Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Scandalul împrumuturilor externe face prima victimă

Scandalul împrumuturilor externe face prima victimă: Cîțu/Isar îl remaniază pe Nazare. Iohannis, fraierit sau complice?
Ministrul de finanțe Alex Nazare a intrat de vreo două luni în cătarea cuplului de “asasini economici” Cîțu-Isar și se pare că aseară aceștia l-ar fi convins pe Klaus Iohannis să-l remanieze pe Nazare. Motivația reală a celor doi, cu antecedente penale în manipularea pieței financiare, este dată de intenția ministrului de finanțe de a reorganiza ministerul cu un plan care până acum a fost refuzat de 4 ori de Cîțu. Motivul refuzului este strict legat de eliminarea astfel din departamentul de trezorerie exact a oamenilor din rețeaua Cîțu-Isar care negociază împrumuturile externe ale statului român la cele mai dezavantajoase dobânzi. Mai mult, Nazare a decis să elimine și uriașele comisioanele pe care această rețea de sorginte cvasi-infracțională le mai și încasa în urma negocierii împrumuturilor. Pentru Iohannis, acest accept al remanierii, sub această motivație reală, ridică două semne de întrebare: fie este fraierit de către tripleta Cîțu-Isar-Gorghiu, în vâltoarea luptei interne din PNL, fie este bine informat despre rețeaua celor care căpușează împrumuturile externe ale României și atunci devine complice la acest grav matrapazlâc. (Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *