Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

S-a trezit feminismul în politicienele din România

De la aflarea veștii că Joe Biden matematic a câștigat alegerile prezidențiale în S.U.A., politicienii din întreaga lume s-au aliniat ca la nuntă să pupe mireasa. Și mireasa încă nu e nevastă. Nu au făcut excepție nici femeile politician, care nu au ezitat să o felicite și pe Kamala Harris, prima femeie vicepreședinte din istoria Americii. Mai jos aveți un colaj cu unele dintre mesaje:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „S-a trezit feminismul în politicienele din România”

 • Daca o politiciana (femeie) felicita alta femeie aleasa intr-o functie este feminism, atunci cum se cheama cand un politician (barbat) felicita alt politician pentru alegere in functie? Masculinism? De abea astept sa scrii ca felicitarea lui Johannis pentru Biden este o dovada de masculinism. 🙄

  • cand o femeie e felicitata DIN CAUZA CA E FEMEIE, da, e feminism.

   • Pai de unde stii dumneata sau Cristoiu ca au felicitat-o numai fiindca era femeie? Ce dovada aveti ca daca nu era o femeie in postul respectiv nu ar fi fost felicitata? Niciuna!
    Si de and felicitarea Ursulei vor der Leyen este feminism? Functia dnei Leyen este mult mai inalta decat a Kamalei Harris. Oricine ar fi fost ales pe post de Presedinte si Vice-Presedinte al SUA ar fi fost felicitati de dna Von Leyen, asa dicteaza protocolul. Feminism este doar in dovleacul lui Cristoiu.

  • Sictir

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog