Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Țara arde…și Zelenska pozează!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Țara arde…și Zelenska pozează!”

 • Zelenska nu este singura „poznase” (vine de la „poza”).
  Mai jos (link) se pot vedea oamnei fericiti, in Kiew, care isi exprima bucuria si entuziasmul, dupa ce au facut o vizita plina de „succesuri” pe un front amenajat pentru vizitatori.
  Acesti vizitatori bine dispusi, cu sampania in mana, sunt ( de la stanga la dreapta):
  Nancy Faeser (SPD- Partidul Sscialdemocrat German): ministra germana de interne,
  Anka Feldhus, ambasadoarea RFG in Ucraina,
  Vitali Klitschko (fost campionde box), primaril Kiewului,
  Hubertus Heil, ministrul german al muncii.

  https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2022/faeser-und-heil-ukraine/

  PS. Am citit in ceva ziar (o fi FAKE?), ca s-ar chiar organiza vizite turistice la frontul din Ucraina!!! Mie nu-mi vine sa pot crede!!! dar dupa ce vedem, mai nou, pare ca motivele fotografice, ce simbolizeaza frontul, ar avea cautare in anumite cercuri socio-politice. Oare o fi asta si pe placul celora care CHIAR MOR de gloante adevarate? As vrea s stiu ce-or zice ei de figuratia de scena, cu costume de razboinici, proaspat calcate, cu ochelari moderni de soare si buze insiliconate din belsug….Mai ce cool este razboiul!

 • Atenție este vorba de revista care apare doar in Ucraina
  Trebuie ținut însă cont de faptul ca 3/4 din țara duce o viața perfect normala ca la mărimea Ucrainei ceea ce se întîmplă in sud-est este cam cum simțeam noi la București bombardarea Belgradului
  Posturile de tv germane au Corespondenți nu numai la Kiev dar și in restul teritoriului aprope de linia frontului
  Dacă in Februarie Martie transmiteau cu veste antiglonț îmbrăcați azi nici nu se mai feresc ca in fundal sa aibă o terasa cu mese in strada pline
  In opinia mea vizita doamnei in America a fost nu numai pentru a cere arme ci și azil politic iar acesta apariție in revista probabil bine platita poate sa contribuie și ea la rotunjirea veniturilor familiei Anaful lor nu cred ca o sa-i întrebe cit au încasat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *