Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Steliana Carmen Duțu: „Pictura este calea mea de suflet”

Primii cititori vor vedea aceste rânduri în dimineața zilei de 9 iulie. Este o dată importantă în istoria muzicii ușoare românești, deoarece este aniversarea a trei cântărețe foarte populare la noi în deceniile trecute. Adică Margareta Pâslaru, Angela Similea și Mirabela Dauer, născute în 9 iulie 1943, 1946 și respectiv în 1947. Dar, de la arta armoniilor sonore, eu vreau să fac o trecere spre o altă artă. Aceea a armoniilor cromatice pentru a vă aduce în centrul atenției experiența de viață a unui om pe care îl prețuiesc foarte mult. Este vorba despre Steliana Duțu Carmen. Ea și-a depășit statutul onorabil de bucătar, pentru a se dedica marii sale pasiuni – pictura .

— Vă rugăm să vă prezentați
— Mă numesc Duțu Steliana Carmen și sunt artist amator. Sunt bucătar de meserie și nu am studii de specialitate în domeniul artei. Totul a început în mod natural, dragostea pentru pictura a venit în mod natural înspre mine. Despre pictură. M-am regăsit în pictura și pot spune că mi-am vindecat și multe răni interioare. Când am realizat prima icoana, am știut că asta e calea mea de suflet și de regăsire, chiar și ca pictor amator. Am adus lacrimi de emoție sau bucurie tuturor celor care le-am dăruit picturile mele.

— Minunat, ce ne puteți spune despre anul 2021?
— Anul 2021 a fost un an benefic pentru arta mea, pot spune că a fost ca o mașină a timpului care nu m-am dus în trecut sau viitor, ci m-am adus de fapt în prezent, în interiorul meu de fapt.

— Cum a început anul 2022?
— Anul 2022 a început cu multe planuri de viitor, dar mai ales cu multe mulțumiri din partea celor care s-au bucurat de picturile mele. Poate nu am tehnici foarte bine dezvoltate, dar îmi doresc că anul 2022 să se termine pe același ritm cu care a început… bucurie și speranță. Îmi doresc în primul rând sănătate și să rămân la fel de simplă și autentică cum sunt și acum. Mi-aș dori că lumea să înțeleagă că lucrurile simple, dar autentice venite din suflet aduc de fapt cele mai multe bucurii. Vă prezint acum câteva lucrări.

— Vă mulțumesc și eu. Interesant este că dorințele mele sunt foarte apropiate de ale dumneavoastră. Vă doresc din inimă numai bine și frumos. Dar și pentru familia dumneavoastră, pentru toți cei dragi, pentru prieteni, dar și pentru toți cei care admiră lucrările pe care le semnați. Ei vor fi, cu siguranță, din ce în ce mai mulți. Să vedem lucrările acum.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *