Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Să te ferească Dumnezeu de prostia Poporului răsculat!

În timpul Revoluției franceze, Poporul răsculat merge la Catedrala Notre Dame, se năpustește asupra celor 28 de Regi ai Iudeii și ai Israelului de pe fațadă ( considerați strămoșii lui Isus) le rup capetele și le vînd unui antreprenor pe post de piatră de construcții, confundîndu-i cu Regii Franței, pe care era tare supărat Poporul, pentru că-l exploatase sîngeros.
Antreprenorul le păstrează și, astfel, în 1977, în timpul lucrărilor la strada Chaussée-d’Antin, sînt descoperite 21 din cele 28 de capete.
Evident, mutilate.

În prezent, ele sînt prezent sunt expuse la Muzeul Național al Evului Mediu de la Paris.
Fețele stîlcite ale Regilor Iudeii sunt un document istoric excepțional:
Un document al prostiei Poporului Răsculat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Să te ferească Dumnezeu de prostia Poporului răsculat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *