Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Supărare

Nelu Norocea din Vintileasa Deal e supărat rău de tot în dimineaţa asta. A înjurat-o pe nevastă-sa, care, oricum e o mototoală, i-a ars cîinelui un picior în burtă, pentru că se ţinea de el, ca prostu’, să-i dea ceva, deşi pînă şi un chior şi-ar fi dat seama că n-avea ce.
Avea motive să fie cu fundu-n sus.

Stabilise cu Ghiniţă Balaban, din Vidra de Mijloc, să dea o fugă pînă în Italia. Nu voia să stea mai mult de o noapte. De aia, luase cu el, într-o pungă de plastic, doar o pereche de izmene şi un cîrnat de un metru. L-a aşteptat aseară o grămadă, în piaţa din Centru, cu punga în mînă şi un şiret de la bascheţi desfăcut, întrucît îi fusese lene să se aplece.
Ăla l-a ocolit însă, luînd-o prin Loviştea.

Cînd l-a căutat pe mobil, era deja la Belgrad, unde făcea tîmpit, în româneşte, un poliţist sîrb, care nu înţelegea nimic, desigur.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Supărare”

  • Hmm… dilema zaludei… pai, Norocea din nascare, si-a potolit foamea cu carnatul pe traseu ( doar tot il luase la plimbare… ) sau l-a returnat nevestei? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *