Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Sarmiza Andronic: În Sectorul 1 este plin de șobolani, șobolanii ăștia vor fi atât de mulți încât vor ajunge și în alte sectoare

La emisiunea „Retrospectiva săptămânii”, vineri seara, la Metropola Tv, realizatorul George Ciubotaru împreună cu invitatele Sarmiza Andronic și Cora Muntean au întors pe toate fețele subiectele care au dominat scena politică în ultima perioadă, precum și declarațiile uluitoare făcute de politicieni.

Iată câteva idei:

Despre PNRR

Sarmiza Andronic: „Ghinea nu știe să vorbească în limba română și nu are proprietatea termenilor. Mă gândesc cu groază ce va face la Bruxelles. Cum credeți că se desfășura discuția la Bruxelles, cum va fi el în stare să răspundă unor întrebări  punctuale? Cum va fi în stare să-și găsească termenii potriviți, când nu și-i găsește în limba română?”.

Cora Muntean: „Ei sunt la guvernare de aproape 2 ani și nu au altă tema decât PSD-ul. Pentru ei, lumea exterioară nu există! Pentru ei există doar Facebook-ul. Dacă rămân fără net, dacă le taie cineva netul celor din bulă lor (ei locuiesc în bule, trăiesc în bule, acolo își desfășoară activitatea), ei sunt morți, n-au niciun contact cu realitatea”.

Despre războiul civil din PNL

Cora Muntean: „Cred că liberalii își pun întrebarea: Doamne, cu ce am greșit noi, să fim nevoiți să alegem între Orban și Câțu? Poate că, așa cum spunea Rareș Bogdan, dacă există un Dumnezeu care da telefoane… Știți, așa a zis într-un interviu celebru, cu Ion Cristoiu, că au fost opriți de “Dumnezeu” care a dat un telefon… Poate că “Dumnezeu” o să stea să se uite la ăștia, la cei 2 măscărici, și o să zică “Dom’le, totuși, ar trebui să vină altcineva”. Așa ar fi normal, că nu poți să alegi într-un panglicar ca Orban și un tip cu o minte atât de nebuloasă precum Câtu”.

Despre situația epidemiologică gravă din București

Sarmiza Andronic: „Eu cred că Armand nu știe ce să facă la primărie. Ea încă încearcă să se familiarizeze cu ce e acolo. Oricum, face numai mizerii, oricum se ceartă cu toată lumea, oricum cetățeanul este împotriva ei și pe bună dreptate, oricum ea este împotriva cetățenilor, după cum se vede, este împotriva consilierilor, este împotriva tuturor (…)

În Sectorul 1 este plin de șobolani, șobolanii ăștia vor fi atât de mulți încât vor ajunge și în alte sectoare. Dacă, să presupunem, vine cineva și face deratizare, acei șobolani mor. Ce se întâmplă cu ei? O să vedem șobolani morți pe stradă? Dacă se va gândi cineva să-i omoare, cine-i va strânge? Vom avea mulți șobolani morți pe stradă”

Cora Muntean: „Nicușor Dan a dispărut. Va dați seama ce va fi dacă un șobolan va mușca un copil? Bine, adevărul este că și oamenii acceptă așa tot ce se întâmplă”.

Vă invităm să urmăriți emisiunea aici:

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *