Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Trăiască mica diferență!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Trăiască mica diferență!”

 • in cazul in care Computerul Cuantic e identificat ca fiind ‘scara pana la Cer ‘ si celelalte dinamici se reconfigureaza, ele vazandu se, prin urmare, prin noii ochelari.

  vremurile de acum se aseamana cu cele de pe vremea Babilonului, ca si atunci s a manifestat o ‘scara pana la Cer’, in fapt Turnul Babel.

  odata identificata manifestarea noului Turn Babel…si celelalte chestii vor fi privite…mai in adancime, ca nu e de colea sa descoperi un Turn Babel, adica un Perpetuum Mobile.

  caz in care renunti sa privesti…spre ex povestea cu lgbt si barbatii care nasc, ca pe un moft, ci indraznesti sa pricepi ca…e vremea Antiinteleptilor, prin urmare si spre ex ‘barbatul care naste’ tot din perspectiva asta il privesti.

  Importante sint dorintele. dorintele , gandurile oamenilor, prin urmare si definitia Viitorului sint puternic, zic eu chiar fundamental modificate.

  Revolutia Mondiala despre care tot povestesc se preocupa cu tranzitia de la natural catre artificial, de la om la antiom, …vremea tranzitiei de la un imperiu la altul, de la o civiluzatie la alte…tocmai ce a fost depasita, acum e …Vremea Metamorfozei ( unica in dinamica civilizatiilor care se manifesta pe o planeta, oricare ar fi ea.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog