Simboluri comuniste în Bucureștii din 1962

S-au publicat și se publică multe imagini ale Bucureștilor din anii interbelici.
Dar Bucureștii din anii comunismului, cum arătau?
E o întrebare pe care și-o pun chiar și bucureștenii care au apucat să trăiască în Bucureștii din anii comunismului.
Un răspuns le dăm noi reproducînd din Ghidul Bucureștii, apărut în 1962, la editura Meridiane, imagini ale Capitalei la începutul anilor 60.
Azi: Muzee, monumente, clădiri comuniste.

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Simboluri comuniste în Bucureștii din 1962”