Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Singura salvare a României: Marea Coaliție PNL – PSD


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Singura salvare a României: Marea Coaliție PNL – PSD”

 • Mai acum citeva zile spuneati ca psd n are ce cauta la guvernare.v am auzit io cind spuneati asta!:))
  ba spuneati si ca asta e conditie pt ca sa castige tot in 2024.
  acum…spuneti fix pe dos?:)) :)))

 • Domnule Cristoiu, Adrian Vestea a fost primar la Rasnov niste ani si a facut treaba. Apoi s-a dus sef la CJ Brasov. Nu stiu cat de bun politician este, dar a fost un foarte bun administrator. Rares Bogdan, in afara de gargara, nu a demonstrat nimic.

 • alaltaieri ziceati ca…revenirea la putere a psd…nu s a copt!:)), si io-mi ziceam la fel, ca nu s-a copt:), abia la anul se coace, ziceam io.
  acu vad ca s-a copt peste noapte, la dvs :))
  nu nu, ca se poate si asa ceva, ca exista chestii care catalizeaza cresterea, insa io tot la anu vad ca se coace:)

  problema e alta, si acolo sta decizia:
  Statul e puternic sau nu?!
  Statul mai e plin ochi cu tradatori sau…s-a mai golit?!
  deci… cum e Statul!, nu cum sint partidele e problema.

  in 2020 ziceati ca pina in 2024 nu vor mai fi alegeri. acum ziceti ca de-acum, din toamna lu 2021!, nu vor mai fi alegeri pina in 2024. insa cine mai stie, Maestre, poate ca vor fi alegeri si la anul…pe undeva?! cine mai stie pe vremurile astea?!


  si io m am plictisit de impotenta ‘celor care conduc’, si cu tot dragul zic asta.
  opinia mea e doar una si doar se dovedeste mai clara:
  pe Vremea Revolutiei Mondiale, care e tot una cu ‘vremea celui mai potent razboi mondial’, starea pe masura vremurilor e…’starea de razboi’.
  simplu. asta e starea potrivita.

  daca alta era starea, pai nu va ziceam io, Maestre?!:)))), insa acu daca asta si doar asta e starea pe masura vremurilor…de unde sa scot eu alta?!:))))

  insa pentru ca starea asta ultradeosebita sa stea in cuibul potrivit, ‘definitia razboilui’ trebuie adusa la zi! or…nu prea vad inghesuiala la…redefinit Definitii:))

  creca daca Verdele ar fi pus in fata…, spus in fata,…ar fi posibila o echilibrare.
  sintem in plina manifestare a Revolutiei Mondiale, or poporul ar trebui sa stie in ce stare se afla, ca cu cit afla mai tarziu…cu atat stresul se va manifesta mai cu talent.

  atunci cind ai in fata Revolutia Mondiala…toti sint(em) cu fata spre ea, deci…macar teoretic s-ar putea spune ca astia toti sint(em)…umar la umar:))

  Revolutia Mondiala nu e o …masura intermediara, ci o masura plenara,
  n ai ce cauta cu solutii…asa si asa…pe vremurile astea, ca ( teoretic!:)) ) vor fi puse la indoiala si vor pica, brusc.