Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Și dacă USRPLUS va cere ca premier din partea PNL să fie Ludovic Orban?!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Și dacă USRPLUS va cere ca premier din partea PNL să fie Ludovic Orban?!”

  • in cazul in care e identificata o criza, de orice fel ar fi ea, in sistemele sociale, ea poate fi inteleasa exclusiv daca are ca referinta Revolutia Mondiala.

    prin urmare, cu toate ca se prea poate ca criza manifestata in sistemul de sanatate sa fie vazuta cu orice fel de ochi, ochii potriviti sint cei care vad criza din sistemul de sanatate prin prisma Revolutiei Mondiale.

    faptul ca se manifesta o criza si in sistemul politic, ea ar trebui privita tot prin prisma Revolutiei Mondiale care o acopera, pentru ca doar asa se poate gasi si solutia capabila sa echilibreze sistemul.

    Revolutia Mondiala se preocupa cu ‘punerea la indoiala’ in stil plenar a sistemelor sociale.
    varianta in care un sistem social ramane in picioare, cu toate ca e bolnav,…nu exista. arbitru e chiar…Arbitrul, prin urmare daca ceva e subred, atunci acesta va fi demolat din temelii.

    pentru ca cele puse la indoiala in stil plenar sint sistemele sociale, cele care stau sa intre pe teren sint fix ‘sistemele sociale care au o temelie…artificiala’.
    din punct de vedere logic actualele sisteme sociale pot rezista daca si numai daca se manifesta…leit Naturii. adica…o tara va mai putea fi condusa in mod natural daca si numai daca ea va fi condusa in mod Natural, adica…fara sa generezi Reactiuni, nici in Natura…nici in Civilizatie. ( ca daca dai erori in fata Naturii, cea care te pune la indoiala e chiar Natura, care se va contorsiona mai cu seama pe componenta ‘vreme’ decat pe componenta ‘clima’, iar daca dai erori in Civilizatie, asta isi activeaza Buldozerele si te niveleaza de nu te vezi, insa nu va avea ce sa spuna daca… tu te misti ca Natura:)), pentru ca arbitrul e chiar Arbitrul, cum spuneam:)), or daca nu generezi reactiuni…aia e, nu generezi!:)))
    ideea e ca… ori conduci tara in stil plenar natural, ori preiei din mers procesul de artificializare a civilizatiei…fara sa cirtesti:)
    vremuri complexe, nenica…

  • …cu mutarea lui Ionut Cristache.
    foarte bine ca l-a mutat. ( adica…daca l-a mutat, foarte bine!:)) )
    s-a dovedit ca…capul mesei e acolo unde sta Cristache:)), po sa- l pui si…dimineata, la matineu, isi va pastra discursul:))), nu abdica, nu da napoi. bravo!

    citi prin tvr…au ramas egali cu ei insisi, adica si au facut meseria fix asa cum…le a fost toata viata drag s-o faca?!
    habar n-am citi, insa ei si doar ei s-au dovedit,…au dovedit!, ca sint.. ‘profesionisti ai televiziunii’.
    barim acuma ‘se stie’ care sint profesionistii:))

  • cei care vor mai multi bani… pot fi echivalati cu dvs, care vreti sa scrieti mai multe carti, …doar partial:)

    cei care vor mai multi bani o fac pe motiv ca cele care expira sint…dorintele lor!:)))
    dorintele… expira de fiecare data cind se implinesc:)
    avand bani la un anumit nivel dorintele care ti se implinesc sint…tot pacolo, insa odata implinite…Placerea dispare:))
    cautand, evident, Placere, cei care au bani vor mai multi bani pentru simplul fapt ca…daca si au luat un s-class… ce ti mai aduce placere, ca placerea rinduita dorintei s-class tocma ce a expirat:)), e…un avion!:))), deci cu toate ca ai o multime de bani, tie ti lipsesc…o groaza!:)), ca avionul e scump, nenica!:)))
    iar dupa ce ti cuperi avionul, …deci si placerea asta a expirat:))), vrei…o insula, sau cine mai stie ce grozavie, caz in care…iar iti lipsesc o groaza de bani pentru a ti implini dorinta!:))))

    povestea de mai sus e…clasica, e doar din…Dinamica Placerii si Dinamica Dorintelor :)),
    care si ele sint…stiinte ale naturii, evident:))))

    in cazul dvs, atunci cind scrieti o carte…simtiti placere:)), iar dupa ce ati terminat o de scris…placerea de a scrie o carte n-a expirat!:))), deci…doar veti mai scrie, cu placere, o alta carte:)),
    iar asta doar pentru ca ‘placerea’ dvs e una care are ca structura…Daruirea, nu Acumularea:))),

    rezumat:
    diferenta dintre dvs si cei care vor…si mai multi bani, …si mai multi bani,…si mai multi bani:)) fiind aceea ca structura constructiei dvs e Daruirea, iar structura constructiei lor e…Acumularea.
    pri urmare…e olecut diferita dinamica:)), asa ca mai degraba nu pot fi comparate, ca compari mere cu pere:)

  • citesc: „Adio, COVID! Fauci, anunț uriaș. Medicamentul minune care învinge virusul”
    :))
    deci….adio Revolutie Mondiala!:)))

    hai domne, ca toate civilizatiile de pina acum nu s-au mobilizat, daruindu-se pe sine, pentru ca civilizatia asta…sa renunte la Revolutia Mondiala ( care e una perpetua, dealtfel:)) )
    :))))

    deci iata de ce faza cu…”Adio, COVID!”…nu tine, ca Revolutia Mondiala e…pe linga faptul ca e implacabila, expresia tuturor civilizatiilor care s-au manifestat pe planeta asta! :), or…cum sa te iei, domne, la tranta cu toate civilizatiile astea!:))

    teoretic,…vorbind pur teoretic, acest virus va fi rapus de…Inteligenta Artificiala, ea si numai ea parand a fi cea care va gasi…leacul:) ( de unde rezulta ca probabilitatea ca virusul sa se…inteteasca…doar creste, momentan )

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Parerea mea este ca cel care „v-a cumparat” este Rares Bogdan, el v-a influentat gandirea. De-acolo vin toate aceste inconsecvente pe care le-au sesizat multi cititori. Si i-a influentat-o si pe-a lui Johannis (direct ori prin intermediari) in asa hal incat acum mutu’ risca suspendarea. Mai mult chiar, prin ideile tampite pe care le-a sustinut l-a distrus si pe Orban da’ si pe Cutu’, ca daca nu-si baga el coada, aia doi ramaneau fiecare la bucatica lui de cascaval si toata lumea traia fericita ca-n poveste. Pana si Boc cu gasca lui au cazut din lac in put. Ca a facut-o din proprie initiativa sau fiindca „lucreaza” pentru cineva, ramane de vazut.

    Referitor la conflictul dvs. cu Ludovic Orban: daca tot va cunoasteti din anii ’90, de ce nu va intalniti sa discutati „la rece” tot ce va deranjeaza? Invitati-l la un interviu si-acolo puneti-i toate intrebarile „incomode” pe care le aveti. Asta ar fi un gest de fair-play unu’ fata de altul. De ce sa va faceti inima rea cu tot felul de chestii in loc sa le puneti pe tapet? Daca va refuza, asta e. Eu nu-l cunosc pe Orban, habar n-am ce fel de om este in privat, dar din ce vad „pe sticla” cred ca se poate discuta cu el civilizat chiar si dupa-un pahar!… 🙂

    • Pe d-l Ion Cristoiu nu ”l-a cumpărat” Rareș Bogdan! A crezut în el și a văzut în mod succesiv că nu e ce-i părea a fi! De-aia s-a sucit Ion Cristoiu de câteva ori. L-a crezut prinț pe clovn.

      • @Elena Stoican,

        E fix același lucru… 🙂
        Atât domnu’ Cristoiu cât și restu’ care s-au lăsat influențați de smecheru’ ala „au vrut sa creadă” în scenariile lui. Din păcate n-a fost nimeni atât de ancorat în realitate încât sa priceapă ca totu’ e doar „wishful thinking”. Ori aici e mirarea: cum naiba a reușit smecheru’ ala sa-i scoată din gândirea sănătoasă pana și pe cei mai informați oameni? Ce „vrăjeală” le-a băgat în cap? Mie-mi vine în gând povestea aia cu „Croitoru” șmecher care l-a îmbrăcat pe împărat în haine de aur…și-acum vede tot poporu’ ca imparatu’ e în curu’ gol…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *