Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Se împlinesc șapte ani de la unul din marile mistere postdecembriste


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Se împlinesc șapte ani de la unul din marile mistere postdecembriste”

  • Nu este decat partial un mister.Mai multi jurnalisti au dezbatut la vremea respectiva acest subiect bomba rezultand urmatoarele. Cu vreo doua saptamani inainte de eveniment Basescu a declarat public ca se va ocupa personal de USL in sensul ruperii acestuia. Si s-a ocupat. Inainte de a se retrage Crin Antonescu a fost chemat la Cotroceni unde zice-se i s-a aratat o copie a unei declaratii . Ce scria nu s-a comunicat dar se poate lesne banui. Cert este ca impactul asupra lui Antonescu a fost devastator incat se mentine si astazi, parasind politica definitiv. Greu de crezut ca Antonescu va lamurii vreodata enigma dar poate, poate Basescu. Cam aceasta varianta se vehicula in presa de atunci. Acum,cat de reala este speculatia poate se va afla candva. Dar,cum a ajuns peste noapte KWI prim vice la PNL si ulterior pres. asta este inr-adevar un mare mister. Bine ,bine, fara Crin dar nu s-a gasit alt liberal ? Si cum au acceptat aceasta manevra cei din PNL oameni cu vechime in partid altfel vocali nevoie mare ?