Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Slavă Domnului! Resetarea României se amînă cu cel puțin cu un an!

2020 n-a fost doar Anul Pandemiei.
A fost și anul Invocării de către Klaus Iohannis, în mai toate ieșirile publice a Resetării României. Un proces Revoluționar inițiat și condus de el. Nu oricînd, ci doar după alegerile din 6 decembrie 2020. De ce numai după alegerile parlamentare și nu mai înainte în mai sau în septembrie? Pentru că – a răspuns mai mult sau mai puțin direct Klaus Iohannis – abia după alegeri, el va beneficia de un Parlament al Lui. Din 2014, de cînd a ajuns președinte, el, Klaus Iohannis, a vrut să schimbe România din temelii. Pentru că asta e Resetarea. Un proces istorice la capătul căruia se ivește o Românie nou-nouță. O Românie care va lepăda tot ce-a fost urît la ea în cei 30 de ani de postdecembrism. Ca în basmul în care Baba Cloanța își leapădă înfățișarea hîdă pentru a se oferi nupțial Fiului de Împărat răpitor de frumoasă și tulburător de virgină.

Definiția Resetării a fost dată de Klaus Iohannis în 7 mai 2020:

„Resetarea României înseamnă o construcție în jurul a ceea ce funcționează, în jurul românilor onești, a profesioniștilor care au performat în aceste luni de criză, a celor care au rezistat presiunilor politice și și-au făcut datoria bine. Ei trebuie lăsați, promovați și încurajați să schimbe România în bine, iar politicienii retrograzi vor deveni cu certitudine, prin votul cetățenilor, o minoritate insignifiantă în viitorul Parlament.”

Pe 24 noiembrie 2020, Klaus Iohannis scotea la iveală și condiția pentru resetarea României:

„Dragi români, pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfîrșit, definitivă! Este timpul ca, uniți, cetățenii acestei națiuni și forțele politice reformatoare, împreună cu mine, să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare a țării noastre. Este timpul să construim România Normală! Avem proiecte majore de realizat în domenii neglijate de ani și ani la rînd. Sănătatea și educația sînt prioritare, cu atît mai mult cu cît provocările generate de pandemie ne-au arătat cît de grave sunt deficiențele cu care ne confruntăm. Totodată, refacerea legilor justiției pe baze constituționale și continuarea accelerată a luptei anticorupție, eliminarea baronilor din administrație și reformarea administrației, introducerea votului în două tururi pentru primari și aplicarea unei agende de dezvoltare verde, sustenabilă, toate acestea trebuie să devină realitate.”

Cu două zile înainte de alegeri, într-o tentativă de chibiț electoral al PNL, Klaus Iohannis îi anunță pe români că trebuie să se pregătească pentru Resetarea României.
Care va debuta luni, 7 decembrie 2020, dimineața, evident, după ce Klaus Iohannis va intra pe ușa Cotrocenilor:

„În perioada următoare, trebuie să fim pregătiți să demarăm un temeinic proces de reclădire a statului. Mandatul pe care voi, dragi români, mi l-ați dat este de a construi România Normală și sînt decis să îl duc la îndeplinire. Dar România Normală poate deveni realitate doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie. Urmează patru ani fără alte alegeri, avem deci o șansă istorică la o guvernare stabilă, care să pună în practică acele măsuri de reformă mereu amînate, dar esențiale pentru dezvoltare. Ca acest lucru să fie posibil, votul din 6 decembrie trebuie să conducă la constituirea unei majorități solide, capabile și dornice să lucreze în beneficiul românilor. Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste, care se angajează la progresul României. Totodată, 6 decembrie este ziua în care România poate în sfîrșit să se despartă definitiv de cei care au ținut-o în subdezvoltare și au încercat s-o deraieze de la parcursul său european și democratic. Pentru a intra într-o nouă etapă, de prosperitate și dezvoltare, România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi.”

Proiectul faraonic al Resetării nu i-a folosit la nimic lui Klaus Iohannis din punct de vedere electoral. El propunea Poporului român o negustorie ca din marginea iarmarocului:
Poporul vota PNL într-o proporție zdrobitoare.

El, Klaus Iohannis, în schimb reseta România. Poporul a i-a dat cu flit lui Klaus Iohannis.
Nu vrea Poporul resetarea României, promovarea unor reforme spectaculoase în toate domeniile?
Firește că vrea.
Poporul i-a dat cu flit lui Klaus Iohannis, deoarece și-a dat seama că afacerea Resetării e o păcăleală.
Prin nimic deosebită de tradiționala păcăleală a electoratului de către politicieni șmecheri și buni de gură.

În mai multe rînduri am scris că Proiectele faraonice, angajamentele de Schimbare din temelii a țării, proclamarea unei Noi Ere dau seamă nu atît de năravul megalomaniei, ci de boala neputinței.
Politicienii parveniți în funcții de demnitari au în față două posibilități:

  1. Să nu facă nimic invocînd Proiecte faraonice pentru domeniul de care răspund.
  2. Să treacă de îndată, fără gălăgie mediatică, fără vorbe mari, la rezolvarea lucrurilor mici.

Pentru că doar după ce se rezolvă lucrurile mici, lucrurile lăsate de azi pe mîine, se poate trece la concretizarea Lucrurilor Mari.
Proiectul Resetării e astfel expresia neputinței lui Klaus Iohannis de a face ceva în anii de mandat.

Din 2014 pînă acum Klaus Iohannis n-a dus pînă la capăt nici măcar Proiectul – de proporții modeste – al României educate.
A amînat îndeplinirea oricărui Proiect motivînd că întîi și-ntîi trebuie să Reseteze România.

Alegerile din 6 decembrie 2020 au fost un dezastru pentru Klaus Iohannis.
Cu o Coaliție gen Racul, broasca și o știucă, România nu-și mai poate pune problema Resetării.
Își pune problema Supraviețuirii.

Cu toate acestea, în prima sa conferință de presă de după alegeri, Klaus Iohannis a reluat tema Resetării:
Resetarea nu va începe însă după alegeri.

Va începe după ce se termină vaccinarea:

„Avem două direcții majore, pe de o parte trebuie să stopăm pandemia, și aceasta ține de reușita campaniei de vaccinare care se află în plină desfășurare, și, pe de altă parte, trebuie să repornim în forță toate sectoarele economice și să începem reformele promise. Aceste două direcții majore sunt de fapt profund interconectate pentru că succesul vaccinării populației este cel care va genera într-o foarte mare măsură capacitatea de a relua toate activitățile economice și sociale grav afectate în aceste luni. (…) După cum știți, am avut o serie de întîlniri săptămîna trecută și m-am bucurat să constat că avem o înțelegere și o abordare comune asupra dezvoltării României. Le-am spus-o şi în cadrul întîlnirilor noastre şi o spun şi acum, public: reformele nu pot să mai aştepte. 2021 este anul în care trebuie puse bazele unei sănătoase reaşezări a societăţii româneşti. Însă, pentru a putea merge înainte cu motoarele turate la maximum, este nevoie să punem capăt epidemiei de COVID-19.”

Potrivit lui Florin Cîțu, detașat ca premier pe lîngă Palatul Cotroceni, pînă în septembrie 2021 România va avea 10,4 milioane de vaccinați. Asta nu înseamnă însă vaccinarea tuturor românilor. Prin urmare, vaccinarea se va încheia (dacă totul se va desfășura ca în visele roz ale celor de la Putere, la finele lui 2021. După asta, așa cum ne-a zis Marele Învățător al Românilor, Klaus Iohannis, va începe Resatarea.
Slavă Domnului! Resetarea României se amînă cu cel puțin un an!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Slavă Domnului! Resetarea României se amînă cu cel puțin cu un an!”

  • Maestre,
    Când Iohannis vorbește de resetarea României, nu se referea la ce credeți dumneavoastră și la ce minte el cu nerușinare. Va rog din suflet documentația cu privire la „The Great Reset” care este un proiect global, pus la cale de stanga tehnocrata a lumii. Internetul este plin de informație privind „The Great Reset”. Nu faceți greșeală să o considerați o teorie conspirații iată. Vedeți care este tema World Economic Forum de la începutul verii și vedeți care este programul acestei resetări. Puteți citi și carte The Great Reset scrisă de Klaus Schwab, care este președintele Forului Economic Mondial.
    După ce va veți informa, veți înțelege spre ceimpinge Romania acest Klaus Iohannis.

  • Make America Great Again!

    …asta nu poate fi strivit.
    e imposibil.

    sloganul depaseste putinta oricarui presedinte american, pentru ca povesteste despre Potentialul pe care America sta, deci care ii e la indemana oricarui presedinte american.
    Competitia in care Trump a varat America e competitia acestui mileniu,
    e Competitia!,
    e desavarsirea ‘competitiei’,
    e ultimul Nivel pe care o Civilizatie se poate manifesta.
    …iar asta de acum e prima si ultima civilizatie care va putea face ‘doi pasi’ pe acest Nivel, Unic.

    fiecare om e parte a acestei Competitii, iar ultima esenta a ei e povestea clasica in Creatie:
    Minte VS Inima.

    se prea poate ca in timp ce unii isi definesc Promisiunea in Competitie, altii habar sa n-aiba ca ea se manifesta.

  • daca Trump era un mar…facea mere:)
    acu daca el e un ‘termen fibonacci’, unul fundamental in dinamica Civilizatiei, ce po sa-i ceri, Maestre, altceva decit sa faca…nefacute:))))

    de boala baltirii a suferit si gb nainte sa o ia la sanatoasa:))
    de boala asta sufera, in continuare, ue

    de fiecare data cind un ‘termen fibonacci’ se manifesta in Civilizatie el cerne nefacute peste Lumea Mare 🙂
    Einstein asta a fost, un ‘termen fibonacci’, iar el s-a ocupat fix cu ce se ocupa Trump, cu cernerea ‘nefacutelor’ peste Civilizatie 🙂

    tangential, ca tot am amintit despre Einstein, urmatorul ‘termen fibonacci’ aferent progresiei din care Einstein face parte e de 1,6 ori mai capabil, insa…se mai intampla ceva spectaculos, cu ‘termenul fibonacci’ care-i urmeaza lui Einstein: el…se unifica!:))), se unifica cu alti ‘termeni fibonacci’ pregatiti sa inte in armonie,
    mai simplu spus…’termenii fibonacci’, astia de pe vremurile astea, sint…doi intr unul, ba chiar trei intr unul, ba chiar…:)))))

    asa ca Trump se comporta dupa cum ii e Definitia, el e un termen fibonacci’, lumea, prin simpla manifestare a acestuia, se schimba fundamental,
    adica prin simpla sa manifestare, Trump… Revolutioneaza!
    Aduce in Civilizatie noutati absolute, iar asta e tot atit de implacabil pe cit de implacabile sint Randuielile Universului:)))

    Trump, un ‘termen fibonacci’, il redefineste pe ‘si’, din ‘a fi si a nu fi’, facandul mare, caz in care si devine SI, caz in care Trump se manifesta si prin ‘a fi’ si prin ‘a nu fi’, folosind ambele superpozitii :)))
    starea asta e data de masura vremurilor, care sint Vremurile Desavarsirii, care sint vremurile in care ‘raspunsul la intrebare’ e dat de acelasi ‘termen fibonacci’

    Dinamica Fibonacci, privita prin ochiul Computerului Cuantic,
    care vede dublu…cu un ochi!:))), va mapa traseul tuturor ‘termenilor fibonacci’ care se vor manifesta paici,
    insa o va face in stil Matematic, exceptand din imagine manifestarea Inimii…’termenilor fibonacci’! 🙂

    daca Trump era un mar noi le papam si…gata!, terminam repede cu Trump!:)))
    acu daca el e altceva,…nu fii suparat, Maestre,
    ca fiecare om isi umple propria Definitie, atit!
    iar asta…cel mult! :))))

  • daca Resetarea e scrisa pe-o foaie ea devine ‘facere’, caz in care nu poate fi viabila, chiar daca ar deveni realitate, pentru ca e lipsita de potential,
    insa daca ea e scrisa in oameni, de cind s-au nascut ei :))), ‘facerea’ dispare si se manifesta Pacea :))))

    cea mai tare Resetare e aia pe care n-o vezi. :))

    Resetarea care nu e si Revolutie nu face doua parale, iar faptul ca Revolutia Mondiala isi cerne potentialul pe acelasi spatiu si timp cu Revolutia Sinelui e ceva chiar dragut!:)))
    ce traim se numeste asa:
    pe de-o parte
    -Revolutia Mondiala
    pe cealalta parte
    -Revolutia Sinelui

    faza tare de tot e ca asa si doar asa, adica asimilinadu-le pe ambele, reusesti sa vezi dublu:))), ca pe vremurile astea asta e singurul ochi care conteaza:))))

  • EU CU CINE VOTEZ NENE IANCULE!
    De vreo saptamana se anunta ca etapa a-II-a de vaccinare va incepe pe 15 ianuarie 2021.acum se spune ca va incepe practic pe 18 ianuarie dar din 15 incep inscrierile pe platforma celebra.Am accesat si eu platforma care ma instiinteaza :Disponibila doar pentru cei din Etapa 1. Bravooooo! In aceasta etapa s-au vaccinat cam 35% din cei ce aveau acces.E de bine.O sa revin probabil peste cateva luni.

  • 2020 a fost pentru noi anul în care am fost mai umiliti ca niciodată. Ni s-a servit un singur fel: un rânjet arogant și impertinent, punându-ne în permanenta sub nas obligațiile de cetățeni și făcând preș de șters pe picioare drepturile noastre.
    Autoritățile, fără excepție, au fost de negăsit.
    Marile masuri de protecție sociala adoptate în timpul pandemiei pentru angajați au fost rastalmacite și superrastalmacite de funcționarasi de cartier, plusand cu atitudini de descurajare la ordinea zilei și nesocotirea prevederilor legale pe care trebuiau sa le servească.
    Au dat și au luat înapoi prin ordonanțe de urgenta modificate la 5 zile distanta. Dar s-au lăudat prin toată presa ca au dat.
    Ne-au făcut datori pentru o eternitate fără ca măcar sa tina vreun raboj pe ce au cheltuit banii, ca să nu mai știm cât au furat.
    Au sustinut genocidul comis asupra populatiei prin afacerile ilegale cu deșeuri ale baronilor, doar ca să capete susținerea politica actuala din partea PSD (vezi cazul Firea la groapa de gunoi Ulmeni), urmând acum sa mărim factura la datorii și cu infrigement ul UE pe deșeuri.
    Ne-au tratat ca pe niște infractori periculoși doar pentru ca nu aveam o cârpă pe nas în timp ce marile infractiuni se fac ca nici nu le vad, nici nu le aud.
    Au vrut sa ne ia pana și dreptul de a face haz de necaz….
    Din păcate vad ca pe final de an a apărut o noua pandemie. Virusul asta periculos al neosclavagismului s-a răspândit mai ceva decât sars cov2. A început cu cenzura masiva pe criterii necunoscute și va urma….
    Bzzz… Pana la sfârșitul lui 2021 o sa avem ADN de albine de stup :)).

    • Am citit si am apreciat/aprobat aproape fiecare afirmatie din textul postat de dv. Se pare ca majoritatea romanilor nu mai pot lectura decat primul rand de pe „feisbuc”.
      Si avem deja ADN de furnici.(Albinele mai raspund la un atac asupra stupului)
      Apreciez sincer comentariul dv. , d-na Carmen !

  • Pentru Gabi Ser,hai sictir drogatule ,marș la latrinele Realitatea,DIGI,B1etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *