Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Teorii ale conspirației care s-au adeverit, dovada că orice este posibil

Se spune că adevărul este mai ciudat decât ficțiunea. Nu este o minciună, toate aceste așa-numite teorii ale conspirației” s-au dovedit a fi adevărate. Începem cu „dreptatea cu jumătate de măsură”, în cazul naziștilor. După cel de-al Doilea Război Mondial, Statele Unite au creat o agenție secretă, Joint Intelligence Objective Agency, în cadrul căreia au adus peste 1.600 de oameni de știință, ingineri și tehnicieni germani, dintre care cei mai mulți aveau legături directe cu Partidul Nazist, pentru a lucra pentru guvern. Cunoscută sub numele de Operațiunea Paperclip, scopul principal al acesteia era ca SUA să obțină un avantaj în Războiul Rece.

Trecem la Biserica Scientologică, care nu dorea să fie consemnat ceva rău despre instituție și a recurs la mijloace criminale pentru a împiedica acest lucru. Operațiunea „Albă ca Zăpada” a inclus aproximativ 5.000 de agenți sub acoperire ai membrilor Bisericii care s-au infiltrat în 136 de agenții guvernamentale pentru a șterge înregistrările nefavorabile despre Scientologie și fondatorul acesteia, L. Ron Hubbard.

Proiectul MKultra, cunoscut și ca programul de control al minții al CIA, a durat aproximativ 20 de ani și a fost o modalitate aprobată de agenție de a efectua experimente pe subiecți umani. Cel mai faimos este faptul că au administrat LSD oamenilor „subiecți neștiutori în situații sociale”. Pentru a administra aceste teste, nu era disponibil personal medical, de multe ori, acest lucru a dus la îmbolnăvirea subiecților timp de mai multe zile.

Înscenarea din Golful Tonkin a contribuit la implicarea totală a Statelor Unite în războiul din Vietnam. Inițial, Agenția Națională de Securitate a susținut că Marina Nord-Vietnameză a lansat torpile spre USS Maddox la data de 4 august, 1964. Însă, ceea ce s-a descoperit ulterior au fost „fantomele Tokin” (adică imagini radar false) și nicio dovadă a bărcilor. Dar asta nu a contat, pentru că atacul din Golful Tonkin nu a avut loc niciodată, ci a fost folosit drept scuză pentru justificarea războiului dintre Statele Unite și Vietnamului de Nord.

În fiecare iulie, unii dintre cei mai bogați și mai puternici oameni din lume se îndreaptă spre Bohemian Grove, un camping de 2.700 de acri din California (1100 de hectare), pentru a participa la o serie de ceremonii secrete care presupun costume, teatru și muzică. Clubul include foști președinți ai SUA, magnați ai petrolului și alți lideri de afaceri care urinează pe arbori, în grup. Fostul președinte Bill Clinton i-a spus odată unui interlocutor: „Clubul Boemiei! Ați spus clubul boemilor? Acolo se duc toți republicanii ăia bogați și stau dezbrăcați în fața copacilor sequoia, nu? Nu am fost niciodată la clubul Boemiei, dar tu ar trebui să mergi. Ar fi bine pentru tine. Ai lua aer proaspăt.”

Hotărâtă să submineze guvernele comuniste, CIA a dat 1,7 milioane de dolari pe an refugiaților tibetani în eforturile lor împotriva Chinei. Această sumă includea, de asemenea, plăți către Dalai Lama, care se ridicau la 180.000 de dolari pe an. Scopul programului, explicat într-un memoriu scris de către oficiali ai serviciilor de informații americane, era de a menține viu conceptul politic al unui Tibet autonom în Tibet și în rândul națiunilor străine, în principal în India, și de a crea o capacitate de rezistență împotriva unor posibile evoluții politice în interiorul Chinei comuniste.

În cărțile de istorie se vorbește despre John Wilkes-Booth ca fiind cel care l-a ucis pe președintele Abraham Lincoln. Dar se pare că nu a acționat singur. S-a descoperit că alte nouă persoane l-au ajutat pe Wilkes-Booth, într-un fel sau altul, inclusiv o femeie pe nume Mary Surratt, care a fost prima femeie executată de Statele Unite. „Proiectul Sunshine” nu sună atât de însorit atunci când afli despre ce este vorba.

În anii 1950, guvernul american a colectat, în secret, țesut uman, în principal de la cadavre, fără permisiunea rudelor apropiate. Scopul era de a monitoriza efectele precipitațiilor radioactive rezultate în urma testelor cu arme nucleare. Mai mult de 1.500 de mostre (multe dintre ele fiind bebeluși) au fost adunate în întreaga lume. Dr. Willard Libby, cercetător și membru al comisiei, este citat spunând: „Nu știu cum să le obținem (mostre umane), dar spun că este o chestiune de primă importanță să le obținem și în special de la grupa de vârstă tânără. Așadar, probele umane sunt de primă importanță, iar dacă cineva știe cum să facă o treabă bună în materie de prelevare de cadavre, își va servi cu adevărat țara.”

La mijlocul anilor 1980, compania farmaceutică Bayer a descoperit că medicamentul lor pentru coagularea sângelui pentru hemofilici prezenta un risc ridicat de transmitere a SIDA. Au remediat problema în 1984, dar nu au retras produsul periculos de pe piață. În schimb, l-au vândut în Asia și America Latină, în timp ce Europa și Statele Unite au primit versiunea mai nouă.

La 10 octombrie 1990, o fată de 15 ani, cunoscută doar sub numele de Nayirah, a depus o mărturie, cu ochii plini de lacrimi, în fața Congresului american, în care a relatat un eveniment terifiant. Ea a spus că a fost martoră la faptul că soldații irakieni au scos bebelușii din incubatoare într-un spital din Kuweit, au luat incubatoarele și apoi au lăsat copiii să moară. Această descriere sfâșietoare a ajutat SUA să-și justifice decizia de a susține Kuweitul în Războiul din Golf. Dar mărturia lui Nayirah s-a dovedit a fi falsă. Ea era de fapt fiica lui Saud Al-Sabah, ambasadorul kuweitian în Statele Unite.

Studiul Tuskegee asupra sifilisului este unul dintre cele mai infame studii clinice din istoria Americii. Desfășurat între anii 1932 și 1972, acesta a observat evoluția naturală a sifilisului la bărbații de culoare din Alabama rurală. Din nefericire, acest lucru nu a fost cunoscut de cei implicați în studiu, ei credeau că beneficiază de asistență medicală gratuită din partea guvernului. Din păcate, 30 de participanți au murit din cauza sifilisului, alți 100 au decedat din cauza complicațiilor aferente, cel puțin 50 de cupluri au fost diagnosticate cu această boală, iar boala a fost transmisă la naștere la 20 copii. Iar aceste cifre vin de la nivel oficial, doar Dumnezeu știe cât de grav a fost cu adevărat.

Bohemian Grove și celebra Bufniță. Fotografie: Archive.org


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Teorii ale conspirației care s-au adeverit, dovada că orice este posibil”

  • Diferenta dintre teoria conspiratiei si realitate e de cca sase luni. Verificat! Dar ca sa poti vedea acest lucru, trebuie sa ai ceva deasupra gatului, ceva mai mult decat o nuca.

  • -Înscenarea din Golful Tonkin-facuta de taticu lu Jim Morrison The Doors nu the windows,admiralu(!).
    si,pentru toate fanele de toate varstele,o poza mai putin cunoscuta:
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Bonhommerichard.jpg
    (nu e un animal-e chiar jimmy boy din profil!)
    -ai scapat bomba,”mortul zilei”,poza cu Colin Powell cu flaconu de „antrax irakian” in fatza Congresului
    (la 4 ore dupa 11 septembrie maxtor avea alternativa conspiratziei din sursa independenta,
    independenta de conspiratori,nu va ganditzi la prostioare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *