Au eșuat negocierile pentru formarea guvernului. Dacian Cioloș: „Până duminică, dacă PNL este în continuare interesat de discuţii, ştie unde să ne găsească”

Singura persoană care s-a opus urgiei sistemului a murit

Femeia de 83 de ani din comuna Măgura Ilvei (Bistrița Năsăud), care a refuzat să se interneze într-un spital Covid după primul test pozitiv și care a fost blamată de presă și autorități, a murit. A refuzat să mănânce după ce pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Înainte să moară a aflat că un alt test a ieșit negativ. Calvarul ei a început în 8 mai, când a refuzat internarea cu orice preț. Și fiul ei a fost considerat suspect, însă el s-a internat. Testele lui au ieșit negative și a fost externat. Femeia a fost înmormântată, „cu respectarea prevederilor legale pentru decedații de Covid”, potrivit primarului din Măgura Ilvei, Valer Avram.

Nici pe lumea cealaltă nu a fost absolvită de vina pe care nu o avea. Presa a titrat: „O bistrițeancă de 83 de ani a murit de COVID-19 după ce a refuzat internarea în spital”.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog