Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

Trei diabolizări succesive în presa occidentală: Trump, Virusul, Putin


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Trei diabolizări succesive în presa occidentală: Trump, Virusul, Putin”

 • @Domnu’ Cristoiu,

  Da, si cu toate acestea, Trump este tot pe val in USA, virusu’ a ajuns de rasu’ lumii, iar Putin devine pe zi ce trece devine personajul cheie al intregului pamant fiindca toate se-nvart acum in juru’ lui: incepand cu inflatia si terminand cu Eurovision… 🙂

 • A avut din nou dreptate Maestrul. Ucraina a primit premiul cel mare la Eurovision.

 • Îmi aduc aduc aminte de o emisiune tv Copiii spun lucruri trăsnite, emisiune la care emitenții știrilor neverificate vânturate zilnic cred că au fost concurenți.
  La concursul de propagandă anti Putin se emit valuri de aiureli, mă mir că vorbitorilor nu le crapă obrazul de rușine… Campania anti Trump a fost și mai și, iar asta cu virusul a depășit până și previziunile de prin filmele SF.
  PS *Ați avut dreptate cu Eurovision-ul, urmează ceva similar și la CM de fotbal?!
  ** Ieri ați spus că ne veți povesti despre fake-ul cu leul care era câine.

 • Nu mai comentez, doar citez din I.L.Caragiale (srisori si poezie) :
  ” ..trebuie sa plec..nu mai suport.. e prea grea duhoarea..”
  „Trec astăzi neștiut prin lume / Dar trainic las în viitor / Un semn, o glorie, un nume / Acestui imbecil popor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog