Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Toată lumea merge la Amman, în frunte cu George Maior

La solicitarea lui Raed Arafat și la invitaţia omologului său iordanian, ministrul de Externe român Bogdan Aurescu a fost duminică, 4 aprilie, în vizită la Amman. Constatăm cu surprindere că unul din polii de interes ai diplomatiei române a devenit Iordania!

După ce i-a asigurat fostului ambasador in SUA George Maior, un refugiu cald in Iordania, astazi Bogdan Aurescu isi aminteste că prezența sa la Amman, exact acum cand situatia politică de acolo este neclară, a devenit obligatorie!

Ne întrebăm dacă nu cumva Raed Arafat, deplasat la Amman in toiul manifestatiilor ce au cuprins toată țara, își trafichează (cumpară) influența în folosul unor interese ciudate, ale caror efecte ne scapă? A primit Aurescu sarcina de a-l salva pe Arafat? Seamănă cu episodul sufrageriei lui Oprea!

Oare este nevoie de o plângere sau DNA se poate sesiza din oficiu? Alții au fost trimiși in judecată pe suspiciunea fără probe de trafic sau cumparare de influență. (Dănuț Pop președinte PER)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *