Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Să rîdem în hohote cu Klaus Iohannis!

Confrați mai tineri cu adevărat independenți mi-au semnalat o secvență unică în felul ei nu numai în postdecembrism, dar și în Istoria României, dacă nu chiar a Lumii. La ceremoniile dedicat Zilei Marinei, de la Constanța, desfășurate joi, 15 august 2019, în timp ce Klaus Iohannis își citea, într-o interpretare de absolvent al unei Școli populare de artă de pe vremea Anei Pauker, discursul plin de clișee, un militar american dintre cei din aflați în spatele său a leșinat. S-a creat mare agitație. Normal. Cineva care cade, pentru că i s-a făcut rău brusc trebuie ajutat de cei din jur. Din simplul motiv că aceștia sînt oameni. Și unde se află oameni, chiar și străini față de persoana căreia i se face rău, aceștia se întrerup din ceea ce fac și sar să dea o mînă de ajutor. E o reacție instinctivă, venind din gena de om.

Așa cum se vede din filmul dat doar de anumite televiziuni de știri, ocolit de multe site-uri, televiziuni, unele PSD-iste sau apropiate de PSD, Klaus Iohannis își continuă discursul netulburat, fără să tresară măcar, de întrerupere pentru a vedea ce se întîmplă sau – și mai și – de a sări în ajutor persoanei, nici vorbă; Klaus Iohannis termină discursul și, deși acum n-avea treabă, pleacă de la tribună fără măcar să arunce o privire spre locul în care alții ajută persoana căreia i se făcuse rău.

Pe rețelele sociale, doar pe rețelele sociale, pentru că în presă, din colaborarea stupefiantă dintre presa pro-Iohannis și presa PSD- istă, s-a ivit cunoscuta șmecherie a evitării subiectului, s-a făcut mult caz de acest moment.
În marea lor majoritate, reacțiile au fost de indignare.
Sincer să fiu, reacția mea a fost să rîd în hohote.
Nici într-un film cu Stan și Bran nu poate fi întîlnită o asemenea secvență comică, secvența în care un tip solemn, țeapăn ca un dulap de tablă, continuă să citească un discurs de lemn în timp ce în jur toată lumea se agită pentru a da un prim ajutor cuiva căruia i s-a făcut rău.

Reamintesc:
Klaus Iohannis a continuat să citească un discurs în limbaj de lemn, care oricum nu era ascultat de nimeni.
N-a continuat să facă sex, activitate despre care se presupune că l-ar rupe de lumea din jur.
A continuat să țină un discurs anost, plictisitor, așteptat să se termine de toți cei din fața sa.

Nu mă puneți să spun de ce nu s-a întrerupt Klaus Iohannis.
Încerc, totuși, unele ipoteze:

 1. A considerat că e sub demnitatea sa de președinte să sară în ajutor.
 2. S-a temut că încalcă Protocolul.
 3. N-a observat ce se întîmplă în jur, deoarece era concentrat să citească un text pe care nu-l scrisese el fără să se poticnească. O concentrare care, care în cazul lui Klaus Iohannis, atinge nivelul din actul sexual.
 4. Și-a zis că militarul fiind american, nu-i poate sări în ajutor fără aprobarea expresă a lui Donald Trump.
 5. N-a auzit nimic, deoarece avea căști în urechi și asculta muzică.

Acestea sînt ipotezele mele.
Dumneavoastră ce credeți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Să rîdem în hohote cu Klaus Iohannis!”

 • Vaaaai, da’ soldatii americani trimisi in Romania sunt toti fragili ,delicati,sensibili ?
  Bravii acestia sunt scutiti de antrenamente,de socurile termice, de efort fizic?
  Sa intelegem ca ei pe teatrele de operatiuni se ocupa doar cu coordonarea partenerilor strategici si cand se relaxeaza au functii decorative ,cum fu cazul in discutie?

 • DOAR PROSTII CAUTA SCUZE DULAPULUI DE TABLA! Pardon! SI SECUPLATITII DIN MEDIA!
  CAT DE NAIV SAU PARALEL CU LUMEA SA FII SI SA NU-TI DAI SEAMA CA E O GLUMA PROASTA A GENETICII?! Mai avem un pic…

 • Pai atitudinea lui Iohanita este de genul titlului piesei lui Puya „Ne doare n P…”,de fapt acolo il doare pe asta de tot,de tara,de viata,de presedintie(titlul filmuletului prezentat mai sus ar fi”ne doare n sula cu p in loc de s”). In alta ordine de idei daca as fi superstitios as zice ca e semn rau pentru yankei,in zi de sarbatoare crestina mare,in cadru sarbatoresc,solemn unu sa lesine asa palanca la pamant,asta inseamna ca pe yankei i asteapta o joarda de la cel de Sus,in curand.

 • Vasile Ion, Gere a luat-o razna de mult, nu i-am mai urmarit evolutia. I-a zis bine Salvini sa-i ia la el acasa, daca tot moare de grija lor.
  Mi-a adus aminte de Brigitte Bardot, cum venise ea in Ro sa ne invete cum tre´ sa facem cu cainii vagabonzi.

  • „IUBIȚII” si cainii „bagabonți”,
   Căci uneori, si ei sunt niste lorzi !

  • Vasile Ion, similitudinea cu Brigitte e ca se baga sa dea sfaturi fara sa aiba nici cea mai mica idee despre realitatea ¨din teren¨. La fel ca Madona, care in mijlocul concertului de la Bucuresti ne-a transmis sa nu mai ii discriminam pe tigani, c-a auzit ea…

 • Poate o sa aruncati cu tigai dupa mine, dar:
  1. Soldat american in Romania – ce cauta totusi aici ?!
  2. Daca dupa 3 ore de stat in soare, la Constanta, pe faleza, nu in desert, nu la Polul Nord acea persoana lesina, atunci – cu toata parerea de rau – nu trebuia sa se faca soldat.
  3. Cu toate acestea, ca om, presedintele trebuia sa dea o dovada minima de empatie. Dar poate ca astfel o supara pe sefa lui (Mutti), fosta (actuala?) agenta pe linie stasi la licuriciul din est.

 • la toamna, pe asta doar serviciile militarizate secrete il pot alege intr-un nou mandat de preș. Pentru ca Românii nu cred ca il vor vota. Un nou mandat pentru asta va fi doar opera serviciilor. Un nesimtit, un robot in trup carnal care nu are nimic ce defineste o fiinta umana: suflet – sentimente

 • Probabil ii era frica de ravasitoarea, care era in tribuna, dat fiind ca ‘militarul’ lesinat era … femeie !

 • Ati uitat de Caracal, fratilor ?
  Asa a uitat si joyanis sa … reactioneze !

  • Sa fim corecti totusi: La tregedia de la Caracal, „ieducatorul” a reactionat: si-a tras rapid o poza cu o copila de varsta similara imbratisandu-i in extaz zona inferioara a burdihanului, si cu asta si-a expimat „opinia personala” si a plecat satisfacut la plaja.
   Pe persoana lesinata e mai bine ca nu a incercat sa o ajute: ce putea sa faca? el e politruk, nu medic: sa racneasca „Ghiniooon” si sa ii dea cu paltonul in cap? Nu avea paltonul la el si plaja era prea aproape… poate doar daca ii arata si ei burta o trezea? nu stiu…oricum, bine ca a ajuns dupa cuvantare in siguranta inapoi la plaja, acum „votantii” din tablete sunt linistiti…

 • Felicitari Maestreeee! Regret mare PT noi romanii. k este pe langa realitate in orice context

 • Jesus!! Azi, fara sa vaz inregistrarea, ascultam comentarii : cica poate n-a observat…
  Cum dracu sa nu observe? Fugeau aia prin fata lui din toate directiile.
  E un BOU, nesimtit, dar in acelasi timp se kk pe el sa nu faca ceva gresit, asa ca si-a continuat rolul de piesa mecanica in miscare a unui ceas cu cuc.
  Primul gand? Mi-e mila de Ciolanoasa!!

 • Pai cred ca sunt ceva ani-lumină intre informatiile venite din exterior si procesarea lor la nivelul cortexului domniei sale.
  Banuiesc ca atunci cand face sex, abia peste 2-3 luni simte „zvâcul”.
  O fi facut omul sex pe 26 mai (noaptea, ca hotii) si l-a apucat sughitul abia azi, de Ziua Marinei.

 • Ar trebui legiferat: dacă ești politician, nu poți candida ptr președinție dacă n-ai curs de prim-ajutor cu atestat. Adevărul e că Iohannis putea să-i facă ăluia leșinat o respirație bușon-la-bușon da o fi crezut că, pe etichetă, asta trebuie făcută de ambasadorul Americii. Dacă de ex leșina un eschimos la Ziua Marinei în România, ambasadorul Țării eschimoșilor trebuia să vină cu targa 😀

 • 6. Era preocupat sa deal un e-mail Ramonei Manescu de la Externe, ca sustine propunerea acesteia de aducere in Romania a migrantilor din Africa de pe barca din Mediterana a unui ONG sorosist. (Despaduchere, alfabetizare etc.)
  https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/08/15/sase-tari-accepta-sa-primeasca-migranti-de-pe-nava-open-arms-salvini-contracarat–356402
  „Franţa, Germania, România, Portugalia, Spania şi Luxemburg tocmai mi-au indicat că sunt dispuse să primească migranţi”, a anunţat joi premierul italian Giuseppe Conte
  … 147 de migranţi îmbarcaţi pe nava umanitară a organizaţiei neguvernamentale spaniole Proactiva Open Arms, aflată în prezent în faţa insulei italiene Lampedusa.

 • Bietu american era îndopat cu uischi și nu mai pomenise soare ca ăla de la Constanța. Cum aduce Unchiu Klemm la pap Klaus toți leșinații ca soldați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *