Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Sorry pentru odă, mai rău a făcut. Un deputat USRPLUS i-a scris un omagiu lui Voiculescu

Aflăm de la Teniță, parlamentar USRPLUS, care locuiește în Colentina (nu că ar fi scris o frază despre s2 până în campania electorală) că bravul Vladutz mânca aseară la minister, la ora 21.00, o supă rece, pe un colț de birou.

Faptul că muncești până la 9 seară, 7/7, nu arată decât că ești ineficient, depășit și disperat. Când ești ministru, cu enșpe zeci de consilieri, secretari de stat, subsecretari, toți ai tăi, să mănânci pe colțul biroului (pentru că era plin de mape nesemnate sau necitite, evident), arată că locul tău nu e acolo. Sorry pentru odă, mai rău a făcut.

(Ana-Maria Itoafă)

Iată mesajul integral al deputatului Cătălin Teniță:

„Aseară am fost pe la Ministerul Sănătății.
Vlad Voiculescu era acolo, alaturi de doi secretari de stat si vreo trei consilieri. Consilierii sunt onorifici – asta însemnând ca nu sunt remunerați în vreun fel, ci trag voluntar.
În rest nu mai era nimeni prin minister. Decât domnul portar de jos.

Când am plecat, pe la 8:30, Vlad a mai rămas acolo, firește. Mânca o supă care se răcise, pe un colț de birou.
Mergeți pe la Minister în orice seară și uitați-vă la cele 3 ferestre de deasupra intrării, de la etajul 3. Sunt singurele aprinse.

Luni se va citi în Parlament moțiunea depusă împotriva lui Voiculescu de către PSD și AUR. Iar miercuri se va vota.
Nu cred că s-a mai depus vreo moțiune împotriva vreunui ministru la mai puțin de 50 de zile de la instalarea în funcție.
Conținutul ei este aberant. Voiculescu este acuzat că nu a rezolvat în 50 de zile problema spitalelor, a pandemiei și a vaccinarii.

Moțiunea va pica, în mod evident.
Moțiunea este o manifestare a fricii celor din sistem. Știu că dacă nu îl scot din funcție acum, în cateva luni va fi mult mai greu.

Vlad însă nu e îngrijorat. Își vede de treabă în ritmul lui de tocilar. Își face echipă. Într-o lună echipa va fi completă, în două procedurile și procesele vor fi mult mai clare în minister.
Și atunci să te ții.

Miercuri voi avea onoarea să îmi dau votul meu pentru reforma lui Vlad. Și împotriva feudalismului din sistem care se luptă cu ghiarele să supraviețuiască.
Mă bucur ca primul meu vot de moțiune este pe o chestiune simplă, fără dubii morale, pe o încercare de lapidare a unui om bun, și nu pe o chestiune discutabilă în care adevarul e într-o zonă gri.

Aici lucrurile sunt foarte clare.
Noi, oamenii care am fost votați pe listele USRPLUS, avem o mare responsabilitate față de cei care ne-au votat. Dar și mai mult, avem responsabilitate pentru viața și sănătatea tuturor, indiferent pentru cine au votat.

Îmi dau seama că nu va fi simplu, dar e războiul pe care trebuie să îl câștigăm.
Data trecută am stat trei ani în strazi până la victorie.
Data asta va dura la fel de mult până vom face un sistem medical și educațional și o administrație substanțial mai eficientă și mai empatică.
Dar o să o facem, vă asigur de asta”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Sorry pentru odă, mai rău a făcut. Un deputat USRPLUS i-a scris un omagiu lui Voiculescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *