Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Speranțele olimpice din România au deschis robinetul la aur

Tot mai multe localități din România au program deja la distribuirea apei curente. Autoritățile ne anunță că rezervele deși sunt suficiente, să consumăm apa în mod responsabil.
Pentru prima dată în viața mea am auzit de probleme cu apa acum 35 de ani, când eram la Paris în vizită la niște colegi de școală generală, care între timp au ajuns în Elveția. Eu veneam de la Strasbourg, de la o sesiune a Consiliului Europei, unde am fost de mai multe ori în calitate de corespondent special. Am făcut o oprire de câteva zile la Paris să mai văd și eu Franța, să mă întâlnesc cu colegii din generația de aur a copilăriei și tinereții. După călătoria Strasbourg – Paris mă bag în baie să fac un duș. Peste 5 minute, aud stupefiat că trebuie să fac un duș mai rapid, să rămână apă și pentru soțul care peste puțin timp venea de la muncă. M-a impresionat neplăcut, păi asta e marea Franță?

Recunosc, introducerea e cam lungă. Trecem la subiect.
Speranțele olimpice ale țării noastre au deschis robinetul cu aur. În sensul că au început să curgă medaliile.

Echipa feminină de gimnastică a României cu Amalia Puflea, Amalia Ghigoarță și Sabrina Voinea a câștigat prima medalie de aur pentru delegația României la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia.
Însoțite de antrenorii Lucian Sandu și Camelia Voinea, fetele au concurat în prima subdiviziune și cu un total de 102.950 puncte au depășit Germania și Italia.

Felicitări fetelor și antrenorilor! Lucian Sandu, Gina Gogean, Florin Uzum, Ramona Micu, Cătălin Meran, Mădălina Susan ( din Deva) și Camelia Voinea ( din Constanța).
Alte medalii au curs în alte zile. Sper ca la final bilanțul să fie entuziasmant.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *