Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Singura vorbă pe care o mai merită Nicușor Dan este: RUȘINE!

Noul primar demonstrează, încă o dată, că nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi și-a arătat cu prisosință fățărnicia și lipsa totală de empatie atunci când a anunțat, relaxat, că adulții cu dizabilități vor primi de acum încolo 250 lei/ luna, și nu 500 lei/luna! Ce contează că oamenii aceștia sunt cei mai amărâți dintre noi, că pentru ei fiecare bănuț contează! Să se descurce cum pot!
Ce dacă nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!
Nici apelul impresionant al Gabrielei Șerbănescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilități, prezența la ședința de CGMB, nu l-a impresionat.
Pentru că, de fapt, NU ÎI PASĂ! Vor urmă și alte tăieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale…
Iar pentru cei care au uitat, un mic remember.
În septembrie 2020, Mincinosul mincinoșilor se jură că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:
„S-a răspândit, în rândul persoanelor cu handicap, ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, că să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau că acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea, fariseistic, Nicușor Dan…
Singura vorbă pe care o mai merită acest om este RUȘINE! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Singura vorbă pe care o mai merită Nicușor Dan este: RUȘINE!”

 • Unii (majoritatea)l au votat,sa se spele cu el pe cap.Asta au votat ,asta sa aiba.Nicusor s a vrut,Nicusor este.Punct.

 • Face doar ce poate.
  Dar de ce poate?!
  Demnitatea se dobândește greu. Cei ce nu o au nici nu s-au luptat pentru ea. Au primit-o de-a gata, fără să știe ce este.
  Escrocii profită cât pot și sunt gata să urce și peste cadavre. Dacă nu li se opune nimeni, cei ca acest măscărici cred că totul le este permis.
  Neom cu nume diminutivat, Nicușor este îndrăgostit doar de plicușor.
  Îi doresc să ajungă unde merită: la Târgșor!

  • Nu cumva Târgșor era/este o puscarie de femei? Ce sa caute el acolo? E, poate, conform cu „noua” egalitate de gen? 😆 😆 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *