Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Titus Corlățean: „Iohannis trebuie să aleagă azi între Guvernul Său și siguranța românilor în fața pandemiei”

„Iohannis trebuie să aleagă azi între Guvernul Său și siguranța românilor în fața pandemiei. După un an de guvernare, după ce au avut toate pârghiile legale, toate stările de urgență și de alertă, după ce și-au pus toate coafezele, chelnerii și cioclii la conducerea spitalelor este revoltător ca Iohannis să caute alți vinovați în afară de Orban și Tătaru!
Iohannis trebuie să aplice aceeași măsură ca în cazul Colectiv. Altfel, ar demonstra ca joacă politic această tragedie!
Românii așteaptă ca azi Klaus Werner Iohannis sa ceara demisia Premierului Orban, ministrului Sănătății, Tătaru, și a Guvernului PNL!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *