Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Salvatori cu mâinile goale. O femeie a murit sub ochii lor

Intervenția jalnică a pompierilor trebuie sa se lase cu demisii! Multe demisii! Demisii începând de la vârf. Incendiul de astăzi, de pe bulevardul Mamaia (din Constanța – n.red) ne-a arătat adevărata fața a autorităților din România. Nepregătite, incapabile și indiferente.

O femeie a stat minute în șir pe balcon, așteptând sa fie salvată. Când au ajuns, salvatorii nu aveau nici autospecială cu scară și nici saltea gonflabilă. Așa că au asistat ca la spectacol. Sub ochii lor, femeia disperata s-a aruncat de la etaj și a murit. După, a apărut și scara. Salteaua nu, pentru ca cei de la ISU spun ca nu au în dotare. Cum e posibil asa ceva? Într-o tara europeana, ISU nu e dotat cu o amărâta de saltea gonflabilă?

Femeia nu a murit, ci a fost ucisă de incompetența și indolența autorităților. Autorități pe care le plătim cu mulți bani. Pentru care plătim impozite usturător de mari.
De data aceasta, intervenția de tot râsul a fost filmată. Nu mai pot sa ne mintă în fața ca s-a acționat corect. Intr-o țară normală ar urma demisii multe și dosare penale!

(Reporter Neptun TV)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Salvatori cu mâinile goale. O femeie a murit sub ochii lor”

  • Alooooo,hastagiștii,reziștii,maoiștii, Chirilă,Bădiță,Ceaușescu,Dide,actorașul Manole Marius și toată gașca de reziști,unde sînteți mă? Morții de la Piatra Neamț,de la Balș,arsul de la Constanța mort in Belgia și azi această doamnă tot de la Constanța ,unde sînteți mă? Aaaaa,nu vine nimeni cu bănuțul să vă scoată in stradă,nu primiți ordinul pe unitate ,nu fac parte acești nefericiți din gașca voastră de drogangii? Morții voștri de jeguri penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *