Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Trăiască mica diferență!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Trăiască mica diferență!”

  • in cazul in care Computerul Cuantic e identificat ca fiind ‘scara pana la Cer ‘ si celelalte dinamici se reconfigureaza, ele vazandu se, prin urmare, prin noii ochelari.

    vremurile de acum se aseamana cu cele de pe vremea Babilonului, ca si atunci s a manifestat o ‘scara pana la Cer’, in fapt Turnul Babel.

    odata identificata manifestarea noului Turn Babel…si celelalte chestii vor fi privite…mai in adancime, ca nu e de colea sa descoperi un Turn Babel, adica un Perpetuum Mobile.

    caz in care renunti sa privesti…spre ex povestea cu lgbt si barbatii care nasc, ca pe un moft, ci indraznesti sa pricepi ca…e vremea Antiinteleptilor, prin urmare si spre ex ‘barbatul care naste’ tot din perspectiva asta il privesti.

    Importante sint dorintele. dorintele , gandurile oamenilor, prin urmare si definitia Viitorului sint puternic, zic eu chiar fundamental modificate.

    Revolutia Mondiala despre care tot povestesc se preocupa cu tranzitia de la natural catre artificial, de la om la antiom, …vremea tranzitiei de la un imperiu la altul, de la o civiluzatie la alte…tocmai ce a fost depasita, acum e …Vremea Metamorfozei ( unica in dinamica civilizatiilor care se manifesta pe o planeta, oricare ar fi ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *