Klaus Iohannis: Am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei, pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive

„Sputnik V” – ca un Kalaşnikov împotriva coronavirusului

Vaccinul rusesc împotriva noului coronavirus „Sputnik V” demonstrează o eficiență și o fiabilitate comparabile cu caracteristicile armei Kalaşnikov, a declarat, duminică, profesorul şi specialistul în boli infecțioase de la Universitatea de Medicină din Viena, președintele Societății austriece pentru boli infecțioase și medicină tropicală, Florian Thalhammer. „Vaccinul «Sputnik V» este ca o armă automată Kalaşnikov, o pușcă rusească simplă, fiabilă și eficientă. Datele încurajatoare în privinţa vaccinului au fost publicate într-un jurnal foarte apreciat – mai târziu, dar totuși au fost publicate. În timpul primei și celei de-a doua vaccinări, sunt utilizaţi diferiți vectori virali, ceea ce sporeşte eficienţa vaccinului” – a declarat Florian Thalhammer, într-un interviu publicat pe site-ul ziarului Kronen Zeitung, răspunzând la întrebarea cum apreciază vaccinul rusesc, care nu este disponibil în Austria. (Rador)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog