Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat și s-a autosuspendat din PSD după ce DNA a cerut ridicarea imunității acestuia

Teama de boală a devenit boală, mai gravă decât boala

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat la emisiunea lui Marius Tucă, „Ultima oră” de luni, 18 mai 2020, concluziile unui sondaj IRES potrivit căruia 8 din 10 români ar renunța la drepturile și libertățile lor. „Teama de boală a devenit boală, mai gravă decât boală”, a spus jurnalistul. El a adăugat că, într-adevăr, oamenii pun pe primul plan siguranța deoarece „psihoza indusă de presă și medici i-a făcut pe oameni să aibă această atitudine”.

Ion Cristoiu a explicat că „România postdecembristă este o țară asistată, că oamenii sunt convinși că trebuie să stea pe cuptor, că le dă statul”.
Jurnalistul a vorbit și despre necesitatea punerii accentului pe turism în această perioadă: „Se poate profita de turismul intern. Toate țările din jur încep să le facă românilor cu ochiul, să-i ademenească să cumpere vacanțe. S-ar putea face circuite plătite integral de stat în România, dar la noi nu există mașinărie de turism. Anul acesta, pentru prima dată, românii ar putea dobândi gustul de România”.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog