Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Simbolistica este evidentă: vine mântuirea. Și nu de la popi ci de la „știință”

Deci totul a fost premeditat în UE ca vaccinul să ajungă în toate statele membre pe 25 decembrie.
Nu pe 23. Nu pe…

Bogdan Alexandru Duca vineri, 25 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Simbolistica este evidentă: vine mântuirea. Și nu de la popi ci de la „știință””

  • Nu pot să cred ce se întâmplă, cum sunt în stare de aşa ceva, probabil sunt telecomandaţi. Iar oamenii refuz să cred că sunt atât de proşti încât să creadă. Totul pare o glumă, un film prost. Cine crede aşa ceva o merită. Ce vă spune instinctul, dacă-l mai aveţi?

  • Nu-mi pot reprima un gand : darul asta al vaccinului mi se pare inrudit cu cel al calului troian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *