După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Soția lui Zelensky – pe prima pagină a revistei Vogue!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Soția lui Zelensky – pe prima pagină a revistei Vogue!”

 • Vă mulțumim pentru un jurnal video și un editorial superbe, Maestre Ion Cristoiu ! Vă așteptăm în continuare cu editoriale, jurnale video și podcasturi interesante care ne prezintă adevărul și ne clarifică multe dintre tainele lumii în care trăim și care ne-o arată exact așa cum este ea în realitate și nu cum încearcă să ne-o distorsionezea așa- zisele știri false -fake news – sau știrile de senzație !

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Am văzut poza doamnei Zelenski ! Este o femeie foarte frumoasă, superbă ! Nu ar trebui să fie cineva invidios pe frumusețea ei, că este ca și cum am fi invidioși pe propria noastră tinerețe și este păcat! „Ce este frumos și Lui Dumnezeu îi place !”Problema este alta ! O femeie care are copii vrea și ea să se relaxeze la un moment dat ,dar probabil că are timp suficient dacă pozează si atunci observația dumneavoastră este pertinentă, Maestre ! Cu frumusețea și cu zâmbetul ei ,doamna Zelenski ar putea strânge o grămadă de fonduri pentru a-și ajuta propriul popor, dacă nu cumva o face deja și nu știm noi ,așa cum multe lucruri adevărate despre războiul din Ucraina și evenimentele de azi din lume ne parvin tuturor cu o oarecare întârziere ! Vă mulțumim pentru un editorial foarte frumos și foarte interesant ,superb ,absolut minunat, Maestre ! Toate cele bune vă dorim !

 • https://twitter.com/Carene1984/status/1552214318497894401?t=0wkByPg-s-MQd7DHDpZGGg&s=19
  Iata si scenele din timpul shootingului cu cucoana .Cred ça e stupid si reprezinta o lipsa de respect la adresa propriilor cetateni déjà.

 • In stanga saci cu nisip, in partea de sus unde sunt scarile, saci cu nisip. E un adapost la subsol. Aceasta este poza din care au decupat ce se vede pe coperta. O gasiti pe site la vogue. Cei care nu au vrut nu au gasit-o. Are poza si printre soldati, ca sa fie domnii si doamnele linistite. E intrebata cu ce s-a ocupat de cand a inceput razboiul si raspunde ca mai mult cu copiii. Trebuie sa ii mute dintr-un loc in altul din motive de securitate. Aveti copii? Ce stie sa faca pe timp de pace: arhitectura si scris.

 • Exagerat de frumoasa, declar invidia acceptabila.

 • Carnea de tun e la reduceri….Comunicatul oficial,
  https://mfa.gov.md/ro/content/precizari-de-presa-8 face vorbire despre această acțiune https://www.bitchute.com/embed/cZJzNwhBf7pc/ în care a fost folosită o dronă Switchblade. Cei ce au folosit drona, împotriva unor civili, au simțit nevoia sa se laude pe medii de socializare. Cred că e la modă, o tendință surprinsă și în Vogue, https://www.vogue.com/article/portrait-of-bravery-ukraines-first-lady-olena-zelenska .
  Să nu uit, din ce am aflat, cel decedat in atacul cu drona se numește Ivan Surdu și cel spitalizat, Vasile Culiș. Pictoriale la Troebortnoe, nu se fac.

 • Apropo de V Orban. Acesta joaca in teren in Liga Mare, ai nostri sparg seminte la peluza!

 • Maestre, la mare, în acest an, erau o mulțime de ucraineni incorporabili pur și simplu în concediu în timp ce televiziunile noastre urlau de ce e in țara vecină. Ba chiar erau supravegheați de un polițist român de la antidrog în civil…
  Am stat de vorbă cu o dnă din Kiev cam de vârsta mea care ocupa o funcție de conducere la o multinațională în București; am întrebat-o dacă au casa întreagă la Kiev, au utilități și care e atmosfera la ei. Toate sunt funcționale inclusiv restaurantele, barurile, piscinele, viața merge înainte … Deci ce să crezi?!
  Cât despre dna ce a pozat în Vogue, atâta poate, atâta face…
  Discursul lui V. Orban nu a fost citit de conaționalii noștri care din nefericire ocupă vremelnic un post de conducere, motiv pentru care și consumă diverse produse nealimentare.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog