Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Top procente. Primarii din Jurilovca, Buzău și Cluj-Napoca, greu de învins

Trei foști primari au câștigat alegerile cu peste 70% din voturile alegătorilor.
Este vorba despre Eugen Ion (PSD), primarul din Jurilocva, județul Tulcea, Constantin Toma (PSD) din Buzău și Emil Boc (PNL) din Cluj Napoca.

„87%. Vă mulțumesc tuturor!
Mă înclin cu respect în fața dvs., a celor care ați ales să continuăm împreună încă patru ani!
Ca întotdeauna, vă asigur că voi fi un primar al tuturor locuitorilor, chiar și al celor care nu m-au votat. Am speranța că la următoarele alegeri și aceștia se vor convinge și vor ști să facă diferența dintre fapte și promisiuni!
Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit la vot!
Cu aceste rezultate am dovedit că Sălcioara, Jurilovca și Vișina reprezintă cu adevărat o singură comunitate puternică și unită, care știe să respecte și să aprecieze munca, înainte de toate”, a declarat Eugen Ion.

Constantin Toma (PSD) a fost reales primar al municipiului Buzău. „Vă mulțumesc din suflet că ați votat echipa mea de consilieri și pe mine ca primar, cu niște procente istorice pentru Buzău! Iar cu peste 78% voturi din partea dumneavoastră pentru primar, sunt pe primul loc pe țară”, a declarat, luni dimineața, Constantin Toma.

În Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL) a obținut 74,76% din voturile alegătorilor.
„În urma acestui uriaş vot de încredere, simt o responsabilitate mai mare ca niciodată şi tot ce ţine de mine va fi întreprins pentru a nu vă dezamăgi şi pentru a menţine Clujul pe primul loc!”, a spus Emil Boc.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii