Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Totuși, nu bețivii sunt problema noastră. Tâmpiții și javrele sunt

Franța, Germania și alte țări au primit verde pentru acest PNNR fără nicio condiționare. De ce? Tocmai pentru că se numesc Franța și Germania și pentru că nu au un Ghină, care el însuși a propus ca România să aibă acces la bani exclusiv sub condiția efectuării unor reforme în justiție. Ce înseamnă asta? Foarte posibil că nu vom lua niciun ban. Nu vorbim aici că vom accesa banii în octombrie, cu un decalaj mare față de celelalte state care deja sunt cu mâinile până la claviculă în cuferele de bani primiți, nu, se conturează foarte clar situația în care vom primi zero lei. Zero, că doar avem la butoane ministrul „zero fonduri” , fie-i numele uitat și stigmatizat.
Cum e posibil așa ceva? Cum stăm toți și ne uităm senini la niște nimeni în drum care ne-au confiscat și prezentul, dar, mai ales, viitorul? Banii ăștia din PNNR sunt ai unui partid anume? Sunt o afacere privată? Ne face Ghinea Ghină vreo favoare? Nuu! Este o chestiune de securitate națională și ne privește pe toți, în măsura în care intenționăm să mai trăim aici, noi și copiii noștri. Și atunci? Sigur că o parte din bani se întorcea la șmecherii lor, de pe aici, de peste gard, dar, fiți siguri, ceva rămânea și aici. O coșmelie, o treabă, un cablu, o priză, ceva rămânea… Există și varianta să facem tot ce propun trotineții pentru a obține banii, dar asta deja echivalează cu confiscarea unui program de ajutor pentru ȚARĂ și folosirea banilor pentru executarea unei agende de partid. Agenda lor nu se suprapune (deloc!!!) cu interesul național, ce o mai însemna interes național zilele acestea, și are în vedere obiectivele tulburi și obscure ale progresismului.
Acești bani ar fi trebuit să fie un plus față de fondurile europene ordinare, cele folosite până acum, în absența acestui PNNR, care reprezintă un tip de fond unic, excepțional. Mai vorbește cineva despre absorbția acestor fonduri? Bine, ministrul acesta măiastru s-a remarcat în guvernul Cioloș pentru zero absorbție. Răspunsul rezidă în întrebare. Aș putea să cred că vorbim despre incompetență, totuși nu sunt atât de naivă. Este o incompetență simulată, în simbioză perfectă cu o imbecilitate nativă.
Ne prăbușim! De la toamnă, vom începe căderea necontrolată. Între timp, ne distrăm ca niște nebuni cu discuții despre aventurile lui Captain America din studenție. Înțeleg că și domnul Sică Ronaldo a fost turnat că a condus beat o ședință de guvern. Bun, judecând după valoarea guvernului Orban, cred că era o practică regulată. Așa se explică multe. Tot.
Totuși, nu bețivii sunt problema noastră. Tâmpiții și javrele sunt. Băutura este partea benignă a tărășeniei ăsteia numită țară și guvernarea ei. Mai și merităm!
Știe cineva? Madame de Balamuc a revenit? Mucușor? Dacă vorbim de reformarea justiției, useriștii au ocazia unică să înceapă reformarea ei prin instrumentarea cazului alegerilor de la Sectorul 1. Hai, mă, că am glumit! Ponta, demisia! (Sursa: Facebook Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Totuși, nu bețivii sunt problema noastră. Tâmpiții și javrele sunt”

  • Javre si inbecili avem , mai ales in noua >clasa politica>. Oricum cei de pe Trotinete vor realiza , acum sau maine , cat rau au facut parintilor !

    • Aiurea, nu vor realiza nimic. Pentru aia doar pierderea telefonului si a rucsacelului cu apica ar fi o catastrofa. In rest sunt doar teleghidati. Incearca sa legi doua vorbe cu ei si iti trece subito cheful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *