Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Sacrificarea fermierilor români în numele prieteniei lui Ciolacu cu premierul Ucrainei

Nemulțumirea principală a fermierilor și transportatorilor este legată de cerealele ucrainene, care au invadat România.

În Jurnalul meu video, Ion Cristoiu a arătat că premierul Marcel Ciolacu se ferește să abordeze acest subiect, însă a remarcat că ministrul Finanțelor a avut curajul să pună punctul pe i.

„Domnul Marcel Boloș a zis ieri că trebuie să luăm niște măsuri în legătură cu cerealele din Ucraina. Protestatarii care au fost la domnul Grindeanu spun că el, și domnia-sa nu a dezmințit, ar fi zis că la aia cu cerealele din Ucraina, ciocu mic.

Jumătate din aceste revendicări sunt în legătură cu cerealele ucrainene. Acum urmează ca Uniunea Europeană să prelungească scutirea de taxe la export.

În Polonia, Tusk, ăsta pro-european, a decis să continue politica fostului guvern în legătură cu cerealele. De-asta nu a ieșit Marcel Ciolacu, pentru că el trebuia să spună că avem invazia cerealelor lor, care rămân pe teritoriul nostru, că la graniță camioanele lor supraîncărcate trec fluierând. Că la această oră numai român să nu fii la graniță, mai bine să fii ucrainean.

Ciolacu a declarat în nenumărate rânduri că e prieten cu premierul ucrainean. Cum să vină acum și să spună că are o problemă cu ucrainenii?”, a explicat Ion Cristoiu.

Luni seara, la o emisiune tv, Marcel Ciolacu a reafirmat că România va continua să sprijine Ucraina, orice ar fi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *