După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Stat eșuat, președinte eșuat


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Stat eșuat, președinte eșuat”

  • Bine v-am găsit, domnule Ionuț Cojocaru ! Foarte bun jurnalul dumneavoastră video și foarte bine punctate temele de discuție ! România trebuie să aibă o diplomație a Ei în abordarea problemelor interne și externe și nu să adopte „politica struțului „de a sta cu capul în nisip și de a se căciuli în fața UE ,în loc să rezolve aceste probleme așa cum ar trebui pentru binele Ei și al cetățenilor ei ! Dar , cum Klaus Johannis este interesat de funcția sa viitoare la Secretariatul NATO, cea mai favorabilă atitudine a sa pentru atingerea acestui țel este „să supună orbește ” România programului UE , crede el ! Vă mulțumim pentru realizarea, prezentarea și argumentarea de excepție ale acestei emisiuni foarte frumoase și foarte interesante , domnule Ionuț Cojocaru ! Felicitări ,multe aprecieri din partea noastră și mult succes vă dorim în continuare !