Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Se protestează nu numai împotriva restricțiilor ci și împotriva aroganței manifestată de Putere

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Se protestează nu numai împotriva restricțiilor ci și împotriva aroganței manifestată de Putere”

  • protestele, de fapt, au o doctrina a lor…
    nu doar paici, ci in intreaga lume,
    iar ea e ‘doctrina Anti’

    spre deosebire de razboi, a carui cauza e clar definita, cauza unei revolutii mondiale n-are definitie, ea rezulta indirect, ea se defineste indirect, odata cu trecerea timpului, pe principiul…Altfel!,
    oamenii vor dori…pe zi ce trece, Altceva!
    incet, dar implacabil, oamenii se vor trezi protestand impotriva starii de fapt,
    dorinta lor definindu-se…pas-pas pe principiul…’Altceva!

    povestea cu ‘o Altfel de politica’ e mai adanca, zic eu, decit pare la prima vedere. oamenii chiar isi doresc o Altfel de politica!, iar asta, la limita, inseamna manifestarea politicienilor-Altfel,
    asta e…problema vremurilor, ca politicienii-oameni nu prea pricep, creca prin definitie!, ca pe vremurile astea ei sint pusi la indoiala in stil plenar, otova!, toti!, absolut toti! fiind pusi intr o galeata si tratati la fel, fiind pusi la indoiala in stil plenar.

    teoretic, o astfel de dinamica poate fi tinuta n frau exclusiv de catre Intelepti, insa nu daia cu i mare, ci cu i plenar!

    faptul ca revolutia mondiala a inceput cu o nonactiune face ca procesul, odata initiat, sa nu mai poata fi oprit.

    ( virusul a fost o nonactiune, reactiunea in fata virusului a fost plenar disproportionata, diferenta de actiune a participat la demolarea lumii mari.
    odata initiat procesul de demolare, virusul, pentru ca s-a actionat asupra lui, a devenenit, din nonactiune, actiune,
    prin urmare cu toate ca ai vrea sa-l mai tratezi, azi, ca pe o nonactiune, nu se mai poate. adica…cu toate ca un lockdown devine posibil exclusiv cu demolarea sistemelor sociale, la pachet, deci practic devine o optiune imposibila pentru cei care conduc, ea va deveni singura optiune. adica…ai inchis cetatea cind nu era cazul, iar acum, cind e cazul, n-oi mai vrea, tu, insa…n-ai de ales!, aceasta imposibilitate definind chiar ‘motorul revolutiei mondiale’ )

    politicienii…creca pur si simplu nu sesizeaza ca ‘sistemul politic’ in ansamblul sau!, cu tot cu putere!, cu tot cu opozitie!, e pus la indoiala in stil plenar. ei inca mai functioneaza in paradigma…’daca pica ei ajung eu la putere’, or asta e o paradigma expirata, buna de aruncat la cosul de gunoi…
    pe piata Politicii a aparut un nou actor, el e unul plenar, pune la indoiala tot ce misca, vrea tronul, si se numeste inteligenta artificiala.

    ‘cetati care isi doresc pe post de primar…un soft!’…va deveni, in curind, ceva de bun simt. iar asta se va intampla…pur si simplu!
    brusc!

    cetatenii vor…Altceva!

    • starea de spirit a cetatenilor, care i priveste pe politicieni, aia adanca, si care se prea poate sa nu fie activata in toti, insa va fi, este aceasta, zic eu: ‘daca pocnim din deste, …dispareti?, ca daca nu…se intampla fara sa pocnim din deste!’
      pur si simplu cetatenilor ‘li s-a luat’ de politicieni. si daca unii politicieni inca mai cred ca sint optiunea pe care cetatenii o vor imbratisa, …vremurile vor fi de asa natura incat si ei vor fi pusi plenar la indoiala!. iar asta pentru ca ‘punerea la indoiala’ e localizata…’in afara sistemului’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *