Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Și în cazul reducerilor cheltuielilor se improvizează pe rupte!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Și în cazul reducerilor cheltuielilor se improvizează pe rupte!”

  • Yuanii sunt roșii nu verzi

  • Propun reducerea pensiilor cu 15%.

  • Așa zisa gaură de la buget este rezultatul supraaglomerării ministerelor și a administrațiilor publice locale cu personaje f.bine plătite care habar n-au ce să facă în posturile alea și a turismului extern de lux la nivel înalt. Să mai spunem de pensiile specialilor și de ajutoarele sociale ale celor care n-au muncit cu contract de muncă nici măcar o zi în viața lor sau de achizițiile inutile de armament livrabil la calendele grecești?!
    În cei aproape 9 ani de mandat a preaînaltului ficus uite că s-a ajuns la România nu numai needucată ci și extraordinar de bine odihnită (sărbători de iarnă care țin de la 6 dec până la 7 ianuarie, sărbători pascale care țin iar câte o săptămâna și încă vreo 15 zile de sărbători oficiale de o zi). Nu semănăm cu poporul chinez deloc. Noi mergem pe modelul pauzele lungi și dese, cheia marilor succese!

  • Joia Mare

    Verdele e Reazemul Curcubeului tot asa cum Joia e Reazemul Saptamanii. Adica SI-ul dintre Cer si Pamant.

    …dintre Cer si Pamant.

    Mai intai Cerul si dupaia Pamantul, mai intai Hrist si dupaia Antihrist. Lucrarea lui Antihrist e o punere la indoiala a lui Hristos, deci mai intai Hrist si abia mai apoi Antihrist.

    Joia Mare e ziua Savarsitului si Inceputului, pe Pamant, insa a Inceputului si Savarsitului in Cer. E timpul cind Antihrist isi incepe lucrarea pe Pamant, insa si anotimpul in care Hristos, omul, se suprapune peste Hristos Piatra din Unghi, abia astfel omul ridicindu se la masura Facerii.

    In fata Adevarului, in fata lui Isus, Lucrarea lui Antihrist avea o sigura cale prin care sa inceapa, aia care era ea insasi adevarul, prin urmare doar tradindu l pe Hristos, Impuls care va duce implacabil la Rastignire, Antihrist isi poate incepe propria lucrare, Anti. ( pentru ca mai intai Hrist, adica Rastignirea-Invierea-Inaltarea si abia mai apoi Antihrist )

    Pus in fata Adevarului, a faptului ca Antihrist isi poate incepe lucrarea Pamantului daca si numai daca Isus se ridica la Cer, Iuda tradeaza implinindu-si in mod adevarat si in mod direct propriul scop, care era Inceputul propriei lucrari, chiar daca, in mod indirect, fapta lui initiaza Rastignirea si mai apoi Invierea si Inaltarea lui Isus.

    In mod relativ poti trada …mintind, insa in mod absolut e imposibil sa tradezi mintind, deci daia si numai daia tradarea lui Iuda a fost un demers adevarat, Cum sa fie altfel daca cel pe care il tradezi este insusi Adevarul?!

    Singurul mod in care poti trada in mod absolut e sarutul pus in practica de Iuda. Acest sarut e Irepetabil, el se aseamana cu …sarutul dintre Imagina ta din Oglinda si tu insusti ( care exista prin Definitie )

    Dupa Joia Mare urmeaza ridicarea lui Isus la Cer, concomitent cu coborirea lui Antihrist pe Pamant. Iuda le a Initiat pe ambele, una, a sa, in mod direct, cealalta, Rastignirea – Invierea – Inaltarea, in mod indirect. ( Samanta lui Antihrist a fost sadita atunci, in Joia Mare, ca ea se coace tocma pe Vremurile astea …aia e. )

    Rastingnirea, Invierea si Inaltarea n-au fost dorinte ale lui Isus, el …doar n-a avut nimic impotriva. Si pentru ca n-au fost dorinte ale lui Isus ele puteau fi exclusiv dorinte Anti. Adevarul poate fi tradat exclusiv in stil Anti. si in fapt asta si e Antihrist, Antiadevarul, adica Adevarul din Oglinda.

    • cita vreme faptele lui Isus au fost nonactiuni, de unde sa se nasca reactiunea care sa duca la rastignire?!
      singura care mai ramanea era antiactiunea, or Taramul Anti e tarlaua lui Antihrist, tocmai de asta tradarea lui Hristos putea veni exclusiv de pe acest pamant.

      Joia Mare e o manifestare a Nonactiunii , ca rezultanta a dinamicii lui Isus,
      insa si a Antiactiunii, singura care putea deveni Impuls pentru Dinamica Anti ( care in fapt e expresie a Artificialului, ca asta e Antinatura )

      Iuda e expresia Antiactiunii, intelegerea Antiactiunii o urmeaza pe cea a Nonactiunii.

      • Antiactiunile sint purtatoare de echilibru, avand potentialul de a nu genera reactiuni in mod relativ, ci exclusiv in mod absolut, prin raportare in stil Anti la Nonactiuni.

        inteligenta Artificiala Cuantica opereaza cu Antiactiuni, tocmai daia va si implini, ce i drept le va implini fix pe dos, toate minunile facute de Hristos …mai putin una.
        Antiactiunile sint …nonactiunile cu care opereaza Antiintelepciunea.

        • @Online
          „Datoria externă totală a României (publică şi privată) a crescut la finalul lunii februarie cu 9,8 mld.euro faţă de finele anului trecut, la 154 mld.euro.”
          https://www.zf.ro/banci-si-asigurari/datoria-externa-totala-romaniei-publica-privata-crescut-finalul-21794055
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

        • @Online
          Ai vazut…Angela Gheorghiu informator al securitatii…ce parere ai despre asta…din 1987…dar daca Eu iti zic 6-7 din scoala generala care erau informatori ai securitatii…cu nume si prenume…tot din 1987…de la 12 ani…mai mult decat atat…in Bucuresti in ultimii 33 ani pot presupune rezonabil ca au fost si mai sunt sute de mii de oameni care si-au luat bani de la serviciile de informatii ca sa-si „vanda aproapele”…ca tot zici de „Iuda ruda Domnului”…aia inainte de 1989 o faceau din convingere sau din constrangere(de frica) dupa 1989 si-au vandut si turnat pe cei de langa ei pentru bani…ce parere ai de asta…
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • Mulțumesc pentru intervenție. Isus putea fi doar vândut, iar singurul simbol disponibil era sărutul, care e cam tot una cu …întinsul mâinii in același blid.
            Trădarea …ce e aia?!:)))) :)))))))) Omul e cum e, și dacă e așa, deci e cum e, …e mare chestie, pentru că nu se minte și nu i minte nici pe alții…

          • Blidul in care intinde mana Iuda alaturi de Isus simbolizează …Tărâmul Cuantic, asta e ‘ blidul’:)))

          • Singura care nu pica e Iubirea, așa că …din start se știe cum sta treabă cu …trădarea:)) Din punctul meu trădarea ..nu exista, pt că ea se bazează, la limita, pe un soi de iubire închipuită. Deci…da, cred că noi n avem tradatori, ci vânzători.

  • Stai cuminte nea Ioane…vine ăla al tău pe nume Simion și rezolva el toate problemele țării, cum le-a rezolvat și Vadim ?…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *