Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Șicane făcute de oameni mărunți din Modrogan

Primesc un mesaj pe whatsapp despre un proiect, dar am reținut asta: „Ca sa fac rost de numărul dumneavoastră de telefon și să vă cer acordul sa va trimit mesaj am comandat un buchet de flori cu toate datele mele de contact pe care l-am trimis la adresa de cabinet parlamentar din Modrogan (cea pe care am gasit-o pe internet). Acolo i-au dat curierului o alta adresă tot in zona din ce am înțeles și acolo la cam luat la rost „că nu mai este doamna Saftoiu la PNL sa mutat la PSD și să ducă florile acolo……” Așa că am apelat la un prieten și am găsit numărul dumneavoastra de telefon.
Aștept cu interes un răspuns din partea dumneavoastră.
Va doresc numai bine.
Cu toată admirația…..”
Am șters datele expeditorului, dar e șocant cum cei din „Modrogan”, unde am biroul parlamentar și am plătit până in ultima zi chiria pentru biroul parlamentar (adică, 20 dec 2020) au hotărât că nu mai sunt membru PNL și că am trecut la PSD. Câtă mizerie! (Adriana Săftoiu-deputată PNL)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *