Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Sunt proteste spontane, naturale, nestârnite, nefinanțate și nepromovate intens

Cei care au ieșit în stradă zilele astea protestează față de măsurile de tip pușcărie care le-au înghețat viața, visele și voința de a trăi, dar și contra corporațiilor care le-au distrus treptat locurile de muncă și șansele de a face niște venituri dintr-o activitate oarecare. Șomajul extrem este cel mai grav și răspândit în rândurile celor cu vârsta de sub 30 de ani, cei care au ieșit în număr foarte mare în stradă.

Dar se protestează, mai ales, contra statului – gardian de penitenciar și amic la cataramă al corporațiilor. Statul român de sub talpa lui Werner, a lui Cîțu, a lui Orban și a lui Arafat este un stat care le asigură marilor corporații nu numai câștiguri fabuloase, în timp ce falimentează și trimite în șomaj și sărăcie tot restul lumii, ci și monopoluri, rente și privilegii neo-feudale, regim fiscal paradisiac, iertări de datorii și chiar ajutoare de stat oferite cu mărinimie pe seama sărăciei și a îndatorării noastre pe decenii de acum încolo. Datorii făcute nebunește de iresponsabilul Cîțu, cel care ieșea la protestul “educaților” din august 2018 cu un tricou pe care scria “nu luăm prizonieri”, evident, cu haștag.

Este ceva profund și organic aici, o trezire împotriva capitalismului low road practicat în România, care este o combinație toxică de comunism centralist cu fascism corporatist și accente hitleriste. Un iacobinism sanitar-milițienesc cu evidente tușe totalitariste.

Ce vedem pe internet și la tv zilele astea seamănă izbitor cu protestele vestelor galbene din Franța, care tind tot către un capitalism high road, anti-globalist și suveranist.

Și, cel mai important, sunt proteste spontane, naturale, nestârnite, nefinanțate și nepromovate intens la tv de nicio organizație militantă globalistă sau progresistă.

Vă spun, lumea se schimbă, în sfârșit. Noua normalitate și marea resetare vor fi curând aruncate la lada de gunoi a istoriei. (Sursa: Facebook. Gheorghe Piperea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Sunt proteste spontane, naturale, nestârnite, nefinanțate și nepromovate intens”

  • Stimate Domnule Cristoiu,
    Multumesc ptr perla de adevar de la cafea-la mine e dimineata, sunt cu sufletul in strada,la voi, cum sunt si in realitate la manifestatiile din Québec, unde traiesc de 21 de ani.
    Aici, majoritatea au o incredere oarba in guverne, instructia precara si superficiala, spalarea creierelor, disolutia familiala, istoria lor fara evenimente sangeroase recent, etc au ca rezultat un somn profund, din care se trezesc sa injure marile mase de oameni care manifesteaza rar, cer voie, unii din ei au masca si numai ca nu cantam hare hare… in cate o sambata, foarte rar,rad tortionarii de noi masiv!!!
    E perfect ce face Doamna Sosoaca, asa trebuie sa se desfasoare o manif, sa existe un avocat in strada care sa aprinda scanteia cu litera legii, in orice tara, in orice grup, ca juristul de la Universitate care a castigat revolutia deja, cand cei trei jandarmi au plecat fara sa sancrioneze micul grup de ‘recalcitranti’ nocturni si masele au navalit, comfortabil, din toate partile apoi!
    Lumea e cu ochii acolo! Si daca se gaesc cativa hackers patrioti sa scoata COMUNICATIILE GUVERNULUI CU OMS, ROMANIA IESE COMPLET IN STRADA! Instantaneu!
    Rectific, LUMEA TOATA iese in strada, ne trebuie o tara mica, dezordonata, imprevizibila, cu ceva credinta in Dzeu si unde familia inca se tine impreuna, cu guvern lenes, incompetent si multa diviziune – asta e ROMANIA! In acest moment, dezastrul nostru e avantaj competitiv unic in lume!
    De aia acolo doctorii vorbesc deja liber Iar aici, in Canada, in pragmatismul lor, inca tac, solidar, crimele! Indisciplina fata de colegiul criminal al medicilor e de neconceput oriunde,in afara Romaniei!
    Unde sunt hackerii romani?
    Ii umplem de bani, faceti apel, toata lumea o sa cotizeze!Comunicatiile ancestor calai de Neam cu OMS! Destul si ptr un IQ 30 sa priceapa planul diabolic!
    Si porcii imbuibati de la patriarhie, in strada cu icoanele, nesimtitii, le scriu in fiecare zi, ce mai asteapta?
    Hai Romania!
    Sa va dea Dzeu multa sanatate!
    Cu mult respect,
    Monica Onit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *