Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Scapă cine poate să ajungă la privat. Selecție naturală, ar zice cinicii de la guvernare

Bună dimineață celor care NU cred că este o întâmplare evacuarea marilor spitale publice din Capitală, scoaterea cu forță a pacienților operați și trimiterea acasă a celor programați la intervenții chirurgicale. S-a început cu Spitalul Colentina, s-a continuat cu Carol Davila, a urmat Sfânta Maria, iar acum Foișor.

Tropăie indivizi diabolici de la putere să închidă și spitalul Fundeni! Sper din suflet să nu o facă!

Zeci de mii de pacienți cronici au rămas, într-un an de pandemie, fără îngrijire medicală, tratamente, legătură cu medicul curant.

Guvernarea de dreapta a promis investiții în spitale, prevenție, o strategie performanță și umană în sănătate.

Și, pentru că ei au eșuat, au zero rezultate, omoară toate investițiile publice în sănătate făcute în anii anteriori.

Ce se întâmplă cu românii care au nevoie de spitale?

Unii mor – suntem fruntași în topul țărilor în care cetățenii nu au mai avut acces la tratamente și au decedat-, alții se împrumută, își vând case și bunuri pentru tratamente în străinătate și la noi, la privat.

Asta s-a dorit!

Asta se îndeplinește!

Subfinanțarea și închiderea cu forță a spitalelor publice!

Scapă cine poate să ajungă la privat!

Selecție naturală, ar zice cinicii de la guvernare!

Sunt PENTRU susținerea investițiilor și în rețele de sănătate private! Dar, pentru cine își permite. 5-10% din populația țării.

Cu restul ce facem? Îi condamnăm la moarte, la degradarea permanentă a stării de sănătate?

Sigur ați observat: ministerul sănătății nu este preocupat de prevenție, de testare, de accelerarea vaccinării, ci de închiderea spitalelor publice, pentru a le confisca terapiile intensive.

Un model unic în lume de a lupta cu pandemia!

Un model care pare desprins dintr-un scenariu de groază!

Dacă președintele și premierul nu fac ceva urgent cu sănătatea națiunii, vor deveni părtași la tot acest dezastru.

A trecut mai bine de un an! Nu mai au nicio scuză!

Tăcerile lor pot deveni mai vinovate decât acțiunile în sine pentru distrugerea sistemului public de sănătate din România. (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *