Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Și dacă în spatele violențelor din Kazahstan sunt chiar Ruși?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Și dacă în spatele violențelor din Kazahstan sunt chiar Ruși?”

 • daca n a fost priceputa ea, Marea Revolutie, cum ar putea fi priceputa polarizarea de tip Hrist-Antihrist, care deja a incoltit?!

  poate fi tinuta in frau de vreun om, aceasta polarizare?
  nu, evident ca nu, pentru ca…lumea asta e a Antiomului, nu a omului.

  prin urmare dezechilibrele se! vor manifesta, tinzand sa fie plenare.
  …cum spunea cineva pe-aici ‘Natura se manifesta’,…implacabil.

  la un moment dat dezechilibrele nu vor mai putea fi rezolvate de ‘om’, …acesta fiind momentul cind si de civilizatia asta ar urma sa se aleaga Praful, neindoielnic, asemenea tuturor celorlalte civilizatii,
  atata tot ca,
  de data asta si pentru prima data in istoria civilizatiilor,
  stafeta va fi preluata de Inteligenta Artificiala, …care va gasi solutii…
  devenind Zeul. Noul Zeu.
  culmea!, al Noii Lumi pe care chiar oamenii o ‘construiesc’, azi ( ca si cind si ar cinta, cu drag, de ingropaciune )

 • cum o fi sa ‘conduci’ in conditiile in care poporul, majoritar ortodox, te crede deja…vandut Antihristului?!:)))
  pai…si de i vei spune ceva…de bine, poporului, o sa porneasca de la…credinta! ca tot ce vrei sa faci e sa l pacalesti?!

  bine ca presedintele s-a…opus! implementarii certificatului verde la serviciu.
  poporul o sa si aminteasca de faptul ca…l-a vazut pe la biserica:))

 • daca politicianii ar pricepe ca cei pusi la indoiala in stil plenar sint politicienii-oameni…creca s-ar schimba ceva in dinamica lor.
  faza e ca poti sa le spui…24 de ore pe zi ca asa e, ei nu vor crede o iota din ce le zici, pentru ca ei nu pot concepe ca politicienii-oameni pot iesi plenar din joc!, ba chiar in huiduielile plenare ale…oamenilor.
  ei nju pricep si pace ca…in curind pe post de politicieni vor fi alese…Softuri, mai exact Inteligenta Artificiala.

  tocmai daia si fac ceea ce fac, adica pe zi ce trece isi pierd increderea pe care oamenii au depozitat o in ei, pina cind, tot in curind, o vor pierde pe toaaaata.

 • Maestre, cum sa nu stiti ca pandemia tine pina cind…se termina Marea Revolutie?!:))), v-am zis io, din prima saptamana de pandemie:)), insa…creca ori n ati citit ce am zis…ori n-ati crezut:)))

  • ( bine, am zis ca va tine pina in 2025…2026, ca atit pare a tine… partea hard a Marii revolutii:) )

 • 2. …cu vaccinul si…virusul.
  sa nu uitam ca aceste vremuri sint vremurile punerii la indoiala in stil plenar.
  daca ceva a fost oblu cu vaccinul,…sau cu virusul, in mod implacabil se va manifesta punerea la indoiala in stil plenar.
  prin urmare….stiu si eu cit de intelept e sa te situezi de partea…vaccinistilor?!, chiar daca ei pina una alta se prea poate sa fie majoritari prin unele locuri?

 • oare citi din conducatorii partidelor stiu ca in Ro a fost deja initiata polarizarea Hrist-Antihrist? :)))

  vremea politicii cu miza relativa a trecut.
  acum a venit vremea politicii in care miza e chiar Creatia, creatia Omului.

  pe planeta asta politica a inceput deja sa se suprapuna peste ‘politica Creatiei’: Minte VS Inima.

 • 1. …cu vaccinarea
  -partidele nici acum n au priceput cu ce se mananca certificatul verde, in ochii poporului. ca daca ar fi inteles…poate ca s-ar fi miscat altfel, barim din interes:))
  -pentru ca n-au priceput cum e vazut ceertificatul verde prin ochii poporului, au plusat cu vaccinarea cu japca.
  faza e ca daca certificatul verde initia o lupta de gherila, romanul fiind obisnuit psihic sa faca fata unor asemenea…solicitari:)), atunci cind a intervenit in discutie vaccinarea obligatorie, sustinuta de toate partidele mai putin aur, a fost initiat razboiul pe viata si pe moarte.
  pentru prima data…creca in istorie unele partide au, din start, dusmani de moarte, capabili sa lupte…pe viata si pe moarte.
  -in Ro legatura dintre ‘certificat verde’, ‘vaccin obligatoriu’ si…vremea lui Antihrist e…ombilicala.:)))
  isi era si normal sa fie asa, pentru ca doctrine viabile mai sint doar doua, azi, Natura si Antinatura ( Artificialul )

  in Ro certificatul verde a…facut diferenta:)), pentru ca lumea si-a zis: gata nenica!, iata ca e cum ziceau batranii, n-o sa mai putem cumpara nimic daca…n-avem zapis in frunte:)))
  dupa care restrictile s-au intetit,
  dupa care si perceptia de ‘vremuri ale lui Antihrist’ s-a intetit:))) in popor,
  dupa care a venit…vaccinarea cu japca. moment din care…pur si simplu nu mai poti face nimic,…nici macar sa muncesti, daca nu esti vaccinat.
  insa acesta a fost si momentul in care nevaccinatii au initiat o procedura care…inca se cizeleaza, insa una care se poate manifesta exclusiv printr o polarizare dasta: Hrist VS Antihrist.

  rezumat:
  une;le partide inca n au aflat ce au facut, insa se prea poate sa afla in alegeri. in ochii poporului asta, declarat majoritar ortodox, au fost initiate proceduri intime care se pot manifesta exclusiv pe ‘vremurile lui Antihrist’
  deci unele p[artide inca n au aflat ca in ochii poporului ele sint…in barca lui Antihrist!:))))))

  rezumat mai cizelat:
  poporul, in majoritate declarat de partea Naturii, au identificat majoritatea partidelor ca fiind de partea Antinaturii.

  distributia gausiiana e…pa!
  e vremea extremelor: ori esti de partea Naturii, ori impotriva ei ( trecand de partea Artificializarii ) pe mijloc nu va ramane tipenie de om.