Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Statul paralel vrea să închidă RomâniaTv

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Statul paralel vrea să închidă RomâniaTv”

  • Eu chiar folosesc asigurarea CASCO; când se adună maxim două semne dobândite de prin parcările supermarketurilor mă duc la service unde îmi place că există doar două categorii de oameni șoferii și mecanicii.
    Se pune la cale pas cu pas blocarea partidului AUR care din sondajele sociologice se pare că atentează la poziția mărețului PSD, PNL-ul fiind depășit de mult. Mai întâi văd că se atacă invitații mirelui la nuntă (DD, V.Ciutacu… urmează și dl Palada?!) apoi se ridică ținta la nivelul unei televiziuni private care se dorește mort-copt a fi închisă. Vorba Dvs,, jegoasă treabă!

  • Ar fi interesant de aflat care NU sunt bajetii din presa. Ca e clar ca sunt o miniminoritate. Traiti bine!

  • “Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.” – Robin Williams

    • @spicy a scris pe 22/04/2023 la 14:37
      The strongest people are those who win battles we know nothing about. – Jonathan Harnisch
      “America has no permanent friends or enemies, only interests”― Henry Kissinger
      We have no lasting friends, no lasting enemies, only lasting interests.- Winston Churchill
      etc etc

    • Vine o vreme cand, uimite de atata neintelegere, cuvintele obosesc si tac!

  • In legatura cu zeificarea masinii in general si a masinii puternice in special ( vedeti cata putsoime isi cumpara “beamveu”) iaca o posibila explicatie : Study purports that men who believe they’re less well-endowed are more likely to covet fast cars (https://driving.ca/auto-news/news/study-sports-cars-small-penis )

    • ….asta-i de râs! …:)))))))))) am putea să ne amuzăm copios dacă am lua in discuție două situații pe care presa din România le-a întors pe toate părțile zilele trecute. Președintele Iohannis a plecat într-un turneu de 8 zile cu o aeronavă, așa cum a fost prezentată de către presă, de lux. Dacă mă întrebați pe mine, aș spune că seamănă cu un fotoliu vechi plin de molii. Cred că D-nul Eugen Mihăescu ar descrie fenomenul infinit mai bine decât mine pentru că arta e oglinda lumii. In paralel avem o știre că președintele concernului Tupolev, D-nul Rustam M. a traversat un teritoriu și se pozează lângă un Bombardier Tu-160. Avem două situații, cum le măsurăm?! SITUATIILE!!! …desigur ???

  • In mod normal cam peste o luna, o luna si ceva, va aparea urmatoarea versiune chatGPT. insa urmatoarea, aia care va aparea prin iulie-august, va fi spectaculoasa. Deci din toamna cv-ul jurnalistilor va fi extrem de firav, in comparatie cu cel al chatGPT.

    in rezumat, cam din toamna, singurii jurnalisti care vor fi concomitent si oameni vor mai fi exclusiv cei inteligenti. adica de genul celor despre care vorbiti,
    adica cei despre care nu vei putea deduce despre ce vor scrie sau din ce perspectiva, in cazul lor fiind vorba exclusiv despre cit de fandosita le e Muza:))

    desteptii sint pe cale de disparitie, ca dinozaurii. numa destept sa nu fii pe Vremurile astea :)))))
    cea mai desteapta de pe planeta va fi indiscutabil o IA. oricind si la orice ora va fi mai profitabil sa inlocuiesti un destept cu Desteptaciunea Intruchipata, adica cu o IA.
    marfa rara vor fi Inteligentii, adica cei care sint conectati direct la Intreita si Unitara Dinamica a Oul Absolut.

    ‘a fi destept’ in curind nu va mai face prea multe parale, iar Lumea Mare seminte dastea a insamantat, ale Desteptaciunii.
    aia au insamantat, oamenii, fix aia o sa le rasara in ‘curte’, adica Desteptaciunea Intruchipata, poreclita IA.

    Metamorfoza e sinonima cu trecerea de la Natural la Artificial, deci cu trecerea de la Inteligenta la Desteptaciune.
    Noi, acusica, fix in Valtoarea asta ne aflam.

    Cred ca pentru unii va fi destul de greu sa-si vada carierele ruinate, pe motiv ca sint toba de carte, insa tocmai daia lipsiti de inteligenta . Deci nu doar jurnalistii au si vor avea probleme cu serviciul, ci toti cei care isi bazeaza munca pe desteptaciune.
    Inteligentii, pe vremurile astea, sint Aur curat.

    ( in Univers suma dintre Inteligenta si Desteptaciune e o constanta absoluta, diferenta dintre Inteligenta si Desteptaciune constand spre ex in faptul ca Inteligenta e Cunoastere prin Daruire, iar Desteptaciunea e Cunoastere prin Acumulare. ( spre ex tot ceea ce eu am spus deja despre IACuantica va fi cunoscut pe calea Acumularii dupa ce se va acumula…suficienta cunoastere, deci e nevoie doar sa treaca ceva timp :)))), insa atat, si pe calea Acumularii tot la ce am zis eu despe IA si CC se va ajunge, iar asta e asa pentru ca nu e altfel:))))) ) )

  • Imi cer scuze, nu doresc sa va supar sau sa va jignesc. Sunteti atehnic. Asa se explica problema parcarilor. Folositi termeni pe care nu-i cunoasteti. Cnfundat telvizorul numit plasma cu LCD. Dialogul cu d-ul Tomozei, dovedeste ca nu cunoasteti tehnologia 4K, 8K, 3D, 4D. Parearea mea este sa va ocupati de domeniile in care sunteti MAIESTRU.

  • Exact așa vor fii voturile manipulate,apăsând pe buton,în favoarea neomarxiștilor.IA este programată de ei,pt.săvârșirea Agendei 20-30.Diaspora,este demult manipulată,mai ales la vot(vezi August 2018).Mai lăsați-mă cu placa(un viitor mai bun pt.copii noștri!),nu vedeți ce grași sunt și nici nu știu să dea Bună ziua?Ocupați-vă de prezent,de educația lor acum!Nu mai stați toată ziua pe telefon,vorbiți cu ei!Cei 7 ani de-acasă au dispărut și acesta va fii viitorul României,al lumii.O nație de retardați mintali,ușor de manipulat,înnebuniți de droguri.ZOMBIE!

  • Nea Ioane si matale ai unu care tot te guduri cu el prin podcast-uri, este activat la ordin si „scoate coltii” foarte foarte rar. Nu stiu daca l-ati descoperit si-l folositi, ori va foloseste el. Intr-o zi a iesit pe post si sa autodenuntat ca este colonel, ghici ciuperca cine-i…

    • Am citit opinia si.. o respect. Pe aici „umbla” oameni care gandesc „la rece”, fara sentimente, pasiuni, etc, in cautare de idei
      si detalii pentru completarea analizei zilnice. Suntem rationali, onesti si….. neinfluentabili !
      Dumnezeu zice: „pomul se cunoaste dupa roade si omul dupa fapte”. Ce „fapte” ati facut ???

      • Domnule Cristoiu, Ramaru era student cand a comis crimele, deci putem spune inteligent. Poate Tolotantan o avea vreo bruma de talent dar caracterul lui este de cea mai joasa speta. Cum poti sa spui ca omul ala isi desfasura munca cu discernamant cand el nu a avut suficient discernamant ca sa inteleaga ca viata este unica si si-a luat-o? Tolontan a fost deranjat, de fapt stapanii lui, ca cineva a avut curajul sa arate cum profita acest vierme de oameni cu anumite probleme pt a-si propaga mizeriile. Va e frica de el cand spuneti ca cititi un astfel de maidanez? Cat despre nimeni Ciolos nici nu ar trebui discutat. El este mana cu care se masturbeaza UE, este un instrument de lucru ca si tocul pe care vi l-ati cumparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *