Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Steliana Carmen Duțu, de la arta gastronomică, la arta plastică

În această perioadă are loc în România programul intitulat „Noaptea galeriilor”. Special destinat iubitorilor de arte vizuale, el oferă posibilitatea ca, până la miezul nopții, să mergeți să vedeți lucruri interesante. Poate nu doriți să ieșiți afară cu noaptea în cap, așa că vă oferim aici ocazia de a admira lucrări deosebite. Revenim deci la Steliana Carmen Duțu, bucătar de meserie, dar artist amator cu multe posibilități. Cu alte cuvinte, un salt elegant de la arta gastronomică, la arta plastică.

– Ce pictori români vă plac?
– Dintre pictorii români îl admir cel mai mult pe Stefan Luchian pentru că, după cum știm este pe bună dreptate supranumit poetul florilor…

– Dar dintre coloriștii străini ?
– Dintre coloriștii străini pot spune că mentorul meu este Vincent van Gogh…dar și Claude Monet este de asemenea unul din preferații mei.

– Ce rol au avut expozițiile și galeriile de artă în educarea gustului dvs estetic?
– Expozițiile și galeriile de artă au avut rolul de a-mi dezvolta și mai mult dorința de a picta și de a-mi regăsi un stil propriu cu care să mă regăsesc în tot ce creez..

– Ce sfătuiți un părinte care are un copil cu înclinații spre pictură, să mai încerce și alte domenii cu el, ori să insiste pe arta culorilor?
– Sfătuiesc părinții care au un urmaș cu înclinații in domeniul artelor plastice să-l lase să meargă pe acest drum și mai mult de atât sa investească în cariera copilului, pentru că doar prin studiu poate să ajungă la o carieră de succes.

-Ce tehnică utilizați mai mult?
– Dintre toate tehnicile folosite cel mai confortabil mă simt cu pictura în acrilic, dar îmi place foarte mult sa creez și cu pastel sau cărbune

– Unde pot să fie admirate lucrările dvs?
– Fiind un pictor amator, tablourile pe care le semnat pot fi admirate în postările de pe internet, iar o parte din tablouri sunt in casele prietenilor sau cunoscuților care mi-au solicitat acest lucru.

– Fizic, până unde au ajuns ele cel mai departe?
– Una din lucrările mele a fost expusă într-o expoziție on-line în Iran, 2 tablouri sunt în Italia în casele prietenilor și una din lucrările mele participă la un concurs internațional de artă.
Și vă prezint câteva din creațiile mele.

– Sigur, dar înainte de asta, felicitări pentru tot ce lucrați, multă sănătate dumneavoastră, familiei, dar și cititorilor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Steliana Carmen Duțu, de la arta gastronomică, la arta plastică”

  • Superbe,foarte frumoase și foarte interesante picturi, fie ele peisaje – colțuri de natură plendide, minunate, într-o multitudine de culori, – fie portrete sau imagini cu fluturi și flori ! Un interviu foarte interesant, plin de sfaturi utile și înțelepte pentru părinți și copii talentați și vorbe din suflet spuse cu multă căldură ! Vă mulțumim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *