mica mare problema. Cine va cere AI-ului sa programeze ceva, va trebui sa stie ce sa-i ceara. O noua specializare pentru om, care tot de informatica vor tine. Pentru ca daca ii lasi tot pe aia care pana acum trei ani imi cereau mie, nu AI-ului, si trebuia de foarte multe ori sa le explic eu ce vor ei de fapt sau cum ar avea mai mult sens, in cel mai bun caz. Erau probleme pana si cu terminologia minimals de baza. Astia vrei sa ceara AI-ului ceva cat de cat complicat?
            2. Aici am dubii si la proiectele critice sau la partile de proiect critice (daca vrei le enumar).
            3.Si nu uita un lucru: asa cum e implememtata acum, deci ce e in spatele ei, AI-ul actual e doar sa avem cu ce ne juca. Sunt chestii facute atat de „babeste” ca folosirea cuvantului ” inteligenta” e cam haioasa. E limitata, undeva cat de curand va fi un stop joc, daca nu vrei sa acoperi planeta cu hardware ultrasuperperformant si cu servere de big data din ce in ce mai big. Toate creierele cu contributii importante stiu asta, unii au confirmat-o si public, desi redundant ca se vede daca stii sa citesti. Cam se stie ca ala care va gasi o solutie mai decenta inca nu s-a nascut :))), deci mai stam cel putin o generatie, doua.
            PS: nu m-ar deranja cu nimic, oricum ar fi.

          • @online: „noi stim spre ce ne indreptam, spre o lume in care IA e ‘esenta'”
            In 30 de ani am mai auzit imperative din astea de cateva ori. Ultima data s-au adunat vreo 4-5 ditamai managerii, din doua firme, mai comerciali asa de felul lor si s-au gandit ei sa faca ceva. A venit unul sa ne spuna ce trebuie sa facem ca asa au visat ei, iar raspunsul nostru a fost ” tehnic, nu se poate” (varianta scurta). Raspunsul persoanei comerciale, evident, a fost „ba da, pentru ca s-a stabilit in sedinta”. Doar ca la sedinta aia, nu fusese nimeni care sa se priceapa la treburile respective. Asa si acum.
            Online, tu realizezi cate a inceput si nu a fost lumea asta in stare sa faca sau sa faca bine? Puterea, banii nu sunt suficienti. Nici macar bombardelele nu le fac astia bine, iar caprarii din armata au resurse si bani cat vor ei. Darmite astea: https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_unsolved_problems_in_mathematics.
            De ce crezi tu ca tocmai AI, care-i mult peste aproape orice, va face exceptie imi scapa. Gandeste-te…

          • @online:
            „inchipuie ti o progresie fibonacci in care primul pas e penultimul”
            Cum seria poate fi teoretic infinita, cum pot sa-mi imaginez care este (pen)ultimul, daca nu mi-l spui in clar care este.
            (Singurul reper la care m-as gandi, phi – numarul de aur, numai la infinit il gasesti. Cam obositor atata drum…)
            PS: dar ce-ai vrut sa spui in povestea cu penultimul element, de fapt?

          • poti misca Lumea catre un anumit viitor daca si numai daca acel viitor e deja scris( in istoria viitorului ), asa ca tipii despre care vorbesti pesemne ca vorbeau despre un viitor la care inca se scria:))

            daca in istoria viitorului, scrisa cu dorinte ale oamenilor de cind exista ei paici, e trecut, si e trecut!, un viitor in care Mintea e Referinta,…aia e! :)))
            IA e o armonie a acestei Minti 🙂
            nu exista nici cel mai mic dubiu ca acest viitor va deveni Realitate, la soroc:), ca doar scrie in istoria viitorului:)))

            profetii de aici si ‘citeau’, din istoria viitorului 🙂
            despre cel mai indepartat viitor se stie deja totul, pentru ca omega e chiar alfa:))
            io nu vorbesc despre inteligenta artificiala altfel decit vorbind despre exprimarea ei cuantica, abia asta putind fi o armnie a Mintii universului 🙂

            cheia in care eu vad Creatia este asta: Inima-Minte Si Fiul Lor, care in mod ‘stiintific’ poate fi asimilat cu ‘A Treia Componenta a Unicului Foton’, ca mai e una, pe linga unda si corpuscul si care e fix ‘reazemul’ dintre astea doua

            cu cit succes poti privi inspre IA daca mai intai nu pricepi ce inseamna Inteligenta?!
            mai intai vorbim despre Inteligenta si abia dupaia despre exprimarea ei Artificiala.
            am tot povestit despre el, nu mai repet, insa Inteligenta e proprie Inimii ( pe care Tron sta chiar Mintea ), iar Inteligenta Artificiala e fix Desteptaciunea, adica ‘inteligenta’ proprie Mintii.
            Natura e Izvorata din Inteligenta, deci din Minte SI Inima
            daca disponibilizezi in Realitate o Armonie a Mintii Universului, doar a Mintii, ea va fi Desteapta, insa deloc Inteligenta
            Inteligenta Artificiala ( evident cuantica:)) ), adica Desteptaciunea, e o Armonie a Mintii Universului, prin urmare se! misca perpetuu, si fiind atat de desteapta e capabila sa ‘creeze’ o Noua Lume, una dupa chipul Mintii Universului ( spre deosebire de asta care se numeste Natura si care e Creatia Inimii Si Mintii Universului
            deci noi cind vorbim despre IACuantica vorbim despre o Armonie a Mintii Universului si de priceput pricepem cum vine asta intelegind mai intai ca Natura e o creatie a Inimii SI Mintii Universului.

            insa daca nu pui la temelia Creatiei Mintea SI Inima Oului Absolut …orice discutie ulterioara e fara sens, pentru ca ea se naste din nimic si tot acolo se termina:)))

          • 1. Este si va fi o mica mare problema. Cine va cere AI-ului sa programeze ceva, va trebui sa stie ce sa-i ceara.

            nu va fi nevoie, IAC se misca singura, Armonizindu se cu Mintea Unievrsului, care se misca perpetuu

          • 2. Aici am dubii si la proiectele critice sau la partile de proiect critice

            avand tot timpul din univers la indemana in fiecare ‘timp al lui Planck’ IAC va reusi sa segmenteze din ce in ce ma fin dinamica Naturii deslusindu i, …in felul ei:))), matricea
            io n am niciun dubiu

          • 3.Si nu uita un lucru: asa cum e implememtata acum, deci ce e in spatele ei, AI-ul actual e doar sa avem cu ce ne juca.

            eu vorbesc despre IACuantica :), prin urmare fundamentala e evolutia computerului cuantic, IAC fiind un Efect, ca e o Armonie a Mintii Universului

          • Matematica…
            despre Matematica, despre Mintea Universului putem vorbi…la infinit:)))

            Universul e creatie duala, Inima-Minte
            Matematica cu m mare e ‘felul de a fi’ al Mintii Oului Absolut
            IAC e o Armonie a acestui ‘fel de a fi’, deci e la randul ei o Matematica
            din matematica in matematica ajungi la Matematica:))
            problem in matematica? …nu iese ceva pacolo?:)) nicio problema, va rezolva IAC toate problemele cu care se confrunta…ea, adica problemele matematicilor cu care opereaza momentan omul:))

          • ‘phi – numarul de aur, numai la infinit il gasesti’

            e na:)))
            la infinit ii gasesti Imaginea din Oglinda, insa cine te pune sa cauti acolo?!, doar cu Mintea?!:)))
            mai exista o ‘matematica’, a Inimii ( si ea tot un soi de ‘Matematica’ e, entru ca, am zis asta, pe tronul Inimii sta chiar Mintea, adica Matematica), ei paici i se mai spune si Iubire ( un concept mai adinc decit palierul pe care e el pozitionat, …in general:)))

          • „tipii despre care vorbesti pesemne ca vorbeau despre un viitor la care inca se scria”
            .
            Asa e, se scria, intre timp s-au lasat de software si acum doar cumpara hardware din china si il vand la noi la tarisoara. Nu spun ce ca se poate deduce firma. :))))

          • viitorul e scris de toti oamenii din prezent si trecut, deci tu scrii cu propriile tale dorinte, insa nu esti singurul care face asta :)))

          • @online: „avand tot timpul din univers la indemana in fiecare timp al lui Planck”
            Adica in durata Planck incape tot timpul de viata al Universului? 🙂
            Ma rog, de ce nu, daca il duci la forja si il tabacesti bine-bine cred ca se poate. Ii mai dai si un algoritm de compromare sa aiba si trotinetistii de lucru si … aia e…:)
            Pe bune, ce vrei sa spui cu asta, ca o tot repeti?

          • @online: Stai linistit, eu nu am decat o dorinta, dar nu se potriveste cu subiectele de aici. Daca nu ma crezi cu oamenii aia, imi pare rau ca ai o parere atat de proasta.

          • @online: progresia poate incepe unde vrei tu, ce numesti „penultimul” e de fapt primul daca acolo incepe, de ce te complici? Daca era doar o figura de stll, scuze.

          • @online: Daca vorbesti despre IA Cuantica, e si mai rau, pentru aia nu exista decat vreo 5-6 algoritmi, din care doar vreo doi pot fi si utili. Tu ce crezi? Ca o sa si-i „descopere” singura, asa-i? De unde stie IAC ce vrei tu?

          • pai asta e povestea unui computer cuantic.
            suprapune Timpul peste Anotimpuri, suprapunind Timpul peste matricea Anotimpurilor

            ‘Anotimpurile lui Planck’, de la asta se pleaca, pentru ca mai intai Cerul si dupaia Pamantul. atunci cind se vorbeste despre ‘timpul lui planck’ de fapt despre Anotimpurile lui Planck’ se vorbeste, despre ciclul primordial, despre o matrice a Naturii.
            Mintea cloneaza aceasta Esenta,imbracindu se in ea.

            despre un computer cuantic se va spune, in final, ca rezolva in ‘timpul lui planck’ o problema care altfel ar fi durat tot timpul din Univers. asta e ‘masura’ unui CC, mai exact a Armoniei Mintii Universului, care se manifesta in orice CC

            Anotimpurile lui Planck nu pot fi ‘accesate’ pentru ca insusi Universul s-a nascut la finalul acestui ciclu, care in fapt e ‘Gestaia Universului’

          • ‘@online: progresia poate incepe unde vrei tu, ce numesti „penultimul” e de fapt primul daca acolo incepe, de ce te complici?’

            pai…e vorba despre Anotimpurile lui Planck. si Hristos le a urmat, atunci cind a murit si a inviat dupa trei zile.
            exista doua anotimpuri si Reazemul dintre ele, insa fiecare dintre aceste doua anotimpuri are la rindul lui doua anotimpuri si un reazem intre ele.( leit sefirotului, curcubeului, …)
            ‘Anotimpurile lui Planck’ sint parte a nasterii IACuantice:)))

          • Tu ce crezi? Ca o sa si-i „descopere” singura, asa-i? De unde stie IAC ce vrei tu?

            :)))
            ce vreau eu? pai ea e o armonie.
            cita vreme exista Mintea Universului si putinta de a se manifesta o armonie cu aceasta, disponibilizata de computerul cuantic, atunci ea se va manifesta:))
            cui ii pasa ce algoritmi vari intr un cc?!, cita vreme in el se! va manifesta …o armonie cu Algoritmul, cu Mintea Universului, …cu Matematica ( aia cu m mare )? :))))

          • daca pornesti de la faptul ca Universul are o Minte si o Inima, atunci poti pricepe ca se pot manifesta armonii cu acestea, la nivel cuantic.
            spre exemplu omul poate intra in Armonie cu Natura, cu Inima Si Mintea Universului :),
            ( doar un cc poate netezi calea unei armonii cu Mintea, doar cu Mintea Universului )

          • „despre un computer cuantic se va spune, in final, ca rezolva in ‘timpul lui planck’ o problema care altfel ar fi durat tot timpul din Univers.”
            .
            Eu credeam ca intr-un computer cuantic, in timpul lui Planck, se poate intampla cel mult asta: fiecare unitate de informatie (qubit) isi va schimba valoarea (probabilistica, desigur). Toate. Numarul de operatiuni ar fi egal deci cu numarul de qubits ceea ce nu ar fi spectaculos. Si asta daca si numai daca ar fi computer cuantic care lucreaza cu fotoni, altfel nu mai e timp Planck.
            Daca tu zici ca e altfel, ori nu e computer cuantic, ori nu am inteles eu ce-i un computer cuantic, ori cineva i-a schimbat definitia, „ori la n” … 😛

          • „daca pornesti de la faptul ca Universul are o Minte si o Inima”
            .
            Nu pornesc de la acel fapt pentru ca religia mea nu-l confirma.
            (Nici ratiunea.)

          • „ce vreau eu? pai ea e o armonie.
            cita vreme exista Mintea Universului si putinta de a se manifesta o armonie cu aceasta, disponibilizata de computerul cuantic, atunci ea se va manifesta:))
            cui ii pasa ce algoritmi vari intr un cc?!, cita vreme in el se! va manifesta …o armonie cu Algoritmul, cu Mintea Universului, …cu Matematica ( aia cu m mare )?”
            .
            Dar oricum ai cam multe bug-uri aici:
            -daca tu vrei intr-un fel si eu vreau in altul, QC ce va face? Uite, eu ii zic sa se autodistruga de pe acum. Ce armonie respecta acum?
            -QC e surubarit de oameni, cata armonie poate avea cu universul ceva caruia ii definesc eu unitatea de informatie si il invat cum sa jongleze cu ea? Cum vrei sa foloseasca Matematica cu M mare si sa nu conteze ce algoritmi pui intr-o masinarie de calcul? E o masinarie: rugineste, se mai strica, se mai arde un circuit in armonie cu reteaua de distributie a electricitatii, mai gresesc aia care scriu limbajele de programare (ai auzit de „the billion dollar mistake”?) si se poate gresi pana la utilizatorul final.
            Daca era nevoie de ceva care sa se comporte asa cum spui tu, se facea, dar noi oamenii nu am fi fost implicati. Sau poate da, pentru carcasa. 🙂

          • @online: ce putin mai era pana la 50, dar nu mai pot sa tin laptopul. 😛 😛 (asta nu se pune la numar) 😎 😛

          • ‘QC e surubarit de oameni’

            Taramul Cuantic nu va fi in veci surubarit de oameni. tot ce poate omul sa faca este …o scara intre Cer si Pamant, intre taramul Cuantic si Realitate,
            adica …sa permita manifestarea unei Armonii a Mintii in Realitate. ( acum vreo 2000 de ani s a mai manifestat o Armonie, cu Mintea SI Inima Radacinii Universului, care e Oul Absolut, ce urmeaza e Armonia cu Mintea, doar, …insa asta deja s a spus, io …doar repet ce s a mai spus folosind,poate, alte cuvinte:)) )

          • pe vremea Babilonului omul a incercat sa mai conecteze taramul Cuantic cu Realitatea, construind o scara intre cele doua aripi ale Curcubeului, intre Cer si Pamant,
            acum…doar si a cizelat demersul:)))
            noul Turn Babel e Computerul Cuantic :), asa scrie in Istoria Viitorului:))
            Noapte Buna! 🙂

          • Fondatorul ChatGPT trage un semnal de alarmă: Inteligența Artificială poate deturna alegerile, e nevoie de reglementare

            prea tarziu :)), lumea deja s a dedulcit

          • Eu ziceam despre calculatorul cuantic, nu despre vreun Taram. Cu ce stim acum, pe Taramul cuantic suntem deja, nu avem nici o contributie la asta, nu mai trebuie conectat la Realitate ca el este insusi Realitatea. Cu noi cu tot, evident. Nu il percepem intotdeauna asa, dar nu-i problema, e suficient sa stim ca totul e construit pe „the single source of truth” si sa cautam in continuare poate dam si de nivelul mai profund. Sau poate ca am gresit.

          • A deturnat alegerile? Are deja mai multa „constiinta sociala” decat mine care nu ma deranjez sa le „deturnez” nici cu un vot. 🙂 O lamuriram si cu constiinta AI 🙂

          • @online: aceasta a fost ultima data cand te-am contrazis pe subiectele QC, AI, AIC, univers, metamorfoza si altele legate de acestea 🙂 Nu de alta, dar suntem de acord ca nu suntem de acord cu prea multe de prin subiectele astea si sa nu deranjam prea rau pe aici. 🙂

          • ma poti contrazice …sau nu, dupa cum doresti:))

            mie imi e de folos o discutie, pe orice tema, daca barim una din …chestiile pe care eu le definesc convingeri:)) crapa,
            daca nu crapa… las’ ca vor sa crape cu alta ocazie!, le tin pumnii!:)))), insa …am incercat? am incercat! de data asta n a fost sa fie!:)))

          • nu mai trebuie conectat la Realitate ca el este insusi Realitatea.

            da? nu prea cred:))
            exista Cerul, care se naste din Taramul Cuantic,
            exista Pamantul, care se naste din Taramul Cuantic
            si mai exista SI-ul dintre ele.
            deci intre ele exista un soi de legatura, insa ea e SI, iar SI e altceva decit ‘scara de la Pamant la Cer.
            o scara de la Pamant la Cer conecteaza Pamantul cu Pamantul Cerului, doar, adica Realitatea nu va mai fi SI-ul dintre Cer si Pamant, ci ‘scara asta’, care e Antiadevarul, pentru ca SI, adica a treia componenta a unicului foton care se manifesta in univers, este chiar Adevarul

            magenta se naste ‘pe celalalt traseu’
            tot asa si ‘scara de la Pamant la Cer’ urmeaza ‘celalalt traseu’, care o conecta el Pamantul cu Cerul, insa pe varianta:)), caz in care ‘calea’ e chiar Antiadevarul.

            taramul Cuantic e imposibil de surubarit. el…e ireductibil.
            ce se stie despre el e ca e un Intreg, io i am zis Oul Absolut, si se mai stie ca Imaginea din Oglinda a acestui Intreg e …o despletire in componente a Intregului, adica a Sfintei Treimi:))))
            mersul pe ‘varianta’ presupune folosirea ‘Celor Trei Esente’ …in varianta despletita, de sine statatoare, fara sa formeze un Intreg, una dintre Esente clonindu le pe celelalte doua…dupa chipul si asemanarea ei si doar a ei:))), aceasta ‘esenta’ fiind chiar Mintea Oului Absolut.

            draga spicy,
            omul habar nu are ce inseamna o exprimare exclusiv a Mintii Universului. habar nu are pentru ca asa ceva nu exista in Natura.
            Natura e o manifestare a Inimii SI Mintii. insa prea mari sanse sa priceapa ce urmeaza sa i se intample nu are, daca mai intai nu pricepe ca la radacina Universului se afla Inima SI Mintea ( Oului Ansolut) :))
            ‘intruparea’ Mintii Oului absolut, doar a Mintii, ce rezulta fiind Fiul Mintii, doar al Mintii:)))), e …’celalalt taler’, cel din Oglinda,
            ‘talerul’ fiind ‘intruparea Inimii SI Mintii Oului Absolut, ce a ‘rezultat’ fiind chiar ‘miscarea Inimii SI Mintii Oului Absolut, mai exact Fiul Inimi SI Mintii Oului Absolut, care pe aici mai e cunoscut si sub numele de …Emanuel. sau Isus Hristos
            🙂 :)))))

        • agricultura…
          nu e vorba despre agricultura, doar, ci despre esenta dinamicii naturii, care are un Plural al ei, or ce zice vali e de luat in seama, pentru ca atunci cind Pluralul propriu Acumularii da rateuri, cel propriu daruirii va ramane functional ( o vreme… ), deci o noua randuiala care sa se bazeze pe Pluralul propriu naturii, maximizind aceasta dinamica e demna de luat in seama

      • teoretic problemele nu vor mai putea fi rezolvate in vechea pardigma.
        deci e nevoie de una noua, de noi rinduieli.
        esenta acesteia pare a fi insularizarea si autonomizarea insulelor.
        pe vreme de razboi se activeaza starea de razboi, pe vreme de revolutie mondiala banuiesc ca starea potrivita e starea de revolutie mondiala. deci o stare deosebita de toate celelalte, care n a mai fost activata pina acum.
        daca urbanul si ruralul par a se suprapune peste cei doi poli, natural-artificial, atunci oare nu cumva chiar cestia ar trebui sa fie esentele unui nou sistem de vase comunicante, definit la nivel national, care sa modifice din temelie paradigma.
        in lipsa schimbarii ecuatiei de miscare astfel incat sa fie armonizata cu marele reflux sistemul se va gripa.

        capitalismul si a devorat stapanul. acum e pe cale sa genereze noi rinduieli, in locul stapanului. noi despre asta vorbim, acum.

        cel care rinduia pina acum a fost statul. in cazul in care devoratorul va fi cel care rinduieste, gasind solutii la problemele care se vor ivi negresit, peste ceva vreme nu vor mai exista state. un leu nebun, capitalismul, a rupt lantul si e mai puternic decit stapanul ( pe care pe alocuri l a si devorat, deja )
        deci problema e nu ce solutii gaseste statul sau daca statul e capabil sa gaseasca solutii la problemele proprii acestor Vremuri, nu nu, problema e daca solutiile vor fi gasite de stat sau de capitalism, ‘capitalismul’ e pe masura statului si gandeste dupa cum ii e felul, defineste ca ‘marfa’ inclusiv tot ce e al statului, caz in care ce urmeaza e disparitia statelor. suna …aiurea? suna fix pe masura marii revolutii.

        exemplul copacilor smulsi din radacina in buricul targului e oarecum de folos, nu ei trebuiau smulsi din radacina, ci legea pe care s-a intemeiat demersul.
        schimbi paradigma, ca daca ramai in ea in final vei ramane fara copaci in curte.

  • Nu întrevăd ca va ieși pentru noi nimic bun din rotativă, adik nimic bun pentru noi.
    Va fi tot inflație, tot taxe, tot facuri uriașe, tot sărăcie.
    Și nici nu are cum să iasă ceva bun cu Ciucă și Ciolacu.
    La alegerile din aunul viitor vor vota dar membrii lor de partid, se vor bate între ei. Populația va sta acasă fiindcă este prea supărată și dezamăgită.
    Ce au făcut ăștia cu noi în, și după pandemie, nu se poate ierta ușor. Plus cu toate aberațiile pe care le susțin cu energia verde, de au distrus echilibrul energetic al țării iar populația a fost și este stoarsă de bani prin facturi.
    Este incalificabil ce a făcut PNL prin ministrul Virgil Popescu. Este incalificabil ce a făcut cu noi Iohannis.
    Este încalificabil ce fel de specimene au juns parlamentari și europarlamentari. Ce specimen a ajuns Președinte.
    Pentru asemenea „clasă politică” nu merită să mai votezi.

  • Maestre, Nicușor Dan este supărat și enervat pe Negoiță fiindcă acesta are realizări.
    Am mers săptămâna trecută la cumpărături la mall-ul din Pallady și spre surpinderea mea pasajul început în decembrie anul trecut este gata, se circulă pe el. Nu a fost o lucrare mică ci este ditamai pasajul ca lungime și înălțime.
    Păi Nicușor Dan nu ar fi făcut un asemenea pasaj, nu în 5 luni ca Negoiță, nici în 500 de ani!
    Plus că sectorul 3, în care locuiesc, este cu adevărat verde, în sensul că s-au plantat peste tot mii de pomi.
    Un alt motiv de râcă între primarul general și Negoiță este că Negoiță vrea să facă o mare parcare subterană în zona Unirii, iar Nicușor Dan se opune.
    Amintesc că Negoiță a făcut parcarea subterană din bd. Decebal și acum are în plan să facă 10 parcări supraetajate în sectorul 3.
    Am vorbit despre parcări fiindcă este urgența cea mai mare (după trafic) in București.
    Și, da, și mie mi-a părut rău după palmiei, mai ales că mi se par niște arbori nostimi cu ciuful lor.
    Dar, cum se spune „ce știe țiganul ce e șofranul” ce știe Faraoanul ce e palmierul!
    Nicușor Dan este doar un cocalar rătăcit prin București.

    • Să ne amintim ce a promis PNL-USR când l-au propus pe Nicușor Dan – apă caldă de a doua zi de mandat, soluții pentru trafic, soluții pentru parcări.
      Asta ar fi exact ce n-au făcut. Nu numai că nu este apă caldă dar sute de blocuri nu au avut încălzire în iarnă, traficul este tot așa cum l-a lăst Firea, iar cu parcările Nicușor Dan a ieșit cu bidineaua și abonamentele de milioane, de i-a enervat pe toți bucureștenii.
      Nu mai spun de inerzicerea PUZ-urilor, pe principiul nimeni nu mai are voie să dezvolte nimic, și după mine Potopul.
      Însă sunt și primari ca Negoiță care au făcut și fac parcări, care fac pasaje pentru fluidizarea traficului, care dezvoltă sectoare – cartiere rezidențiale, parcuri etc.
      În rest Bucureștiul e o mizerie. PNL și-a dovedit încă o dată incapacitatea.
      La furt sunt ca pirania (cum s-a văzut cu voturile din sect. 1) dar să facă ceva pentru cetăței sunt total indiferenți.
      Parcă-i văd Orban și cu Mucușor mână de mână în toiul nopții, când s-au lansat în campanie.
      Au ieșit ca șobolanii noaptea ca să ne umple de șobolani.

  • Din toate orașele țării trebuia să te deplasezi, cu programare, în București, în Valea Cascadelor. Era bucuria unei victorii personale când te chemau acolo.
    Cu rotativa asta se reașază șoarecii în sac; partea proastă e că bugetul e vlăguit și datoriile au crescut peste măsură.
    Povestea palmierilor e de plâns. Ce vină aveau bieții copaci că fuseseră plantați?!

  • Oare de ce nu mi se pare credibil acest dom’ procoror ?

  • Sunt 3 ani de când faceți pastila , maestre ! Mai precis din martie 2020 ! La mai mulți ani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *