Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Speranțe olimpice confirmate pentru România. Pufi de aur

Scriu aceste rânduri în 31 iulie, adică în ziua marcată de cel mai mare număr în calendarul lunar. Începe apoi august cu numerele 1, 2, 3 etc. Pentru a păstra la nivelul superlativelor, stau și mă întreb. Care este cel mai mare succes pentru un sportiv în competiții? Evident, medalia de aur.

Dacă ieri am scris despre robinetul de aur prin care curg medaliile românilor la Festivalul Olimpic al Tineretului European, ediția 2022, azi voi relata despre un puf de aur. După prima medalie de aur, am promis că voi reveni cu bilanțul delegației noastre. Iată cum arată el: 19 medalii, 5 de aur, 8 de argint și 6 de bronz. Păi asta nu poate să fie trecut cu vederea.

Cine s-a remarcat în mod deosebit? Gimnasta Amalia Puflea a devine cea mai titrată sportivă din delegația noastră la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia. Adică, acum se explică și titlul. Pufi de aur. Amalia Puflea are 3 medalii de aur și un argint la această ediție a Festivalului Olimpic!
La ceremonia de închidere, drapelul României a fost purtat de judoka Alexandru Petre, medaliat și el cu aur la categoria -100 kg.

România a intrat în primele 10 națiuni la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Banska Bystrica 2022. Cu cele 19 medalii, 5 de aur, 8 de argint și 6 de bronz , Team Romania e pe locul 8 în clasamentul final.

Un cuvânt de felicitare și antrenorilor care au pregătit pe sportivi.
Recapitulăm, aurul curge, a plouat și în timpul nopții la București. Mai poți să trăiești. Pentru a face rimă finală, după atâtea zile nesfârșite de caniculă toropitoare. Iată și imagini cu Pufi de aur.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *