Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Trafic de influență în curtea TVR? Cum au făcut unii potecă la USR și PNL pentru a fi pe „lista scurtă”

Bula(i) de la USR cere desființarea TVR, că dacă TVR nu a ajuns la USR nu e bună de nimic, nu mai poate fi reformată și trebuie închisă! Treaba lui dacă atât înțelege! Dar nu pot să nu observ o ironie din interiorul instituției, pe care foarte multă lume a sesizat-o în aceste zile și pe care v-o împărtășesc și vouă pentru că este mult prea tare! Așadar, BREAKING NEWS!

De când cu nouă coaliție de guvernare câțiva “colegi” au făcut potecă la USR și cu precădere la Bula(i)! Merg, mă rog, mergeau la Bula(i) că la Pasă! Și-i turnau vrute și nevrute și se văitau și se jeleau și veneau și cu soluția la năpasta! Ei! Ei erau SOLUȚIA! Ei aveau să salveze TVR dacă vor fi numiți Președinte al Televiziunii! Și nu doar atât, n-au încercat doar cu vorba ci și cu fapta! Pentru a-și dovedi loialitatea și devotamentul au pus la bătaie emisiunile Postului Public pe care le produc sau prezintă! Și au început să curgă ode pentru USR! Erau emisiuni fluviu, construite doar în jurul miniștrilor USR sau a celor din conducerea partidului! Și uite așa, pe măsură ce oda creștea, creștea și promisiunea și “colegii” se făleau, din ce în ce mai zgomotos prin curtea TVR, cum sunt pe “lista scurtă” a USR! Mergeau până întra-acolo încât “sechestrau” invitații de la alte emisiuni care puteau să pună o vorba bună pentru viitoarea conducere, antamau interviuri și blocau interviuri, inclusiv pentru alte producții doar-doar or ajunge față în față cu mai marii USR-PLUS! Până într-o zi când PNL a zis că e interesat el de TVR! Și lumea lor s-a prăbușit! Dar s-au montat repede “colegii”, s-au mobilizat și au luat-o și mai motivați de la capăt! A început din nou “campania electorală”! Au plecat “colegii” în pelerinaj pe la birourile parlamentare, pe la sedii de partid, au început să-și reseteze editorial emisiunile și să închide ode PNL-ului acum, miniștrilor și secretarilor de stat liberali! După fiecare interviu “colegii” cereau asistenților de cabinet “câteva minute cu domnul ministru” și acolo începea din nou melodia cântată pe vremuri sub balconul USR! Și uită așa, acum sunt pe “lista scurtă” a PNL, “colegii”, spun ei mândri! De deontologie nu ne mai împiedicăm, dar am totuși o întrebare pentru cei din Comisia de Etică a TVR!? E principial să tranzacționezi timpii de emisie ai Televiziunii Publice pentru interese personale? E moral să inviți în emisiuni doar oameni politici care te pot ajuta pe ține să obții beneficii personale directe! Pentru că toată lumea din interior vede asta! Și în final, o întrebare deschisă către alte instituții ale statului! E legal să tranzacționezi timpii de emisie ai TELEVIZIUNII PUBLICE doar pentru a-ți negocia sinecuri și avantaje personale, în calitate de jurnalist aflat, totuși, în slujba cetățeanului la TELEVIZIUNEA LUI? Nu cumva poate fi încadrat asta la “trafic de influență”? Expunere mediatică vs. promovare politică la TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ!? Cam așa arată TVR în aceste vremuri de REFORMA ȘI RESETARE! Noi ne revedem mâine seară, de la 21.00, la Romania9! Pe curând! (Ionuț Cristache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Trafic de influență în curtea TVR? Cum au făcut unii potecă la USR și PNL pentru a fi pe „lista scurtă””

  • Pai daca nu slugile lor, atunci cine? Reteta e veche, din 1937 incoace se recruteaza la fel noile cadre.
    Dumneavoastra, domnule Cristache, ati prevazut rezultatul cu cel putin un minut inaintea altora, iar acest lucru va va fi de folos la noul proiect profesional.
    Se pare ca acum jurnalistii exceptionali reusesc individual, fara inregimentare in regulile rigide ale ideologiei de redactie a ‘patronului carnatar’ (vorba maestrului Cristoiu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *