Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Știri boicotate de Prea Cartelului politico-mediatic „Să-l facem președinte pe Klaus Iohannis și în timp ce doarme!”

Joi, 17 octombrie 2019, invitatul emisiunii Gândurile lui Cristoiu a fost Cătălin Ivan. Cînd s-a pus problema unor ediții speciale ale emisiunii consacrate interviurilor cu candidații la președinție, am fost de acord imediat. Pentru mine, cu o experiență de peste două decenii de interviuri luate unor personalități posdecembriste, interviul a fost și este unul dintre mijloacele de a cunoaște un politician, un om de afaceri, un om de cultură, într-un cuvînt, un om public. Am evitat să mă frec de politicieni. Interviul a rămas singura formulă de a afla ce-i în țeasta unui politician. Pentru mine din acest punct de vedere Cătălin Ivan a fost o revelație. Alături de credințele sale suveraniste, m-au impresionat plăcut observațiile pătrunzătoare despre Klaus Iohannis (ocolit la critică de alți candidați!) și despre felul în care se desfășoară campania electorală.

Redau aici știrile realizate de Mediafax din partea de interviu dedicată lui Klaus Iohannis. Cătălin Ivan se dovedește aici un critic necruțător al lui Klaus Iohannis. Asta și explică de ce Presa noastră, parte din Cartelul politico- mediatic Să-l facem președinte pe Klaus Iohannis și în timp ce doarme ! a boicotat aceste știri.


Iohannis este primul care nu respectă Constituția. Îl deranjează democrația în România

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – Cătălin Ivan a declarat, joi, în cadrul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”, că președintele Klaus Iohannis este primul care nu respectă Constituția. El a adăugat că declarațiile lui Iohannis după eșecul referendumului pentru redefinirea familiei arată că pe șeful statului îl deranjează democrația.

„Plecând de la atribuțiile președintelui, pentru că nu poți să ieși din mandatul pe care ți-l dă Constituția, deși s-a văzut în ultimul timp că această Constituție a țării este folosită de toți, în toate felurile, și nu se ține cont de ea. Președintele Klaus Iohannis este primul care nu respectă Constituția României. Plecând de la ce scrie negru pe alb în Constituție, eu cred că președintele României trebuie să fie garantul democrației și garantul demnității naționale, a integrității teritoriale. Luându-le pe rând, și vorbind despre democrație în România, noi nu avem democrație”, a declarat Cătălin Ivan, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul Alternativei pentru Demnitate Națională la prezidențiale a susținut că declarațiile lui Klaus Iohannis după eșecul referendumului pentru redefinirea familiei arată că pe șeful statului îl deranjează democrația.

„În acest moment, în România, democrația este pusă în paranteze. Dacă ne uităm la referendumul cerut de trei milioane de români pentru redefinirea sau definirea mai corectă în Constituție a familiei. Trei milioane de români au semnat că acest subiect este unul important. Felul în care a fost organizat referendumul, pe repede înainte în doar trei săptămâni, lipsa de dezbatere pe acest subiect, boicotarea de către toate partidele politice, de către toți liderii politici și sigur, eșecul referendumului care era de așteptat, apoi declarațiile lui Klaus Iohannis, cum că cei care au susținut această modificare sunt niște oameni infatuați sau cum i-a numit, primitivi, arată faptul că avem un președinte care, nu numai că nu este garantul democrației în România, ba chiar îl deranjează democrația în România”, a adăugat Cătălin Ivan.

Referendumul pentru redefinirea familiei a fost invalidat în luna octombrie a anului 2018, din cauza neatingerii pragului legal de prezență de 30% necesar validării consultării populare.

Nu mă tem de niciun candidat, ei fug de dezbateri. L-aș întreba pe Iohannis ce îl recomandă

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – Cătălin Ivan a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că nu se teme de ceilalți candidați la prezidențiale, însă aceștia fug de dezbateri. El a adăugat că dacă ar avea o dezbatere electorală cu Klaus Iohannis l-ar întreba pe șeful statului ce îl recomandă pentru încă un mandat.

„Nu mă tem de niciun candidat. Îmi pare rău că nu avem dezbateri. Acești candidați fug de dezbatere. E o oportunitate imensă pentru România, măcar acum în campanie electorală, când cerem voturile românilor, să le spunem pentru ce, să venim cu soluții. Dacă am fi avut acum o dezbatere reală despre ce înseamnă societatea de astăzi, care sunt problemele și i-am fi avut la masă pe toți candidații…dar e imposibil, pentru că ei fug de dezbateri. Nu cred că avem vreun candidat periculos. Dimpotrivă, mie mi s-ar părea corect ca această participare să fie încurajată. Faptul că unii au bani de campanie electorală și își fac gratis campanie, iar ceilalți nu au nicio șansă să își facă cunoscut programul politic, în primul rând pierdem noi ca țară. Dacă nici în campanie nu discutăm, câștigă unul prin neprezentare”, a declarat Cătălin Ivan, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul ADN a afirmat că ar vrea să îl întrebe pe Klaus Iohannis ce îl recomandă pentru încă un mandat la Cotroceni.

„Ce îl recomandă, un singur lucru să spunpă, după cinci ani de mandat, luând Constituția. El nu își respectă nici măcar jurământul. Din tot ce prevede Cosntituția să luăm un lucru pe care l-a făcut pentru România ca să îl recomande pentru încă un mandat. Atât”, a subliniat Ivan.

Alegerile nu sunt libere.Voturile, numărate de STS, înțelegere între Iohannis și Dăncilă

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – Cătălin Ivan a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că alegerile nu sunt libere în România, iar la prezidențiale voturile vor fi numărate tot de STS, printr-o înțelegere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. El a adăugat că cine nu are partid în Parlament nu are nicio șansă.

„Venim astăzi și vorbim despre alegerile prezidențiale. Aceste alegeri nu sunt alegeri libere. Noi astăzi în România nu avem alegeri libere. Imaginea pe care o am când vorbesc despre aceste alegeri este imaginea unui teren de fotbal, unde sunt doar șase jucători, partidele parlamentare, care plimbă mingea de la unii la alții, dar doar ei. În jurul acestui teren de fotbal este un zid imens foarte bine păzit, astfel încât nimeni să nu intre în teren. Cine nu este astăzi în Parlament nu are nicio șansă, vorbesc de o cultă parlamentară, pentru că ei s-au înțeles între ei astfel încât să nu îi deranjeze nimeni altcineva. Plecând de la cine stabilește cine are voie și cine nu are voie să candideze. S-a dovedit că BEC este un organism, un birou de eliminare a candidaților incomozi. Acolo se face o primă triere”, a spus Cătălin Ivan, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul ADN la prezidențiale a adăugat că partidele parlamentare beneficiază de zeci de milioane de euro din bani publici pentru reclamă în campanie, astfel mesajul lor ajunge mult mai repede la oameni.

„Partidele parlamentare beneficiază de zeci de milioane de euro din bani publici, din banii noștri, bani pe care mai apoi îi decontează. Nu numai că fac campanie de zeci de milioane de euro din bani publici, dar primesc și bani înapoi, adică fac campanie gratis. Nu întâmplător, în precampanie, toată țara a fost acoperită de reclamă a partidelor care se află în Parlament. Nimeni altcineva nu a putut să își facă reclamă, pentru că noi toți ceilalți venim cu bani de acasă, care cum își găsește susținere. Românii află mesajele lor, evident. Și număratul voturilor, uitați-vă cine numără voturile în secțiile de vot din România. Tot aceste partide. Nimeni altcineva. Dacă mai picăm și noi să avem câte un reprezentant într-o secție de vot suntem norocoși. De la modul cum se stabilesc candidații, de la felul cum se face campanie politică în România, campanie electorală și la modul cum se numără voturile”, a subliniat Ivan.

El a sugerat că între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă este o înțelegere pentru a ajunge amândoi în turul doi.

„Un exemplu, STS-ul. La alegerile pentru PE au fost suspiciuni clare că STS a influențat număratul voturilor, vedeți cazul UDMR, care a avut în Iași, într-un sat uitat de lume, câteva zeci de voturi. Atunci PSD a ieșit și a spus că STS trebuie scos din ecuația aceasta pentru că a influențat votul. Astăzi STS este tot acolo. Voturile vor fi numărate și în această campanie tot de STS, pe o înțelegere evidentă între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Nu există democrație, nu sunt alegeri libere. Dar acest sistem trebuie înlocuit, de aceea ADN vine cu o alternativă la actuala clasă politică. Toate aceste lucruri vor fi atacate în Parlament și în instanță pentru a readuce democrația în România”, a conchis Ivan.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Știri boicotate de Prea Cartelului politico-mediatic „Să-l facem președinte pe Klaus Iohannis și în timp ce doarme!””

  • Barna-victima a sistemului securist? Nu, este produs al sistemului securist.
    Daca nu au fost manipulate vorurile, cum a fost posibil ca in judete unde practic nu exista maghiari -ex. Jud Olt – UDMR sa aiba 7% voturi?
    Gasiti voi o explicatie, eu nu pot

    • @adrian
      Ai niste baieti p-acilea care cred ca in Olt sunt majoritari ungurii. Iar STS-ul e fata mare. Si are si busuioc in par, mai mai!

    • Erau niște unguri care veniseră in … „excursie” la … Caracal, să vadă locul in care s-a răsturnat „carul cu proști” ! Nah!

    • De unde ai scos-o p-asta cu 7% voturi pentru UDMR in jud. Olt.? In Jud. Olt UDMR a avut 0,48%, jud. Dolj 0,52%, jud. Teleorman 0,42%, jud. Constanta 0,61%, jud. Tulcea 0,86%. Sursa este: https://www.roaep.ro/istoric/

  • De bun simt… Aka „common sense”.

    Singura aberatie pe care o vantura si Ivan si alti „inocenti” este cea cu STS-ul care fraudeaza rezultatele alegerilor. Tin minte ca ii dovedisem in 2009 lui Ciutacu ca, singur, in vreo doua ore de pus la treaba aritmetica elementara din clasele 1-2, centralizam PV-urile din sectiile de votare dintr-un judet intreg si stiam rezultatele din acel judet. De asta si reusea Videanu cu trupa lui ca la maxim, maxim doua ore de la terminarea numaratorii voturilor sa stie rezultatele nationale. Banalitati aritmetice.

    Asta nu inseamna ca nu se pot face fraude la vot. Dar fraudele se fac PANA LA (si inclusiv la) redactarea PV-urilor cu rezultatele din sectiile de votare. Dupa, totul este „crystal clear”. Iar STS-ul intra in joc dupa.

    • Chestia asta cu STS-ul care fraudeaza alegerile este, deja, un folclor de prost gust. Si este chiar jenant ca maestrul Cristoiu sustine aceasta aberatie ori de cate ori are ocazia.Rezultatele alegerilor se stabilesc in sectiile de votare si se consemneaza in procesele verbale care se intocmesc la nivelul fiecarei sectii.Daca se poate vorbi de frauda electorala , da, la acest nivel poate sa intervina frauda electorala.Corectitudinea numararii voturilor si intocmirii procesului verbal cu rezultatele votarii depinde de prestatia membrilor biroului sectiei de votare. Altfel, fiecare membru al biroului sectiei de votare poate solicita un exemplar al procesului verbal.De asemenea, procesele verbale scanate sunt postate pe site-ul BEC-ului, fiind publice. Astfel, intr-un timp foarte scurt, partidele politice pot sa-si faca propria numaratoare paralela. Au facut PSD si ALDE numaratoare paralela la alegerile europarlamentare?Binenteles!. Si au vazut ca numaratoarea lor paralela coincide cu rezultatele centralizate de STS. Dar, ca sa-si justifice cumva infrangerea rusinoasa, au declarat public ca n-au facut numaratoare paralela si ca STS-ul a modificat rezultatele alegerilor.Penibil si ar fi de ras daca n-ar fi de plans! Coborandu-ne la mintea PSD si ALDE inseamna ca in 2016 au castigat alegerile locale si parlamentare cu doar 46% tot din cauza STS ca, altfel, rezultatele reale se invarteau pe undeva pe la 90%?!

      • Sorinel, ai visat cumva, sau te-a … „împins” cineva, ori ceva, să devi avocatul „diavolului” ?
        Ar fi bine să-ți „revii”, sau, dacă nu da ne spui și nouă din ce film sunt
        „secvențele” de mai sus, unde „rulează”, și eventual dacă mai sunt … „bilete” !?!

        • Nu, nu sunt nicidecum avocatul ” diavolului”. Punctele mele de vedere se bazeaza pe o observare fina dar si obiectiva a realitatilor cotidiene. A pune tot ce se intampla pe seama unor conspiratii, asa cum face maestrul Cristoiu, este total gresit. Eu sunt unul dintre cei sub 5% care au votat cu ALDE la europarlamentare. PSD si ALDE au obtinut scorurile rusinoase pe mana lor, pentru ca nu au fost capabile sa demonteze propaganda negativa, pe alocuri mincinoasa, facuta de partidele de opozitie in frunte cu pseudo-presedintele republicii. Mai mult decat atat, ALDE nici nu s-a obosit foarte tare cu campania electorala pentru europarlamentare. Si, ca sa stai linistit, la prezidentiale nu voi vota cu niciunul dintre candidatii asazisei drepte politice, reprezentata de PNL, USR sau PMP.

          • Sorinele, nici kk n-ai mancat, nici gura nu-ti miroase..
            Afirmi intai ¨Coborandu-ne la mintea PSD si ALDE inseamna ca in 2016 au castigat alegerile locale si parlamentare…¨
            Iar p-orma zici: ¨Eu sunt unul dintre cei sub 5% care au votat cu ALDE…¨
            Hai, sa mori tu!!!

  • Odata intrati in kolhozul UE, orice bruma de suveranitate s-a topit. UE are interesul sa-si puna la butoane argati cat mai ascultatori pentru interesele sale. Alegerile sunt doar o manevra de prostit prostii si fraierit fraierii. Cel mai bun exemplu e Brexit. Poporul a ales, argatii UE fac tot posibilul sa nu se implineasca vointa poporului. Suntem deja in cusca si nimeni nu ne mai poate salva ca neam si tara.

    • Pentru cine stie cat de cat ce este, cum este organizata s, mai ales, cum functioneaza UE, e limpede ca v-ati lasat dus de vantul suveranismului pe campiile patriei.

      Din punctul meu de vedere, UE trece printr-o perioada foarte, foarte complicata, care va mai dura 4-6-maxim 10 ani. In felul asta, nu mai poate rezista. Ori i se pierd incet-incet substanta si miezul originare si se dilueaza, sfarsind prin a se dizolva, ori, dupa aparitia unui moment de cumpana, actorii primi vor constata ca singura sansa a UE de a continua sa vietuiasca este transformarea ei intr-o confederatie, in care subiectii ei de drept sa aiba puteri si dreptrui destul de extinse, dar care sa arate lumii din afara ei o fata si o voce unice.

      Ar fi multe de spus, argumente pro si contra de adus in dezbatere exista cu duiumul, dar… nu e locul aici si acum.

      Zi buna, tuturor!

      • Măi, da’ multe mai știi tu !?! Te-ai „intersectat”, (!!!)cumva, cu statu’ paralel ?

      • @alphas
        UE nu e decat al IV-lea Reich rebranduit, un fel de URSS 2.0. Daca nu crapa repede, o sa ne „bucuram” de „binefacerile” sale de o sa ne usture. Remember ce au zis ai batrani: lucru amestecat pute a c…at!

        • Man, eu nu sunt nici mama Omida, nici tata Omidoiu, ca sa stiu incotro vor merge lucrurile. Eu n-am vrut sa spun decat atat: in actualul context global UE nu reuseste sa fie decat o struto-camila incerta, despre care nu stii ce sa mai crezi. Asa ca intr-un fel ori altul trebuie sa se autodefineasca: ori merge spre auto-destructie (si atunci stim ca revenim la statele originare), ori merge spre o integrare mai mult ori mai putin profunda, ca sa poate supravietui. Eu, alt mesaj n-am!

  • Felicitari multe PT Dl Cristoiu. vanaturu e contra familiei traditionale….

  • Sistemul Securisto-Mafiot National si-a mobilizat impotriva lui Dan Barna si a Aliantei 2020 toti politrucii si lichele din presa, pe unii platindu-i sau promitandu-le functii, pe altii scapându-i de puscarie..!
    Printre cei din urma si Dan Andronic, care, dupa cum stim, a fost rasplatit chiar in precampania pentru prezidentiale cu ..o achitare..! Toate perierile lui dese si vârtoase din ultimele luni in dosul nadragilor lui Iohannis si ale gastii de cocalari vopsiti , smenari albiti si pitipoance trecute care-si spun ”liberali”, toate atacurile la adresa Aliantei 2020 si a liderilor ei, precum si faptul ca a facut din Evenimentul Zilei in doar cateva zile luni gazeta de perete a mafiei iohannist-securistice, au dat rezultaul asteptat – Dan Andronic a fost facut scapat de puscarie de limbricii din Justitie ai Noii Securitati – aripa iohannist-liberala. Nu spun ca Dan Andronic era vinovat de ceva…! Spun doar ca , spre deosebile de alti oameni nevinovati care au refuzat sa pactizeze cu Noua Securitate in interesul mazetei ei Klaus Iohannis si au platit cu ani de puscarie ”nesupunerea” lor, Dan Andronic a pupat cat, cand si unde a trebuit si a scapat de bulau …! Deocamdata..! Cineva, un amic virtual disporean din Toronto, ma intreba..șugubăț, daca Dan Andronc s-a inscris in PNL..? Pentru ca, spunea el, il prinde de minune imaginea dobandita in ultimle luni, cea de limbău propagandist iohannist..! Sau , se intreba el in continuare, cine stie?, poate il obliga ”onoarea si demnitatea” de ”jurnalist deontolog” sa dea frumos din coadă pe langa Iohannis si cocalarii liberali, drept recunostiință ca mafiotii iohannisti in robe de magistrati l-au scapat de puscarie, nu inainte insa de a-i pune conditia de a-i peria cat mai des si mai vârtos pe Iohannis, pe smenarii, cocalarii albiti si pitipoancele tracute care-si zic ”liberali”, si pe cei din gasca de sereisti, procurori si judecatori care i-au ”clasat” cele 17 dosare penale si mărețului teuton mioritic din Sibiu..! La vremea respectiva am cerut acceptul prietenului din Toronto sa ma inspir din e-mailul lui pentru a posta un scurt comentariu pe tema asta si mi l-a dat..Si am postat:)) ”De-a dracu” am postat chiar si in evz. ro..!:) Chiar si cristoiublog.ro..! 🙂 Si a ramas afisat peste tot, chestie care ma face sa cred ca nu toata lumea de la evz.ro e de acord cu ceea ce face politrucul Dan Andronic si cativa dintre ”deontologii” de la ziar aflati in simbria lui..!

    • Felicitari

    • Ești un „vânzător de iluzii”, nu un vânător,
      bro, dacă tu chiar crezi ceea ce ai scris !
      Probabil în subconștientul tău România ar trebui sa fie un fel de Piața Victoriei, ceva mai mare, in care sa nu aibă acces decât „românii buni”, românii „aliați” (!!!), sau „tradiționalii” … LGBTT !
      Ăștia ar fi, n’așa, … ROMÂNII (I) LUMINAȚI !!! Că doar nu degeaba își folosesc „luminițele” smartphone-urilor !
      Cât despre ceilalți români, care ar fi „răi”, n-avem nevoie, dar nici nu ne interesează soarta lor !
      Tine minte un lucru, bro :
      BARNA E TOT ATÂT DE VINOVAT, DACA NU MAI MULT, CA SI DRAGNEA, CARE E IN PUȘCĂRIE !!! C’AȘA-I IN … DEMOCRAȚIE !!! Am spus „tot atât”, din bun simț, dar adevărul este cu totul altul!
      Pun PARIU, că OLAF – DLAF vor afla toate „amănuntele”, iar „girafa cu ochelari” va fi nevoit să … ABANDONEZE !!!

    • @Vanatoru’
      Bre, daca matale crezi ca alde Barna & co sunt facuti din aluat mesianic, ori esti naiv, ori vrei sa ne prostesti in fata. Ghinionu’ lu’ talica e ca mai suntem cate unii care n-am deschis ochisorii ieri si am mai vazut javre la viata noastra. Hai sa vanatoresti bine, da’ mai taie din coada vulpii!

    • Eu stiu cam asa: cand pleci la lupta electorala cu un handicap major si vrei cu adevarat sa razbati, ai grija mai ales la doua lucruri: 1.) sa iti alegi un vector purtator de mesaj greu atacabil, care 2.) sa aiba carisma si resurse solide de comunicator si, cand este cazul, de incasator. Ca la box: ca sa devii campion, conteaza sa stii sa dai, dar, mai ales, sa primesti si, cand primesti, sa ripostezi!

      Are Barna calitatile astea? Cumva l-a pus candidat sistemul tenebros? Si atunci, de ce acuzati sistemul pentru naivitatea si mintile necoapte din Alianta?

  • Congresul al XXII- lea început pe 17 octombrie 1961 aduce noi critici la adresa lui Stalin. Hruşciov îi critică în mod deschis la Congres pe Molotov, Kaganovici şi Voroşilov(„gruparea antipartinică”). În unanimitate, Congresul hotărăşte că sarcofagul cu sicriul lui Stalin să fie scos din Mausoleul lui Lenin, după ce o veche comunistă, din 1902, victimă a Mării Terori, Dora Lazurkina, luând cuvântul la Congres, spune că stătuse de vorbă cu Lenin care i se plânsese: „Nu-mi place să stau lângă Stalin, care adus atâta nenorocire în partidul nostru” . Sarcofagul lui Stalin este scos din Mausoleu şi pus într-o groapă din spate care a fost acoperită cu câteva camioane de ciment.
    La Congres Hruşciov îl atacă pe conducătorul stalinist din Albania, Enver Hoxha, pentru menţinerea cultului personalităţii, ţintindu-l pe Mao, liderul comunist chinez, prieten al conducătorului comunist albanez. Conducerea partidului era pentru destalinizare, chiar şeful KGB , Șelepin ( poreclit Șurik cel de fier), mai apoi membru în Prezidiu, îl atacă vehement pe Stalin la Congres. Se pare că aceeaşi conducere, inclusiv Șelepin, se pregătea să-l debarce pe Hruşciov; pensionarea lui Hruşciov are loc la şedinţa din 13 octombrie 1964, unde prim – secretar este ales Brejnev şi prim – ministru Kosighin.
    După Congres apare în Pravda poemul Urmaşii lui Stalin de Evtușenko şi apoi în 1962, O zi din viaţa Lui Ivan Denisovici de Soljeniţîn. Chiar dacă pe plan intern era adeptul destalinizării, Hruşciov, pe plan extern făcea totul pentru menţinerea lagărului comunist: „Chiar a doua zi, pe 22 octombrie 1962, preşedintele Kenedy a dezvăluit lumii că Hruşciov a trimis în taină rachete în Cuba.”

    • Kenedy ăsta, al tău, o fi „altul”, sau e chiar cel cu doi „n” ? (Kennedy !)
      In rest, ce să spun decât că nu e decât un copy-paste, după Google !

  • Nu că vreau că să mă laud,
    Nici nu voi să vă-nspăimânt,
    Dar despre acest … TSUNAMI
    Nu s-a spus niciun … „cuvânt” !https://www.economica.net/proteste-in-catalonia-platforma-de-mobilizare-tsunami-democratic-inchisa-de-autoritati-ar-avea-un-server-la-bucuresti-presa_175283.html

    • Si ce e nou sub soare? Au iesit mai multi acum doi ani…
      Sunt jumate independentisti, jumate constitutionalisti..decat ca #rezist sunt mai zgomotosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *